mania
Επιφανές μέλος

Καλά ακόμα να ανοίξεις thread????![]()
Ένα λεπτάκι να σκάσω γιατί έγινα μούσκεμα,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα ρε παιδιά; με πήραν τα ζουμιά με συγκινήτε πολλύ με την στίριξη σας,
Σας ευχαριστώ πολλύ για τα καλλά σας λόγια![]()
Ανοιξε το ΤΩΡΑ!
Οχι τιποτ'αλλο, να μην αισθανομαι ασχημα οτι μονο εγω τους πρηζω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

-----------------------------------------------------------------------------------
αγορασα ενα τελειο φορεματακι από τα bsb!!!!

όμως δεν ξερω με τι παπουτσια να το βαλω..

είναι σατέν, εχει μανίκια φαρδιά μέχρι τον αγκώνα, πολύύύύύ βαθύ ντεκολτέ, είναι κοντό σχετικά (κάπου στη μέση του μπουτιου

με τι παπουτσια να το βαλωωωωωωω;;;;;;

Giovanna
Επιφανές μέλος

εγω παντως εχω κατι ψηλοτακουνες μαυρες γοβες που θα το συνδυαζα. εσυ τι παπα εχεις?
underwater
Περιβόητο μέλος

Επίσης αν δεν θες γόβες, τώρα που έχουμε άνοιξη θα μπορούσες να βάλεις mules ή pee-toes (ή όπως δι@ολο λέγονται).
Giovanna
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

pee toes? τι ν τουτο μανα μ?

dooo
Διακεκριμένο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

και παλι καλα που μου το θυμισατε που εχω κατι ροζ γοβες που θα ταιριαζουν πολυ.. και πολυ καλη ιδεα τα peep-toe για καινουρια ψωνια (μη χασω, να τα ξοδεψω ολα τα λεφτα μου

το κακο ειναι οτι τα περισσοτερα παπουτσια μου ειναι μποτες και γι'αυτο λιγο δυσκολευομουνα..δεν μου ταιριαζαν.. αλλα μου θυμισατε τις ροζ γοβιτσες μου και χαρηκα τωρα παααααααααααρα πολυ...

soydelsur
Δραστήριο μέλος

(μη χασω, να τα ξοδεψω ολα τα λεφτα μου![]()
)
Μία απο τα ίδια.Λες και αν κρατήσω κανά 50άρι επιπλέον θα μου είναι βάρος στην τσέπη.
evouli
Διάσημο μέλος

Μία απο τα ίδια.Λες και αν κρατήσω κανά 50άρι επιπλέον θα μου είναι βάρος στην τσέπη.
αχ ποσο με καταλαβαινεις...

Θέλω να πάρω μπότες η μποτάκια, γιατί είπαν ότι από Δευτερα θα έχουμε χιονια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες... και είμαι, "ψωνιστικης" απόψεως, σε ανοιξιάτικο mood!! ιδέες?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.