diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 18:21 Ο diotima έγραψε: #3.221 23-01-13 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Αυτό το μελοπράσινο. Η μπλε σκιά ίσως είναι η χειρότερή μου. Αν φορέσω σκιά βάζω μία ζεστή απόχρωση γκρι-μωβ, όσο πιο διακριτικά γίνεται. Αλλά συνήθως καθημερινά απλά φοράω πολύ σκούρη μωβ σκιά αντί για eyeliner κοντά στις βλεφαρίδες (η σκιά αφαιρείται πιο εύκολα μετά ) και μαύρη μάσκαρα. Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 19:06 Η Angelique.: #3.222 23-01-13 19:06 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γιατί τότε που είχα πάει και την είδα είχαν και μικρές εκπτώσεις.. Πάντως σίγουρα πάνω από 14 ευρώ. Τόσο έχει νομίζω μια σκιά της Mac κανονική. Αυτή την είχαν σε ξεχωριστό ράφι και είναι αρκετά μεγαλύτερη. Είναι και κάπως σαν συνδυασμός χρωμάτων αυτή που μου αρέσει. Α και νομίζω 11 έχουν τα ανταλακτικά της Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Η Δαλιδά έγραψε: #3.223 23-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Click για ανάπτυξη... Βάζω πχ σε όλο το κινητό βλέφαρο μια ανοιχτή γκρι-καφέ σκιά (στα αγγλικά το χρώμα λέγεται taupe, δεν ξέρω στην Ελλάδα πως το λένε) και στην εξωτερική γωνία βάζω ένα ζεστό χρώμα μωβ-καφέ. Γενικά το μάτι είναι γκρι μωβ εννοώ χαχα τοποθετήθηκα εσφαλμένα perdon. Συγκεκριμένα να σου δείξω σε εικόνες 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη 2. Μετά βάζω αντί για eyeliner ματ ζεστή σκούρη μωβ σκιά (λίγο πιο ζεστή από αυτή, δεν βρίσκω παρόμοια στο google) κατά μήκος της σειράς των άνω βλεφαρίδων 3. Και αν βάλω στην εξωτερική γωνία βάζω μία καφέ πάλι taupe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η Dalian έγραψε: #3.224 23-01-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Θέλω τόοσο πολύ να μαζέψω τίποτα λεφτά να πάρω επιτέλους αυτή την υπέροχη μπλέ σκιά της Mac που μου έχει κολλήσει εδώ και πόσο διάστημα και κάνεις δεν αξιώθηκε να μου πάρει. Επίσης το Russian Red της Mac δείχνει εξαιρετικό. Αλλά είναι εντελώς χλωμό να μπορέσω να πάρω και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Το χρωματάκι απλά θεϊκό! Αν θες τη γνώμη μου για αρχή πάρε πρώτα το κραγιόν, η σκιά αν και πάρα πολύ όμορφη δεν ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι κάπως περιοριστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:11 Η Hlianna έγραψε: #3.225 24-01-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Aχά. Και υποθέτω η τιμή θα είναι και πιο προσιτή. Merci! Diotima καλή μου με το κραγιόν κάτι γίνεται αλλά η σκιά είναι ιδιαίτερη. Δεν έχω βρεί κάτι παρόμοιο πουθενά, εκτός από μερικές της Erre due που είναι στο ίδιο στύλ. Αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα τόσο. Όσο για το μπλέ χρώμα,προσωπικά μου αρέσει πολύ. Σκούρο μπλέ κυρίως,και με μαύρο μολύβι,δείχνει πολύ όμορφο. Click για ανάπτυξη... το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:19 Η Angelique.: #3.226 24-01-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Click για ανάπτυξη... Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:23 Ο diotima έγραψε: #3.227 24-01-13 15:23 Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Αυτό το μελοπράσινο. Η μπλε σκιά ίσως είναι η χειρότερή μου. Αν φορέσω σκιά βάζω μία ζεστή απόχρωση γκρι-μωβ, όσο πιο διακριτικά γίνεται. Αλλά συνήθως καθημερινά απλά φοράω πολύ σκούρη μωβ σκιά αντί για eyeliner κοντά στις βλεφαρίδες (η σκιά αφαιρείται πιο εύκολα μετά ) και μαύρη μάσκαρα. Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 19:06 Η Angelique.: #3.222 23-01-13 19:06 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γιατί τότε που είχα πάει και την είδα είχαν και μικρές εκπτώσεις.. Πάντως σίγουρα πάνω από 14 ευρώ. Τόσο έχει νομίζω μια σκιά της Mac κανονική. Αυτή την είχαν σε ξεχωριστό ράφι και είναι αρκετά μεγαλύτερη. Είναι και κάπως σαν συνδυασμός χρωμάτων αυτή που μου αρέσει. Α και νομίζω 11 έχουν τα ανταλακτικά της Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Η Δαλιδά έγραψε: #3.223 23-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Click για ανάπτυξη... Βάζω πχ σε όλο το κινητό βλέφαρο μια ανοιχτή γκρι-καφέ σκιά (στα αγγλικά το χρώμα λέγεται taupe, δεν ξέρω στην Ελλάδα πως το λένε) και στην εξωτερική γωνία βάζω ένα ζεστό χρώμα μωβ-καφέ. Γενικά το μάτι είναι γκρι μωβ εννοώ χαχα τοποθετήθηκα εσφαλμένα perdon. Συγκεκριμένα να σου δείξω σε εικόνες 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη 2. Μετά βάζω αντί για eyeliner ματ ζεστή σκούρη μωβ σκιά (λίγο πιο ζεστή από αυτή, δεν βρίσκω παρόμοια στο google) κατά μήκος της σειράς των άνω βλεφαρίδων 3. Και αν βάλω στην εξωτερική γωνία βάζω μία καφέ πάλι taupe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η Dalian έγραψε: #3.224 23-01-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Θέλω τόοσο πολύ να μαζέψω τίποτα λεφτά να πάρω επιτέλους αυτή την υπέροχη μπλέ σκιά της Mac που μου έχει κολλήσει εδώ και πόσο διάστημα και κάνεις δεν αξιώθηκε να μου πάρει. Επίσης το Russian Red της Mac δείχνει εξαιρετικό. Αλλά είναι εντελώς χλωμό να μπορέσω να πάρω και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Το χρωματάκι απλά θεϊκό! Αν θες τη γνώμη μου για αρχή πάρε πρώτα το κραγιόν, η σκιά αν και πάρα πολύ όμορφη δεν ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι κάπως περιοριστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:11 Η Hlianna έγραψε: #3.225 24-01-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Aχά. Και υποθέτω η τιμή θα είναι και πιο προσιτή. Merci! Diotima καλή μου με το κραγιόν κάτι γίνεται αλλά η σκιά είναι ιδιαίτερη. Δεν έχω βρεί κάτι παρόμοιο πουθενά, εκτός από μερικές της Erre due που είναι στο ίδιο στύλ. Αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα τόσο. Όσο για το μπλέ χρώμα,προσωπικά μου αρέσει πολύ. Σκούρο μπλέ κυρίως,και με μαύρο μολύβι,δείχνει πολύ όμορφο. Click για ανάπτυξη... το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:19 Η Angelique.: #3.226 24-01-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Click για ανάπτυξη... Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:23 Ο diotima έγραψε: #3.227 24-01-13 15:23 Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diotima: Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γιατί τότε που είχα πάει και την είδα είχαν και μικρές εκπτώσεις.. Πάντως σίγουρα πάνω από 14 ευρώ. Τόσο έχει νομίζω μια σκιά της Mac κανονική. Αυτή την είχαν σε ξεχωριστό ράφι και είναι αρκετά μεγαλύτερη. Είναι και κάπως σαν συνδυασμός χρωμάτων αυτή που μου αρέσει. Α και νομίζω 11 έχουν τα ανταλακτικά της Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 22:47 Η Δαλιδά έγραψε: #3.223 23-01-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Click για ανάπτυξη... Βάζω πχ σε όλο το κινητό βλέφαρο μια ανοιχτή γκρι-καφέ σκιά (στα αγγλικά το χρώμα λέγεται taupe, δεν ξέρω στην Ελλάδα πως το λένε) και στην εξωτερική γωνία βάζω ένα ζεστό χρώμα μωβ-καφέ. Γενικά το μάτι είναι γκρι μωβ εννοώ χαχα τοποθετήθηκα εσφαλμένα perdon. Συγκεκριμένα να σου δείξω σε εικόνες 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη 2. Μετά βάζω αντί για eyeliner ματ ζεστή σκούρη μωβ σκιά (λίγο πιο ζεστή από αυτή, δεν βρίσκω παρόμοια στο google) κατά μήκος της σειράς των άνω βλεφαρίδων 3. Και αν βάλω στην εξωτερική γωνία βάζω μία καφέ πάλι taupe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η Dalian έγραψε: #3.224 23-01-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Θέλω τόοσο πολύ να μαζέψω τίποτα λεφτά να πάρω επιτέλους αυτή την υπέροχη μπλέ σκιά της Mac που μου έχει κολλήσει εδώ και πόσο διάστημα και κάνεις δεν αξιώθηκε να μου