Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:52 Η Κακή Επιρροή: #241 09-09-06 09:52 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και εγω τι κανω τωρα που δεν ξερω τι μαρκα ειναι? Click για ανάπτυξη... Στείλε της πμ και ρώτα την Και να σαι καλά.... αυτές τις μέρες το σκεφτόμουν αυτό το θέμα να το ξεθάψω ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άρχισα δίαιταααααα Ναι η φάλαινα... το πήρα απόφαση Μετά από ένα συνταρακτικό καλοκαίρι που η Greenpeace όποτε με πετύχαινε στην παραλία μαζευόταν και με έσπρωχναν όλοι μαζί πίσω στα νερά για να με σώσουν, επιτέλους ξεκίνησα τη Δευτέρα δίαιτα.... Χρειάζομαι την συμπαράσταση σας.... Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, λίγο το βόλεμα μου, λιγο το κόψιμο του τσιγάρου και λίγο η εγκυμοσύνη... κατάφερα το θηρίο και έβαλα +15 Συνολικό βάρος δεν λέω γιατί ντρέπομαι... σας είπα όμως την ιστορία με την Greenpeace Καλό χειμώνα σε όλες μας και ελάτε να μου συμπαρασταθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η dooo έγραψε: #242 09-09-06 13:03 άντε πάμε παρέα προτείνω να τρώμε το μεσημέρι κανονικά ό,τι μαγειρέψουμε (να φάνε και τίποτα οι πασάδες μας) και το βράδυ γιαούρτι/σαλάτα/φρούτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #243 09-09-06 13:09 Στο περίπου αυτό κάνω.... Απλά μαγειρεύω και λίιιιγο πιο υγιεινά... λιγοτερα λάδια, όχι τηγανητά κλπ Ρύζι και λαχανικά στον ατμό και τέτοια μωρέ..... Είχα φτιάξει κι εκείνο τον μουσακά όπου φυσικά ένα αρκετό μέρος του πήγε μοιρασμένο μερίδες κατάψυξη οπότε τώρα, κάποιες μέρες που εγώ θα τη βγάλω με γιαούρτι και σαλάτα, ο καλός μου θα χτυπήσει μουσακά Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι έκανα προβα κανα δυο παντελόνια μου χειμωνιάτικα.... ούτε στα μπουτια δεν ανεβαίνουν Πρέπει να χωρέσω τουλάχιστον στα φαρδια χειμωνιάτικα ρούχα μου και από κει και περα χαλαρά... Φυσικά και δεν εχω σκοπο να παω να παρω μεγαλυτερο νούμερο χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:54 Η Corpse Bride: #244 09-09-06 13:54 roumana, γενικα ολες αυτες οι κρεμες δεν ειναι ο,τι καλυτερο, και λογω χημικων, και το χρωμα τελικα βγαινει ενα πορτοκαλομουσταρδι αηδιαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:26 Η dooo έγραψε: #245 09-09-06 18:26 σκατί λέγεται το χρώμα αυτό ακριβώς λέω κουβαδάκι μου: χωρίς να αλλαξουμε ριζικά το τι τρώμε, ένα touch πιο υγιεινά. και θα'ρθει μόνο του το παντελόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:50 Η Γίδι έγραψε: #246 09-09-06 19:50 Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:55 Η Κακή Επιρροή: #247 09-09-06 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και εγω τι κανω τωρα που δεν ξερω τι μαρκα ειναι? Click για ανάπτυξη... Στείλε της πμ και ρώτα την Και να σαι καλά.... αυτές τις μέρες το σκεφτόμουν αυτό το θέμα να το ξεθάψω ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άρχισα δίαιταααααα Ναι η φάλαινα... το πήρα απόφαση Μετά από ένα συνταρακτικό καλοκαίρι που η Greenpeace όποτε με πετύχαινε στην παραλία μαζευόταν και με έσπρωχναν όλοι μαζί πίσω στα νερά για να με σώσουν, επιτέλους ξεκίνησα τη Δευτέρα δίαιτα.... Χρειάζομαι την συμπαράσταση σας.... Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, λίγο το βόλεμα μου, λιγο το κόψιμο του τσιγάρου και λίγο η εγκυμοσύνη... κατάφερα το θηρίο και έβαλα +15 Συνολικό βάρος δεν λέω γιατί ντρέπομαι... σας είπα όμως την ιστορία με την Greenpeace Καλό χειμώνα σε όλες μας και ελάτε να μου συμπαρασταθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:03 Η dooo έγραψε: #242 09-09-06 13:03 άντε πάμε παρέα προτείνω να τρώμε το μεσημέρι κανονικά ό,τι μαγειρέψουμε (να φάνε και τίποτα οι πασάδες μας) και το βράδυ γιαούρτι/σαλάτα/φρούτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #243 09-09-06 13:09 Στο περίπου αυτό κάνω.... Απλά μαγειρεύω και λίιιιγο πιο υγιεινά... λιγοτερα λάδια, όχι τηγανητά κλπ Ρύζι και λαχανικά στον ατμό και τέτοια μωρέ..... Είχα φτιάξει κι εκείνο τον μουσακά όπου φυσικά ένα αρκετό μέρος του πήγε μοιρασμένο μερίδες κατάψυξη οπότε τώρα, κάποιες μέρες που εγώ θα τη βγάλω με γιαούρτι και σαλάτα, ο καλός μου θα χτυπήσει μουσακά Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι έκανα προβα κανα δυο παντελόνια μου χειμωνιάτικα.... ούτε στα μπουτια δεν ανεβαίνουν Πρέπει να χωρέσω τουλάχιστον στα φαρδια χειμωνιάτικα ρούχα μου και από κει και περα χαλαρά... Φυσικά και δεν εχω σκοπο να παω να παρω μεγαλυτερο νούμερο χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:54 Η Corpse Bride: #244 09-09-06 13:54 roumana, γενικα ολες αυτες οι κρεμες δεν ειναι ο,τι καλυτερο, και λογω χημικων, και το χρωμα τελικα βγαινει ενα πορτοκαλομουσταρδι αηδιαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:26 Η dooo έγραψε: #245 09-09-06 18:26 σκατί λέγεται το χρώμα αυτό ακριβώς λέω κουβαδάκι μου: χωρίς να αλλαξουμε ριζικά το τι τρώμε, ένα touch πιο υγιεινά. και θα'ρθει μόνο του το παντελόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:50 Η Γίδι έγραψε: #246 09-09-06 19:50 Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:55 Η Κακή Επιρροή: #247 09-09-06 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άντε πάμε παρέα προτείνω να τρώμε το μεσημέρι κανονικά ό,τι μαγειρέψουμε (να φάνε και τίποτα οι πασάδες μας) και το βράδυ γιαούρτι/σαλάτα/φρούτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #243 09-09-06 13:09 Στο περίπου αυτό κάνω.... Απλά μαγειρεύω και λίιιιγο πιο υγιεινά... λιγοτερα λάδια, όχι τηγανητά κλπ Ρύζι και λαχανικά στον ατμό και τέτοια μωρέ..... Είχα φτιάξει κι εκείνο τον μουσακά όπου φυσικά ένα αρκετό μέρος του πήγε μοιρασμένο μερίδες κατάψυξη οπότε τώρα, κάποιες μέρες που εγώ θα τη βγάλω με γιαούρτι και σαλάτα, ο καλός μου θα χτυπήσει μουσακά Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι έκανα προβα κανα δυο παντελόνια μου χειμωνιάτικα.... ούτε στα μπουτια δεν ανεβαίνουν Πρέπει να χωρέσω τουλάχιστον στα φαρδια χειμωνιάτικα ρούχα μου και από κει και περα χαλαρά... Φυσικά και δεν εχω σκοπο να παω να παρω μεγαλυτερο νούμερο χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:54 Η Corpse Bride: #244 09-09-06 13:54 roumana, γενικα ολες αυτες οι κρεμες δεν ειναι ο,τι καλυτερο, και λογω χημικων, και το χρωμα τελικα βγαινει ενα πορτοκαλομουσταρδι αηδιαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:26 Η dooo έγραψε: #245 09-09-06 18:26 σκατί λέγεται το