Neraida
Επιφανές μέλος

Κορίτσια πήρα μια pensil skirt τζην πολύ όμορφη (σε μαύρο). Επειδή είναι λίγο κάτω από το γόνατο λέω να τη συνδυάσω με γόβες (κάποιες μου λένε κοντό μποτάκι,αλλά εμένα δεν μου αρέσει).Φοριέται γόβα με τέτοιο μήκος φούστας, δεν φοριέται?
εννοειται πως συνδιαζεται μονο με γοβα...ο,τιδηποτε αλλο και να βαλεις ακομα και ψηλη πανω απο 1,75 να εισαι θα δειχνει αχαρο...και θα σε "κοβει" γιατι η φουστα ειναι κατο απο το γονατο...
και κατι αλλο...κοπελες μεχρι 1,65 ποτε μα ποτε δε φορανε φουστα ή φορεμα στο υψος της γαμπας...
ειτε κοντο ειτε μακρυ πολυ ειτε το πολυ μεχρι το γονατο...ανεξαρτητα με το πατουμενο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το χειρότερο πάνω μου το δοκίμασα σήμερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάθε 4 μήνες περίπουΡε παιδιά, πόσο συχνά κουρεύεστε;

Εγώ έτσι κάνω πάντα (πάω που πάω ως εκεί, ισιώνω και το θάμνο)

Αλλά αν μου τα χτενίσουν χάλια, τρέχω να λουστώ, να δω και το μαλλί στα κανονικά του!!
Giovanna
Επιφανές μέλος

ναικάνε κι ένα χτένισμα για αλλαγή
Εγώ έτσι κάνω πάντα (πάω που πάω ως εκεί, ισιώνω και το θάμνο)
ΛΟΛ κι εγω! συνηθως κανω κι ενα χτενισματακι και το προσεχω κιολας, να κρατησει κανα 3-4ημερο...
κουρευομαι καθε 6 μηνες εκτος αν μου τη βιδωσει ασχημα... μακραινουν απιστευτα γρηγορα παντως.
palladin να χαιρεσαι το θαμνακο σου

palladin να χαιρεσαι το θαμνακο σου![]()

adespoto
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εμενα αλλο με απασχολει..Φαρδουλο ψιλοκυριλε(ψιλοκυριλε.. απλα οχι τζην, ελαχιστα πιο καλουλι) καπρι παντελονακι ξερετε που μπορω να βρω;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ναι αλλά έχε υπόψιν οτι αν έχεις παραπάνω κιλά, αυτό θα τα κάνει να φαίνονται ακόμη περισσότερα, ειδικά στον πισινό.Άλλο με προβληματίζει εμένα τώρα, το παντελόνι το κάπρι, πάει με παπούτσια αθλητικά; (μη φανταστείτε τίποτε άρβιλα, diesel παπουτσάκια γυναικεία είναι)
adespoto
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ο συνδυασμός τους. Εγώ πάντως τον αποφεύγω ωσάν ο διάολος το λιβάνι. Πιστευω οτι μόνο σε αρκετά αδύνατες πάει (οπότε αν είσαι, go for it, αν όχι, ξανασκέψου το).Ποιό ακριβώς, τό κάπρι ή τα παπούτσια?![]()
adespoto
Περιβόητο μέλος

maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν........είμαι μια κλασσική Ελληνίδα, πράγμα που σημαίνει ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ!!!!!!!!! Τα μαλλιά μου απο φυσικού τους είναι πολύ σκούρο καστανό και πρίν ενάμιση μήνα πήρα την απόφαση για μια αλλαγή. Αλλά το αποτέλεσμα δεν το περίμενα ακριβώς έτσι..... Έχω τέλος πάντων φλασάκια αυτή τη στιγμή σε σκούρο μελί........αλλά ήθελα κάτι στον τόνο του καστανού.......

Άσε που όταν βλέπω φωτο νοσταλγώ το σκούρο μαλλί μου...
Αχ τί λέτε να κάνω??? Έχω τρέλα με τα μαλλιά μου...... (φαίνεται....ε...?)

underwater
Περιβόητο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.