Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όταν πηγαίνω είναι τόσο άνετο και οικείο το συναίσθημα που το θέμα τρίχες δε με απασχολεί
ΟΚ δε θα πάω με θάμνο αλλά αυτό δε θα το κάνω όχι επειδή πάω στο γιατρό αλλά επειδή γενικώς δεν αφήνω να φυτρώσει θάμνος

Ο γιατρός ο οποίος σε έχει ξεγεννήσει, λίγο σε ενδιαφέρει το πως ακριβώς θα σε δει

Επιπλέον, κανένας γυναικολόγος δεν βλέπει την ασθενή/πελάτισσα του ως "γυναίκα" ώστε να τον νοιάζουν οι τρίχες (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
Για το γιατρό είσαι ένα κομμάτι "κρέας" που πρέπει να τσεκάρει αν τα εσωτερικά σου όργανα είναι όλα οκ! Τώρα αν έχει απ έξω τρίχες ή όχι... δε φαντάζομαι καν να το προσέχουν
Εχουν δει κι έχουν δει τα μάτια τους....
Ρεζουλιν, τον γιατρό μου στον συστήνω ανεπιφύλακτα και είναι ο μοναδικός γιατρός που συστήνω
Τον ίδιο απέκτησε και η dooo αν θες να τσεκάρεις δεύτερη γνώμη

Αν θες να σου δώσω στοιχεία του, πες μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι, κι εγώ με άντρα αισθάνομαι πιο άνετα, και πιο ασφαλήςΕπειδή το έχω συζήτηση κ με φίλες, είμαι η μόνη που είμαι ποιο άνετη με άντρα γυναικολόγο?
χμου.Ρεζουλιν, τον γιατρό μου στον συστήνω ανεπιφύλακτα και είναι ο μοναδικός γιατρός που συστήνω
Τον ίδιο απέκτησε και η dooo αν θες να τσεκάρεις δεύτερη γνώμη
Αν θες να σου δώσω στοιχεία του, πες μου
no offence, αλλά αν κατάλαβα καλά από κάτι που είχε πει η dooo την έβαλε για καισαρική χωρίς λόγο; Γιατί θυμάμαι ότι μου είχε κάνει πολύ κακή εντύπωση (αν κατάλαβα καλά)
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

κορίτσια πως σας φένεται το νυφικό που διαλεξα τελικα;
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Εσύ είσαι;κορίτσια πως σας φένεται το νυφικό που διαλεξα τελικα;

χμμ προσωπικά με χαλάει λίγο ο φιόγκος. Βγαίνει;
Κατά τα άλλα έχει ωραία γραμμή.

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσύ είσαι;
χμμ προσωπικά με χαλάει λίγο ο φιόγκος. Βγαίνει;
εγώ είμαι!!!!!

Ο φιόγκος;

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Σου πάει, θα βάλεις κι ένα ψηλό παπούτσι να δείξει, θα βγάλεις το κομποσκοίνι απ΄το χέρι

dimitral
Δραστήριο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

όσο για το τακούνι

κάτσε γιατι θα το ξαναβάλω τις τελευταίες μέρες γιατί η κοιλιά μεγαλώνει επικίνδυνα!!!!!

Και είμαι μια κούκλα έτσι και αλλιώς....
Πως να φτιάξω τα μαλλιά λέτε!!!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

ioakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλημέρα θα με ενδιέφερε θέλω να αλλάξω γιατρό στείλε αν θες πμ
dimitral
Δραστήριο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελεγα κάτι σε να τα αφήσω ανεμελα και ποιασμένα από την μία πλευρά- έτσι ώστε να κυλάει το μαλλί από την άλλη.. πέπλο δεν θα βάλω.
Κάτι σαν λουλουδι εκεί που θα ποιαστουνε τα μαλλια.

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα δω και με την κομμώτρια τι θα κάνουμε... είναι και φίλη μου... μια χαρά/
Τωρα έμεινε να πάρω τα παπούτσια.. ακομα δεν είδα.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν νομίζω να την έβαλε τσάμπα για καισαρική.... δεν κάνει τέτοια

δεν ξέρω κι όλας αλλά ξέρω καλά ότι δεν είναι το στυλ του αυτό
απλά, δεν διακινδυνεύει ΤΙΠΟΤΑ και δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ στον αέρα και στην τύχη του
είναι πολύ αυστηρός και σίγουρος για ότι κάνει
@Σοφία
ωραίο το νυφικό σου! με το καλό νυφούλα! θα συμφωνήσω ότι το στράπλες νυφικό θέλει ψηλά τα μαλλιά για να δείξει ο λαιμός και να μη φαίνεσαι "κοντή"
Ενα όμορφο κόσμημα στο λαιμό (αγορασμένο απ την πεθερά κατα το έθιμο) θα είναι τέλειο συμπλήρωμα με δύο σκουλαρικάκια μικρά και διακριτικά
επίσης δεν υπάρχουν άσχημες νύφες! κούκλα θα είσαι! το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μη σε βάψουν έντονα λες και πας για τραγούδι

kalypso
Περιβόητο μέλος

Μη βάλεις κάτι στο λαιμό σου επειδή θα είναι νομίζω πολύ σε συνδυασμό με τον φιόγκο του φορέματος, βάλε όμορφα σκουλαρίκια- διακριτικά
και βάλε και ένα ωραίο βραχιόλι (στο χέρι που δεν θα κρατάει την ανθοδέσμη), να ταιριάζει με τα σκουλαρίκια.

zanin
Διάσημο μέλος

![]()
[/img]
κορίτσια πως σας φένεται το νυφικό που διαλεξα τελικα;
παρα πολυ ωραίο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.