χρώμα αυτό ακριβώς λέω κουβαδάκι μου: χωρίς να αλλαξουμε ριζικά το τι τρώμε, ένα touch πιο υγιεινά. και θα'ρθει μόνο του το παντελόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:50 Η Γίδι έγραψε: #246 09-09-06 19:50 Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:55 Η Κακή Επιρροή: #247 09-09-06 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο περίπου αυτό κάνω.... Απλά μαγειρεύω και λίιιιγο πιο υγιεινά... λιγοτερα λάδια, όχι τηγανητά κλπ Ρύζι και λαχανικά στον ατμό και τέτοια μωρέ..... Είχα φτιάξει κι εκείνο τον μουσακά όπου φυσικά ένα αρκετό μέρος του πήγε μοιρασμένο μερίδες κατάψυξη οπότε τώρα, κάποιες μέρες που εγώ θα τη βγάλω με γιαούρτι και σαλάτα, ο καλός μου θα χτυπήσει μουσακά Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι έκανα προβα κανα δυο παντελόνια μου χειμωνιάτικα.... ούτε στα μπουτια δεν ανεβαίνουν Πρέπει να χωρέσω τουλάχιστον στα φαρδια χειμωνιάτικα ρούχα μου και από κει και περα χαλαρά... Φυσικά και δεν εχω σκοπο να παω να παρω μεγαλυτερο νούμερο χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:54 Η Corpse Bride: #244 09-09-06 13:54 roumana, γενικα ολες αυτες οι κρεμες δεν ειναι ο,τι καλυτερο, και λογω χημικων, και το χρωμα τελικα βγαινει ενα πορτοκαλομουσταρδι αηδιαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:26 Η dooo έγραψε: #245 09-09-06 18:26 σκατί λέγεται το χρώμα αυτό ακριβώς λέω κουβαδάκι μου: χωρίς να αλλαξουμε ριζικά το τι τρώμε, ένα touch πιο υγιεινά. και θα'ρθει μόνο του το παντελόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:50 Η Γίδι έγραψε: #246 09-09-06 19:50 Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:55 Η Κακή Επιρροή: #247 09-09-06 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
roumana, γενικα ολες αυτες οι κρεμες δεν ειναι ο,τι καλυτερο, και λογω χημικων, και το χρωμα τελικα βγαινει ενα πορτοκαλομουσταρδι αηδιαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:26 Η dooo έγραψε: #245 09-09-06 18:26 σκατί λέγεται το χρώμα αυτό ακριβώς λέω κουβαδάκι μου: χωρίς να αλλαξουμε ριζικά το τι τρώμε, ένα touch πιο υγιεινά. και θα'ρθει μόνο του το παντελόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:50 Η Γίδι έγραψε: #246 09-09-06 19:50 Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:55 Η Κακή Επιρροή: #247 09-09-06 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκατί λέγεται το χρώμα αυτό ακριβώς λέω κουβαδάκι μου: χωρίς να αλλαξουμε ριζικά το τι τρώμε, ένα touch πιο υγιεινά. και θα'ρθει μόνο του το παντελόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:50 Η Γίδι έγραψε: #246 09-09-06 19:50 Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:55 Η Κακή Επιρροή: #247 09-09-06 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:55 Η Κακή Επιρροή: #247 09-09-06 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κουέ μου, μη μασάς... Αυτό που πέρασε το σώμα σου είναι γερό χτύπημα για τα κιλά, κάνε εσύ συνήθεια κάποις πιο υγιεινά πράγματα, και σύντομα θα σε φτύνεις! (έλα, πάρε μία ροχάλα από μένα τώρα, για γούρι...! Φτού σου κούκλα 'μ!!! Click για ανάπτυξη... πρωτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ μια ροχάλα σε ευχαριστώωωωωω παρα πολύ γιδάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:57 Ο weak and powerless: #248 09-09-06 19:57 να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να κεράσω κι εγώ μία πράσινη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:00 Η Κακή Επιρροή: #249 09-09-06 20:00 αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν εννοείς σαλάτα, ναι! αν εννοείς μπύρα, όχι! παχαίνει η ρημάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:44 Η Corpse Bride: #250 09-09-06 20:44 Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι ο γουικ προτεινε μια fat free ροχαλα, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:53 Η Κακή Επιρροή: #251 09-09-06 20:53 ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυ έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε μάλλον εχεις δίκιο! δεν το ειχα σκεφτεί καθόλου (μα ειμαι στοκος το παραδέχομαι ) γουικι.... ......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:58 Η Γίδι έγραψε: #252 09-09-06 20:58 LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
LOOOL! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:59 Η roumana έγραψε: #253 09-09-06 20:59 Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοριτσια πλακα εκανα. Ειμαι ασπροδερμη αλλα δε θα εβαζα ποτε τετοια κρεμα. Ειναι καρκινογονες απ' ο,τι εχω ακουσει. Ενδιαφερον θα ηταν να κανουμε μια μικρη ερευνα. Να δουμε ποιες γνωστες μαρκες δεν πρεπει να πλησιαζουμε. Α! δεν πρεπει να τα ονομασουμε "για ευνοειτους λογους" (Να κανουμε στα κρυφα την ερευνα...θα μιλήσουμε με συνθήματα ) Εγω μετα απο την γεννα (πριν 2 χρονια) ειχα 15 κιλα παραπανω...περιμενα να τελιωσω το θηλασμο και αμεσως μετα, μα αμεσως μετα, εκοψα την μασα... Το ανθυγειινο, τα πατατακια, τα fast food δεν τα ετρωγα ποτε. Ομως η ελληνικη κουζινα ειναι νοστιμη η ατιμη και, να σου το παστιτσιο, να σου το κοκκινιστο, να σου ο μουσακας, το λεμονατο...η λιστα ειναι μεγααααλη...και τα κιλα ηταν πολλα. Και ετσι το εβαλα σκοπο να μην σκευτομαι το φαϊ. Να κανω οτιδήποτε για να μην το σκευτομαι. Ετρωγα εννοειτε το βασικο πιατο παντα (το μεσημεριανο)...και πολλα φρουτα και λαχανικα(σαλατες). Τωρα ειμαι νορμαλ...Τα κιλα της γεννας εξαφανιστικαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:37 Η roumana έγραψε: #254 19-09-06 17:37 Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω ενα ταλεντο να κλεισω θεματα..μα ενα ταλεντο σας λεω...ανιπατρες μητερες...off...γυναικειο σαλονι...off...μα τι στο καλο; δεν πρεπει να ξαναγραφω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Κακή Επιρροή: #255 19-09-06 21:24 Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα, δεν φταίς εσύ... είναι ελαφρώς παλιό το θέμα και μάλλον δεν έχουν τα κορίτσια τίποτα να πουν Αν και πολλές φορές σκέφτηκα εκείνο το θέμα με τα μαντηλάκια για "εκεί" να το συγχωνεύσω εδώ Παρεμπιπτώντος... τι ξέρετε για τις Βιταμίνες Ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:41 Η Corpse Bride: #256 20-09-06 15:41 Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενυδατωνουν πολυ το δερμα. Εχω παρει τις καψουλες eviol care μου φαινεται λεγονται, και τις σπαω, απλωνω το υγρο στη μαπα για κανα 10λεπτακι κι ετοιμη.. Ειχαν βγει και ποσιμες