underwater
Περιβόητο μέλος

Αυτή η Nutrisource όμως είναι για χειμώνα ε;
Γιατί και με την υγρασία εδώ το καλοκαίρι...
Δεν είναι βαριά, εγώ χαλαρά θα την έβαζα καλοκαίρι. Εκτός κι αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα. Εγώ έχω μεικτή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

underwater
Περιβόητο μέλος

Πόσο απαραίτητη είναι η ενυδατική; Η αισθητικός μου μου είπε οτι έχω ξηρό δέρμα, αλλά ότι δεν μου είναι ιδιαίτερα απαραίτητη γιατί πίνω πάρα πολύ νερό (παίζει να πίνω και 6-8 λίτρα τη μέρα, για τόσο πολύ μιλάμε). Εσείς τι λέτε;
Μωρέ εγώ έβαλα πρώτη φορά στα 18 μου κι η διαφορά ήταν μεγάλη. Αισθάνεσαι το δέρμα πιο απαλό, λαμπερό και δεν τραβάει. Και μην φανταστείς ότι δεν είχα καλό δέρμα. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάζεις μια ελαφριά, ή να πάρεις δείγμα και να διαπιστώσεις μόνη σου αν αισθάνεσαι ότι ωφελείται η επιδερμίδα σου!
Subject to change
e-steki.gr Founder

underwater
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Βαριέεεεεεεεεεεμαιιιιι τόσο πολύ όλη αυτη τη διαδικασία...

Subject to change
e-steki.gr Founder

πρέπει να είμαι η μοναδική γυναίκα (Της ηλικίας μου) που δεν βάζει κρέμες ε?
Βαριέεεεεεεεεεεμαιιιιι τόσο πολύ όλη αυτη τη διαδικασία...![]()
Κι εγώ τη βαριέμαι τρομερά αυτή τη διαδικασία και φοβάμαι πολύ για το πως θα είμαι στα 40,50,60 μου

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μετα έβαλα τον πύχη στα 35 και τωρα λέω 40

καλα... με βλέπω με μουρη πατσαβουρι λογω βαρεμάρας

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ τώρα λέω μετά τα 30... Με την αναβλητικότητα όμως που με διέπει, μάλλον κι εγώ σαν εσένα θα είμαι

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Η δερματολογα μου παλια που βαριομουν απιστευτα κι εγω (και τοτε ημουν 18, πφ..) μου λεγε οτι πρεπει να βαζω οπωσδηποτε και οχι μονο στο προσωπο οπως πιστευα, αλλα και στον λαιμο απαραιτητως γιατι ειναι το πρωτο σημειο που "σπαει" το δερμα μεγαλωνοντας. Τωρα πλεον τη βαζω απο μονη μου γιατι εχω σε σημεια ξηρο δερμα και "τραβαει" αν δε βαλω.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κι εγώ τη βαριέμαι τρομερά αυτή τη διαδικασία και φοβάμαι πολύ για το πως θα είμαι στα 40,50,60 μουΒλέπω τη μαμά μου που "κρατιέται" πολύ καλά για την ηλικία της, απο τότε που τη θυμάμαι ΚΑΘΕ πρωί και βράδυ βάζει τόοοσες κρέμες, άλλη για τα μάτια, άλλη για το πρόσωπο, άλλη για τα χείλη κλπ κλπ και όλες πανάκριβες μάρκες και τρέμω για το πως θα είμαι εγώ αν δεν βάζω
![]()
Αυτό το φοβάμαι κι εγώ..

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω ότι παίζουν τόσο ρόλο οι κρέμες όσο η επδερμίδα του κάθε ανθρώπου... Ο τύπος, κατα πόσο ταλαιπωρείται κλπ! Αν κ δεν είμαι ειδική, πιστεύω ότι αν πλένουμε το πρόσωπο μας 2-3 φορές την μέρα και ειδικά πριν τον ύπνο κ βάλουμε λίγη ενυδατική αρκεί!!!! Θεωρώ ότι αν η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, διατηρείται η ελαστικότητα της κ έτσι το δέρμα δεν "σπάει" που λένε!![]()
αχ σταλίτσα μου.... αν δε βαριόμουν να το κάνω αυτό, θα έβαζα κι ενυδατική

το μόνο που ίσως με σώσει εμένα (και τη Michelle) είναι που βάφομαι εξαιρετικά σπάνια
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ σταλίτσα μου.... αν δε βαριόμουν να το κάνω αυτό, θα έβαζα κι ενυδατική![]()
ΚΕ μου μη το σκέφτεσαι καν!!! Δεν έχεις ανάγκη !!!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Επισης..τι γαλακτωμα χρησιμοποιειτε; Εγω εχω ενα χαζο της νιβεα, αλλα οσο κι αν τριβομαι το πρωι βρισκω μασκαρα κατω απ'το ματι..καμια προταση;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.