Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blondie
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

α και κατι αλλο οσον αφορα στην απορια της blondie. ξερετε ποσο μεγαλη πρεπει να ναι περιπου η τριχα σε αυτη την περιοχη για να μπορεις να κανεις κερι?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για το τζελ, λογικά πριν το βάζεις, ώστε να βγουν οι τριχούλες που θα έχουν γυρίσει προς τα μέσα και να είναι πιο εύκολο το ξύρισμα.

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι δεν ποναει υπερβολικα...ποιο υγειηνη τεχνικη ειναι η λειωμενη καραμελα με σπατουλα και τεχνικη κεριου δηλ. αντικατασταση κεριου με καραμελα.Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάνω εδώ και μερικά χρόνια αποτρίχωση με κερί σε αισθητικό στο μπικίνι όχι σε ολόκληρο στο πλάι μόνο. Τώρα τελευταία σκέφτομαι να το κάνω όλο γιατί έχω βαρεθεί τις τρίχες και το ξυράφι. Κάνει καμιά σας και ξέρετε αν πονάει πολυυυυύ? Γενικά αντέχω στον πόνο (τα πόδια τα κάνω μόνη μου είτε με κερί ή με το σιλκεπίλ ούτε και στην αισθητικό πονάω ιδιαίτερα) αλλά είπαμε μην πεθάνω κ από τον πόνο ή φύγω με κανένα αιμάτωμα. Κρατάει όσο και το κερί στα πόδια π.χ.?

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

1 κουτ.γλ. μελι , 1/2 κουτ.γλ. ζαχαρη ,2-3 σταγονες λεμονι ....ανακατευουμε ,γινεται μια παχυρευστη μαζα με σπατουλα τηναπλωνουμε στο προσωπο και κανουμε απαλο μασαζ ...μετα την αφηνουμε λιγο να δρασει...και ξεβγαζουμε με χλιαρο νερο..εκπληκτικα αποτελεσματα...εννοειται οτι εφαρμοζεται σε προσωπο που δεν εχει σπυρακια κλπ.
moonlight
Διάσημο μέλος

Θέλω να κάνω ανταύγειες αλλά δεν ξέρω τι χρώμα. Μωβ ή κόκκινες;
Αν κάνω μωβ, θα κάνω 2-4. Αν κάνω κόκκινες θα κάνω αρκετές.
Τι χρώμα λέτε εσείς;
Το μαλλί μου είναι σκούρο καστανό.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Λέω να εκτονωθώ στο μαλλί μου μόλις τελειώσει η εξεταστική.
Θέλω να κάνω ανταύγειες αλλά δεν ξέρω τι χρώμα. Μωβ ή κόκκινες;
Αν κάνω μωβ, θα κάνω 2-4. Αν κάνω κόκκινες θα κάνω αρκετές.
Τι χρώμα λέτε εσείς;
Το μαλλί μου είναι σκούρο καστανό.
Εεεε πρέπει να ξέρουμε και το χρώμα του δέρματός σου .....

Μάτια: Καστανά. Εσύ τουλάχιστον με έχεις δει.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Το ίδιο λέμε.Δεν σε έχω δει!!!!!!! Όλο μωρά βλέπω!!!![]()

Μωβ ή κόκκινο;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Eγώ μια εποχή είχα μια κόκκινη ανταύγεια και μια μωβ. Αλλά κόκκινο του αίματος και μωβ λιλά. Δίπλα δίπλα τις είχα στο πλάι κάπου. Και ήταν σούπερ γιατί έχω σγουρά μαλλιά και μπερδευόντοσαν τα χρώματα με το καστανό μου.
Πολύ ωραία ιδέα!

Αλλιώς μωβ Θοδωρούλα!

Οι περισσότεροι μωβ μου λένε, done λοιπόν.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.