Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Και εγω τι κανω τωρα που δεν ξερω τι μαρκα ειναι?![]()
Στείλε της πμ και ρώτα την

Και να σαι καλά.... αυτές τις μέρες το σκεφτόμουν αυτό το θέμα να το ξεθάψω

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άρχισα δίαιταααααα

Ναι η φάλαινα... το πήρα απόφαση

Μετά από ένα συνταρακτικό καλοκαίρι που η Greenpeace όποτε με πετύχαινε στην παραλία μαζευόταν και με έσπρωχναν όλοι μαζί πίσω στα νερά για να με σώσουν, επιτέλους ξεκίνησα τη Δευτέρα δίαιτα....
Χρειάζομαι την συμπαράσταση σας....
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, λίγο το βόλεμα μου, λιγο το κόψιμο του τσιγάρου και λίγο η εγκυμοσύνη... κατάφερα το θηρίο και έβαλα +15

Συνολικό βάρος δεν λέω γιατί ντρέπομαι... σας είπα όμως την ιστορία με την Greenpeace

Καλό χειμώνα σε όλες μας και ελάτε να μου συμπαρασταθείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

προτείνω να τρώμε το μεσημέρι κανονικά ό,τι μαγειρέψουμε (να φάνε και τίποτα οι πασάδες μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Απλά μαγειρεύω και λίιιιγο πιο υγιεινά... λιγοτερα λάδια, όχι τηγανητά κλπ
Ρύζι και λαχανικά στον ατμό και τέτοια μωρέ.....
Είχα φτιάξει κι εκείνο τον μουσακά όπου φυσικά ένα αρκετό μέρος του πήγε μοιρασμένο μερίδες κατάψυξη οπότε τώρα, κάποιες μέρες που εγώ θα τη βγάλω με γιαούρτι και σαλάτα, ο καλός μου θα χτυπήσει μουσακά

Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι έκανα προβα κανα δυο παντελόνια μου χειμωνιάτικα.... ούτε στα μπουτια δεν ανεβαίνουν

Πρέπει να χωρέσω τουλάχιστον στα φαρδια χειμωνιάτικα ρούχα μου και από κει και περα χαλαρά...
Φυσικά και δεν εχω σκοπο να παω να παρω μεγαλυτερο νούμερο χειμωνιατικα

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

αυτό ακριβώς λέω κουβαδάκι μου: χωρίς να αλλαξουμε ριζικά το τι τρώμε, ένα touch πιο υγιεινά. και θα'ρθει μόνο του το παντελόνι

(έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...!
Φτού σου κούκλα 'μ!!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις!
(έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...!
Φτού σου κούκλα 'μ!!!
![]()
πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα

σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν εννοείς μπύρα, όχι!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε

μάλλον εχεις δίκιο!

γουικι....

roumana
Διάσημο μέλος

Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν...

roumana
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί"

Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε?

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση?

Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation?
Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup.
Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται?
Κι εγώ απορία:
Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω.
Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση...
Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα...
Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm.
evouli
Διάσημο μέλος

Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm.
ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως..
α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.