σε καποια δοση, αλλα δε θα αρχισα και να χαπακωνομαι για ενυδατωση! Λοιπον, εχω προβληματακι. Εχω επισκεφτει ηδη δερματολογο, που μου εδωσε συγκεκριμενο καθαριστικο προσωπου και ενυδατικη. Ωστοσο οταν βαζω μεικ απ απο πανω "σπαει" και πολυ ασχημα. Σαν να κανει κομματακια το δερμα. Εχω δοκιμασει να ανακατεψω το μεικ απ με την ενυδατικη, αλλα παλι δεν. Καμια λυση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #257 20-09-06 15:52 Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο μου, μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο υγρό το makeup σου. Δηλαδή, μήπως είναι πούδρα η compact? Η εννοείς foundation? Μπορείς να κοιτάξεις αν η σειρά που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου έχει η ίδια κάποιο makeup. Αλλα, γιατί φοράς makeup, αν επιτρέπεται? Κι εγώ απορία: Αφού πέρασα φάση ακμής και μετά έως και ξηρότητας, έχω μικτή επιδερμίδα. Μια έχω λίγα μπιμπίκια, μια με τραβάει και ξεφλουδίζω. Στα μαγουλα μου, ειδικά, στο ύψος του στόματος, νιώθω μονίμως ότι θέλω πιο καλή ενυδάτωση... Και σα να πάει να κάνει κατακόρυφες γραμμούλες το δέρμα... Έχετε κάποια ενυδατικη να προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:03 Η Corpse Bride: #258 20-09-06 16:03 Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι, υγρο ειναι, κι ειναι απ'τα πολυ ελαφρια. Βαφομαι πολυ ελαφρα, και μεικ απ μονο στα σημεια που εχω καμια κοκκινιλα η σπυρακι, αλλα και παλι δειχνει ασχημα! Απο την ιδια σειρα υπαρχει μεικ απ αλλα μονο σε κομπακτ μορφη και μου φανηκε αρκετα βαρυ οποτε δεν το πηρα. Μηπως εχετε να προτεινετε καμια μασκα ενυδατωσης, κατι; Για ενυδατικη εγω χρησιμοποιω τωρα της avene, αλλα μου φαινεται πολυ ελαφρια, κι εγω νιωθω οτι με τραβαει σε συγκεκριμενα σημεια. Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:06 Η evouli έγραψε: #259 20-09-06 16:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina: Πιο ευχαριστημενη ημουν με την aquasource της biotherm. Click για ανάπτυξη... ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη απο την aquasource. την ειχα παρει την πρωτη φορα σε κρεμα αλλα τις τελευταιες δυο την πηρα σε τζελ.. απιστευτη και πολυ δροσερη, σε αναζωογονεί οταν την φορας ρε παιδι μου.. ειχα κανει και ενα διαλειμμα γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για μια κρεμα με δεικτη της estee αλλα τελικα τζαμπα την χρυσοπληρωσα.. για'μενα η biotherm ειναι η καλυτερη στις κρεμες παντως.. α, και κατι αλλο.. εγω (που επισης δεν πολυφοραω μεικ-απ) εχω τον τελευταιο καιρο το μους της maybelline (νομιζω..ποια ηταν η πρωτη που εβγαλε μους; ε, αυτη..) που ειναι πολυ καλο.. πριν ειχα της mac ενα που μου εσπαγε και δημιουργουσε γραμμουλες στην περιοχη γυρω απο τα χειλια.. αμα θελεις πανε σε ενα χοντος να δοκιμασεις το μους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:09 Η Corpse Bride: #260 20-09-06 16:09 Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εμενα αλλα ειπα να το γυρισω στα φαρμακευτικα με τις ευλογιες της δερματολογου.. Μου φαινεται μολις τελειωσει αυτη θα πλακωθω παλι στα biotherm να συνελθει λιγο το δερμα, αν αρχισει κανα κρυο θα αρχισω να κομματιαζομαι :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.