Ophelia
Διάσημο μέλος

Φωτο;![]()

...με μια αρκετά γεωμετρική γόβα τύπου...

Βασικά έχω κόλλημα με αυτά τα χρώματα (o συνδιασμός ροζ μαύρου μου θυμίζουν chanel για κάποιο λόγο

Αν γενικά ντύνεσαι πιο ανάλαφρα θα ήταν ωραίο και ένα στυλ τύπου:

π.ςς Δεν βάζω κοστολόγιο του ποστ γιατί θα θερίσει κόσμο αλλά αν κάνεις μια γύρα στα μαγαζιά όλο και κατι θα βρεις σε πιο νορμάλ τιμές. Πιο πολύ για ιδέες τα έβαλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

πς. πού τα βρίσκουμε;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Aυτό λες;;

Όπως επίσης και τα ακόλουθα που αν και χρωματιστά πολύ μ' αρέσουν...

...με μια αρκετά γεωμετρική γόβα τύπου...![]()
Nice shoes ..... πολύ γλύκα είναι, ειδικά το ροζ!!!!
επίσης μου άρεσαν αυτά πολύ
Ειδικά το πρώτο ....... αν το έβρισκα σε άλλο χρώμα .... πιο μπεζ-ροζ π.χπ;
Neraida
Επιφανές μέλος

Goddess Neri....

Το πρώτο είναι τέλειο .... τέλειο λέμε!
Το τελευταίο μου κάνει λίγο έντονο ....

Neraida
Επιφανές μέλος

Εμενα μου αρεσουν αρκετα τα εντονα χρωματα...

Neraida
Επιφανές μέλος

και σε

θα επελεγα το 2ο!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Υπέροχο!

Κοστίζει 290 Ευρώ και βγαίνει μόνο σε αυτό το χρώμα.

katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

το μαυρο τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
Aυτό λες;;Δυστυχώς μόνο μέσω net...από εδώ το βρήκα.
Όπως επίσης και τα ακόλουθα που αν και χρωματιστά πολύ μ' αρέσουν...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

π.χ αναμεσα σε![]()
και σε![]()
θα επελεγα το 2ο!
![]()
Άλλο αυτό καλέ μου .... το άλλο είχε πολλά έντονα και μεγάλα λέδουδα .... και δεν ξέρω λίγο το μαύρο με το φούξια μου κάνει κάπως .....
Αλλά σε αυτά εδώ και εγώ το δεύτερο θα επέλεγα.

Ophelia
Διάσημο μέλος

Kαι εγώ...αλλά είναι Stella McCartney και έχει 1.115 ευρώτο μαυρο τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

π.χ αναμεσα σε![]()
και σε![]()
θα επελεγα το 2ο!
![]()
Του Bill πάντως του αρέσει το πρώτο.
Είδα φως και μπήκα, συνεχίστε

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

ακουσα θόρυβο και μπήκα , συνεχίστε
Άγγελος
Επιφανές μέλος

katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμ..........ωραια τιμη οκ να το παρουμε τοτε και σε ασπρο!!!!!!!!!!!!!!!!!Kαι εγώ...αλλά είναι Stella McCartney και έχει 1.115 ευρώ![]()
moonlight
Διάσημο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Κι αλλη απορια. Άκουγα μια μερα σε μια εκπομπη μια τυπισσα που μιλουσε για το μαυρισμα και για το τι πρεπει να προσεχουμε γενικοτερα. Ειχε αναλυσει το φυσικο μαυρισμα, τα αντιηλιακα, το σολάριουμ και εφτασε στα προϊόντα self-tanning. Ανεφερε λοιπον οτι η παλαιοτερη γενια αυτων των προϊοντων απλα εβαφε το δερμα, με αποτελεσμα να φαινονται δυσχρωμιες και μετα απο λιγες μερες με την απολεπιση να γινεσαι ριγε. Ειπε πως πλεον εχουν βγει προιοντα τα οποια κανουν καποια χημικη αντιδραση με το δερμα και το αναγκαζουν να παρει ενα πιο σκουρο χρωμα, δεν παράγουν μελανίνη, απλά κάτι ανέφερε για την εξωτερικη στοιβαδα η οποια φυσικα χρωματιζεται. Εχετε ακουσει κατι τετοιο; Το εψαξα αλλα δε βρηκα κατι σχετικο. Τονισε παντως πως ειναι σημαντικο να φορας αντιηλιακο με μεγαλο δεικτη προστασιας γιατι ακομα και με αυτα που σου δινουν την αισθηση του μαυρισματος στην ουσια δεν εχει παραχθει μελανινη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.