Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν παλι δεις οτι αρχιζεις και ψιλομοιαζει το μαλλι σου με αυτην απο τα 101 σκυλια της δαλματιας τοτε καλο θα ειναι να κανεις κατι!!

Κατάφερα να κάνω αποτρίχωση με χαλάουα μόνη μου
χα
χα
χα
Vkey
Επιφανές μέλος

Μωρέ Ρεζζζζζζζζζζζζ.....χαλάρωσε...από τα 16 μου έχω τούφα σαν την Μαίρη την Παναγιωταρά (έτσι δεν την λένε δαύτη; )
Ε...όχι και κρίση για 2 ολόκληρες άσπρες τριχούλες....
Εγώ έγινα ξανθιά και ηρέμησα πάντως

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Και επιστρέφουμε στο θέμα με τις τρίχες μετά την συγκινητική αποκάλυψη της Κορπς![]()
Αυτη η ταυτιση με την ακατανομαστη εχει αρχισει να με εκνευριζει...

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Είναι και σταθερό.. τα λεφτά από τώρα τα βάλατε μέσα;

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και θα πριστούνε τα πόδια μου.. ηδη είναι πρισμένα.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Έχει πάει ποτέ καμμιά από εσάς σε αισθητικό για να της φτιάξει τα φρύδια;; Το θέμα μου είναι οτι τα δικά μου τα έχω ρημάξει...τα έχω κάνει υπερβολικά λεπτά και μικραίνουν τα -τεράστια κατά τ' άλλα

π.ςς Το να μου τα βγάλει καμμιά φίλη, αδελφή, μαμά δεν παίζει γιατί τα βγάζω σε όλες εγώ. Καταλαβαίνετε το δράμα μου;! Ενώ τα πετυχαίνω σε όλες τις άλλες, στα δικά μου δεν έχω καμμιά αίσθηση του τι βγάζω...

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ophelia
Διάσημο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

με τρεις κινήσεις έχει κάνει τα πολλά πολλά και μετά με το τσιμπιδάκι κάνει την λεπτομέρεια
Βέβαια σε μένα δεν πηγαίνουν τα λεπτά και είναι φαρδύ το σχήμα τους με γωνία
Ισως αυτό να το κάνει πιο εύκολο, δεν ξέρω
moonlight
Διάσημο μέλος

αυτο με το μολυβι πολυ καλη ιδεα.. επισης εχω δει καποιες κοπελες που εκαναν ειτε μονιμο ταττοο, ειτε προσωρινο. φυσικα ηταν κοπελες με πολυ λεπτο φρυδι εως ανυπαρκτο.

Θεωρώ ότι εγώ τα βγάζω καλύτερα, αλλά ...βαριεμαι, πάντως τις αισθητικούς μη τις φοβάστε, αν δεν είανι βόδια, καλή δουλειά θα κάνουν.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Εγώ πάντως εδώ και αρκετούς μήνες έχω σταματήσει να τα πειράζω εντελώς και μόνο που και που βγάζω καμιά τρίχα που πετάει πολύ. Βέβαια έχω κι αφέλειες, αλλά δεν νομίζω πως το 'χει προσέξει και κανείς γενικά - το φρύδι είναι μια χαρά χωρίς κανένα κόπο

ΥΓ2: Εδώ πρέπει να αναφέρω πως κι εγώ το είχα τσουρομαδήσει εντελώς πριν τ' αφήσω.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Kαι εγώ για τον ίδιο λόγο φοβάμαι...αλλά δεν νομίζω οτι μπορούν πλέον να γίνουν και πολύ χειρότερα!!Αρχική Δημοσίευση από moonlight:εγω προσωπικα τα βγαζω μονη μου γιατι τρεμω καν στην ιδεα οτι μπορει να παω καπου και να μου τα κανουν χαλια...

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Το κόλπο Μάρα είναι να τα βάφεις με μολύβι φρυδιών, μέχρις ότου να βγουν οι απαραίτητες τριχούλες ώστε να μην το χρειάζεσαι πλέον. Έτσι δεν θα σε ενοχλεί οπτικά, οπότε δεν θα τρέχεις να τις βγάλεις.Το είχα πάθει κι εγώ παλιά αυτό που λες, και το μολύβι φρυδιών με έσωσε!
Mμμμ...αυτό δεν πολυπαίζει! Είμαι υπερβολικά άσπρη στο δέρμα και ενώ τα μαλλιά μου είναι καστανά ανοιχτά, τα φρύδια έίναι πολύ πιο σκούρα και κάνουν έντονο κοντραστ -επομένως αν τα πλακώσω με μολύβι το πιθανότερο είναι να μοιάζω με τον Μιτσοτάκη!

Ευχαριστώ όοολες τις κοπελούδες για την άμμεση απάντηση!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.