Άγγελος
Επιφανές μέλος

οικολογικοΌταν το ξανθό είναι πολύ ανοιχτό, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν πας να το σκουρύνεις να σου πρασινίσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

δε χρειαζεται να φορεσεις δωδεκαποντη γοβα μεμιας. υπαρχουν πολλα στυλατα παπουτσια με μεσαιο και φιλικό προς το περπατημα τακουνι.

Έκανα μωβ!Λέω να εκτονωθώ στο μαλλί μου μόλις τελειώσει η εξεταστική.
Θέλω να κάνω ανταύγειες αλλά δεν ξέρω τι χρώμα. Μωβ ή κόκκινες;
Αν κάνω μωβ, θα κάνω 2-4. Αν κάνω κόκκινες θα κάνω αρκετές.
Τι χρώμα λέτε εσείς;
Το μαλλί μου είναι σκούρο καστανό.

Είναι πολύ ωραίες αλλά αν το μαλλί μου ήταν μαύρο θα φαινόταν πιο έντονες.
Επόμενη φορά φούξια και μωβ!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δοκίμασε να φορέσεις ένα πιο χαμηλό τακούνι καταρχήν μες στο σπίτι για μερικές ημέρες. Μόλις το συνηθίσεις λίγο, βγες και έξω, απλά φρόντισε να μην είναι έξοδος που θα κρατήσει πολύ για την περίπτωση που θα σε ενοχλήσει. Και σιγά σιγά ανέβαζε το ύψος, μέχρι να φτάσεις εκεί που θες (ή εκεί που νιωθεις άνετα).γεια σας κοριτσια!λοιπον εχω μια απορια και ειναι ισως η μοναδικη σελιδα που θα την παραθεσω γιατι στις αλλες θα με παρουν με τις πετρες...λοιπον ειμαι 15 χρονων(τον ιουλιο θα γινω 16).ολες οι φιλες μου φορανε τακουνι και πολλες φορες η μητερα μου ,μου λεει γιατι δεν φορας και εσυ κλπ ....εγω ρε παιδια α)ντρεπομαι και β)θα φαω καμοια τουμπα.αφηστε που επειδη εχω το κακο να με επηρεαζουν πολυ οι γνωμες των αλλων αν γινει κατι θα πεσω του θανατα...εσεις ποτε φορεσατ πρωτη φορα τακουνι(και δεν λεω 12ποντο)//![]()

adespoto
Περιβόητο μέλος

γεια σας κοριτσια!λοιπον εχω μια απορια και ειναι ισως η μοναδικη σελιδα που θα την παραθεσω γιατι στις αλλες θα με παρουν με τις πετρες...λοιπον ειμαι 15 χρονων(τον ιουλιο θα γινω 16).ολες οι φιλες μου φορανε τακουνι και πολλες φορες η μητερα μου ,μου λεει γιατι δεν φορας και εσυ κλπ ....εγω ρε παιδια α)ντρεπομαι και β)θα φαω καμοια τουμπα.αφηστε που επειδη εχω το κακο να με επηρεαζουν πολυ οι γνωμες των αλλων αν γινει κατι θα πεσω του θανατα...εσεις ποτε φορεσατ πρωτη φορα τακουνι(και δεν λεω 12ποντο)//![]()
Εγώ φόρεσα πρώτη φορά τακούνι στα 24!!!! Μη με πάρεις για παράδειγμα! Ξεκίνα με κάτι χαμηλό και ένα χοντρό τακούνι (να μην υπάρχει φόβος... πτώσης) και να δεις που θα τα συνηθίσεις! Καλά είναι και τα παπούτσια χορού, με τα οποία αποκλείεται να πέσεις γιατί είναι σχεδιασμένα γι αυτό το λόγο

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δε χάνεις τίποτα να δείξεις στην κομμώτρια τη φωτό.
Πολλές φορές για να βγάλουν ένα χρώμα αναμειγνύουν 2 βαφές.

Μόνο εγώ πονάω;
moonlight
Διάσημο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Για να περιορίσεις τον πόνο μπορείς να τα περάσεις με λίγο πάγο!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Άσε που είναι και πυκνά οπότε με δυσκολεύουν λίγο.
Ακόμα και η αισθητικός δεινοπαθεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.