πάρει. Επίσης το Russian Red της Mac δείχνει εξαιρετικό. Αλλά είναι εντελώς χλωμό να μπορέσω να πάρω και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Το χρωματάκι απλά θεϊκό! Αν θες τη γνώμη μου για αρχή πάρε πρώτα το κραγιόν, η σκιά αν και πάρα πολύ όμορφη δεν ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι κάπως περιοριστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:11 Η Hlianna έγραψε: #3.225 24-01-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Aχά. Και υποθέτω η τιμή θα είναι και πιο προσιτή. Merci! Diotima καλή μου με το κραγιόν κάτι γίνεται αλλά η σκιά είναι ιδιαίτερη. Δεν έχω βρεί κάτι παρόμοιο πουθενά, εκτός από μερικές της Erre due που είναι στο ίδιο στύλ. Αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα τόσο. Όσο για το μπλέ χρώμα,προσωπικά μου αρέσει πολύ. Σκούρο μπλέ κυρίως,και με μαύρο μολύβι,δείχνει πολύ όμορφο. Click για ανάπτυξη... το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:19 Η Angelique.: #3.226 24-01-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Click για ανάπτυξη... Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:23 Ο diotima έγραψε: #3.227 24-01-13 15:23 Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diotima: Τι εννοεις βρε ζεστη αποχρωση μωβ-γκρι; Και τα δυο ειναι ψυχρα χρωματακια [μονο το μωβ που εχει μεσα κοκκινο θεωρειται ζεστο] Κοιτα απο αποψη θεωρητικη παντα,μπορεις να βαλεις ο,τι χρωμα θες απλα το πρασινο και το μπλε θα εξαφανιζει το χρωμα των ματιων σου Ελενα,πες μου μια την τιμη της σκιας που θες Click για ανάπτυξη... Βάζω πχ σε όλο το κινητό βλέφαρο μια ανοιχτή γκρι-καφέ σκιά (στα αγγλικά το χρώμα λέγεται taupe, δεν ξέρω στην Ελλάδα πως το λένε) και στην εξωτερική γωνία βάζω ένα ζεστό χρώμα μωβ-καφέ. Γενικά το μάτι είναι γκρι μωβ εννοώ χαχα τοποθετήθηκα εσφαλμένα perdon. Συγκεκριμένα να σου δείξω σε εικόνες 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη 2. Μετά βάζω αντί για eyeliner ματ ζεστή σκούρη μωβ σκιά (λίγο πιο ζεστή από αυτή, δεν βρίσκω παρόμοια στο google) κατά μήκος της σειράς των άνω βλεφαρίδων 3. Και αν βάλω στην εξωτερική γωνία βάζω μία καφέ πάλι taupe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Η Dalian έγραψε: #3.224 23-01-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Θέλω τόοσο πολύ να μαζέψω τίποτα λεφτά να πάρω επιτέλους αυτή την υπέροχη μπλέ σκιά της Mac που μου έχει κολλήσει εδώ και πόσο διάστημα και κάνεις δεν αξιώθηκε να μου πάρει. Επίσης το Russian Red της Mac δείχνει εξαιρετικό. Αλλά είναι εντελώς χλωμό να μπορέσω να πάρω και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Το χρωματάκι απλά θεϊκό! Αν θες τη γνώμη μου για αρχή πάρε πρώτα το κραγιόν, η σκιά αν και πάρα πολύ όμορφη δεν ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι κάπως περιοριστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:11 Η Hlianna έγραψε: #3.225 24-01-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Aχά. Και υποθέτω η τιμή θα είναι και πιο προσιτή. Merci! Diotima καλή μου με το κραγιόν κάτι γίνεται αλλά η σκιά είναι ιδιαίτερη. Δεν έχω βρεί κάτι παρόμοιο πουθενά, εκτός από μερικές της Erre due που είναι στο ίδιο στύλ. Αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα τόσο. Όσο για το μπλέ χρώμα,προσωπικά μου αρέσει πολύ. Σκούρο μπλέ κυρίως,και με μαύρο μολύβι,δείχνει πολύ όμορφο. Click για ανάπτυξη... το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:19 Η Angelique.: #3.226 24-01-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Click για ανάπτυξη... Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:23 Ο diotima έγραψε: #3.227 24-01-13 15:23 Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Θέλω τόοσο πολύ να μαζέψω τίποτα λεφτά να πάρω επιτέλους αυτή την υπέροχη μπλέ σκιά της Mac που μου έχει κολλήσει εδώ και πόσο διάστημα και κάνεις δεν αξιώθηκε να μου πάρει. Επίσης το Russian Red της Mac δείχνει εξαιρετικό. Αλλά είναι εντελώς χλωμό να μπορέσω να πάρω και τα δύο. Click για ανάπτυξη... Το χρωματάκι απλά θεϊκό! Αν θες τη γνώμη μου για αρχή πάρε πρώτα το κραγιόν, η σκιά αν και πάρα πολύ όμορφη δεν ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και είναι κάπως περιοριστική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:11 Η Hlianna έγραψε: #3.225 24-01-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Aχά. Και υποθέτω η τιμή θα είναι και πιο προσιτή. Merci! Diotima καλή μου με το κραγιόν κάτι γίνεται αλλά η σκιά είναι ιδιαίτερη. Δεν έχω βρεί κάτι παρόμοιο πουθενά, εκτός από μερικές της Erre due που είναι στο ίδιο στύλ. Αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα τόσο. Όσο για το μπλέ χρώμα,προσωπικά μου αρέσει πολύ. Σκούρο μπλέ κυρίως,και με μαύρο μολύβι,δείχνει πολύ όμορφο. Click για ανάπτυξη... το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:19 Η Angelique.: #3.226 24-01-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Click για ανάπτυξη... Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:23 Ο diotima έγραψε: #3.227 24-01-13 15:23 Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Aχά. Και υποθέτω η τιμή θα είναι και πιο προσιτή. Merci! Diotima καλή μου με το κραγιόν κάτι γίνεται αλλά η σκιά είναι ιδιαίτερη. Δεν έχω βρεί κάτι παρόμοιο πουθενά, εκτός από μερικές της Erre due που είναι στο ίδιο στύλ. Αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα τόσο. Όσο για το μπλέ χρώμα,προσωπικά μου αρέσει πολύ. Σκούρο μπλέ κυρίως,και με μαύρο μολύβι,δείχνει πολύ όμορφο. Click για ανάπτυξη... το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:19 Η Angelique.: #3.226 24-01-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Click για ανάπτυξη... Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:23 Ο diotima έγραψε: #3.227 24-01-13 15:23 Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: το κοκκινο κραγιον της revlon το εχω κι εγω και πραγματικα το λατρευω!! ματ και δεν φευγει με τιποτα! Σε συνδυασμο με ενα μολυβι(το φοραω και σκετο καμια φορα), πραγματικα ειναι θεικο! μετα απο αυτο το κραγιον που πηρα τυχαια πλεον οτι κραγιον παιρνω ειναι η revlon η inglot! Click για ανάπτυξη... Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 15:23 Ο diotima έγραψε: #3.227 24-01-13 15:23 Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #3.228 24-01-13 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Kάτι σχετικό με το ντεμακιγιάζ. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι μετά το ντεμακιγιάζ (γαλάκτωμα/μαντηλάκι), οι περισσότερες δεν πλενόμαστε με νερό. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν σαπωνοειδή στοιχεία με αποτέλεσμα να μένουν στο πρόσωπο και να δημιουργούν θέματα. Click για ανάπτυξη... ισχυει ,ειδικα με τα μαντηλακια καιγεται το προσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:21 Η whitelioness: #3.229 24-01-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: 1. Bάζω στο κινητό μέρος αυτή τη συγκεκριμένη Click για ανάπτυξη... αυτες της elf τις πηρες απο σαιτ? υπαρχουν σε καταστηματα μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:36 Η Angelique.: #3.230 24-01-13 16:36 Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα προιόντα της elf από όσο ξέρω μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω internet. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Η Dalian έγραψε: #3.231 24-01-13 20:18 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:37 Ο diotima έγραψε: #3.232 24-01-13 20:37 Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε απλα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλπις20 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλπις20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:45 Η έλπις20 έγραψε: #3.233 24-01-13 20:45 τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 20:47 Η christinelle: #3.234 24-01-13 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Ολα σκατά για τη μούρη είναι...τα elf είναι οικονομικά σκατά, τα επώνυμα είναι ακριβά σκατά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 13:09 Η Δαλιδά έγραψε: #3.235 25-01-13 13:09 Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από έλπις20: τα revlon σην ελλαδα που βρισκονται????? επειγονννν Click για ανάπτυξη... hondos center, notos galleries Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα προϊόντα της elf είναι τόσο φτηνά...έχει καμία επίπτωση στην ποιότητά τους αυτό? ή καμία σχέση? Click για ανάπτυξη... Και όμως, έχω ψάξει τα συστατικά τους, είναι τα ίδια με άλλες μάρκες. Η απλή line της elf (η πολύ φτηνή) δεν είναι τόσο καλή ποιοτικά, αλλά η studio line είναι καταπληκτική, έχω τα πινέλα, τις κρεμώδεις σκιές και τα κρεμώδη ρουζ, είναι απλά φανταστικά. Και είναι και vegan. Είχα πάρει ένα primer προσώπου από την estee lauder τώρα με τις εκπτώσεις και ήταν σκέτη μάπα. Πήρα της elf που είχε 6 euro και είναι φοβερόοοο. Και τα δύο silicone based. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 19:11 Η Backdrop έγραψε: #3.236 25-01-13 19:11 Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα καλλυντικά της εταιρίας lovie τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ? Ξέρετε τι ποιότητα έχουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Δαλιδά έγραψε: #3.237 28-01-13 17:39 Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 18:36 Η Hlianna έγραψε: #3.238 28-01-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mήπως θυμάσαι και την τιμή του; ^^ Click για ανάπτυξη... γυρω στα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα! Αρχική Δημοσίευση από diotima: Ναι ναι ινγκλοτ.Μπραβο ρε ηλιαννα εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω.Στην αθηνα ηρθε πολυ προσφατα σε σχεση με τη θεσσ οποτε τωρα την πηρα χαμπαρι σε μια βολτα μου. Τα κραγιον της ειναι ΘΕΙΚΑ,οι τιμες καλες [απο οσο θυμαμαι] και εχει μεγαλη ποικιλια Μπεμπα μου αφου εχετε καταστημα εκει πανω,περνα μια βολτα Click για ανάπτυξη... ειναι ο παραδεισος της γυναικας μεσα σε αυτο το καταστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 Η ~Melania~: #3.239 03-02-13 19:30 Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 161 162 163 164 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 162 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:35 Η Δαλιδά έγραψε: #3.240 03-02-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Για να ισιώσω τα μαλλιά μου καλά (πρόκα που λέμε) τι πρέπει να κάνω; Κάθε φορά (επειδή έχω μπούκλες φυσικό), μου κατσαρώνουν πάρα πολύ εύκολα και ολόισια δεν τα έχω κάνει ποτέ... Κάποια άλλη που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα; Click για ανάπτυξη... Γενικά, το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις όταν έχεις πρώτα στεγνώσει τα μαλλιά με πιστολάκι και με στρογγυλή βούρτσα και μετά τα περάσεις με σίδερο/πρέσσα/ψαλίδι ισιώματος (ανάλογα πως το λέει ο καθένας). Και μενα τα μαλλιά μου ακόμη και αν τα ισιώσω, αν ιδρώσω κλπ ξανακάνουν μπούκλα αμέσως. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Τώρα αν φριζάρουν ακόμα και ίσια τα μαλλιά, βάζω πριν το λούσιμο γάλα και το αφήνω να στεγνώσει πάνω στα μαλλιά. Μετά λούζομαι βάζω κοντίσιονερ κλπ. Αν χρησιμοποιείς θερμότητα στα μαλλιά σου, αγόρασε ένα heat protectant για να μην τα κάψεις. Επίσης και τα σέρουμ βοηθούν στο να είναι πιο ίσια τα μαλλιά. Να ξέρεις γενικά, ότι εμείς που έχουμε μαλλιά σπαστά/κατσαρά πρέπει να βάζουμε τα προιόντα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι σε ημιστεγνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.