Ακριβώς το ίδιο, τα είχα μαύρα ΚΟΡΑΚΊ που για ένα περίεργο λόγο αν και σχετικά σκούρη επιδερμίδα που πήγαινε τρελά, αποφάσισα να τα γυρίσω στο φυσικό μου γιατί είχα κουραστεί κάθε λίγο και λιγάκι να κάνω ρίζα ή βαφή γενικά τη περιποίηση που θέλει το μαύρο δεν είχα την υπομονή να την κάνω για πολύ καιρό, δε το βαρέθηκα σαν εσένα, απλά με κούρασε, είχα κάνει και κάτι άσπρες ανταύγες τότε (μη φανταστείς άσπρες χοντρές τούφες, ήταν άσπρες κάτι τριχούλες από δω και από κει κάτω από το σβέρκο, ωραίο φαινόταν, μη το ακούς τώρα που είναι ίου. )...
Πολύ ανοιχτό δε παίζει να το κάνω (τουλάχιστον όχι κατευθείαν

), γιατί εγώ πριν από το μαύρο ήμουν στο... ξανθό. Όχι ακριβώς ξανθό, ένα καστανόξανθο ανοιχτό μελί, και εκείνο μου πήγαινε δε λέω απλά έπρεπε να πειράξω και φρύδια αλλά τότε φοβόμουν αποτέλεσμα ή έβγαζα πάαααρα πολύ λεπτά τα φρύδια μου ή έμενα καρναβάλι.
Τραυματικές εμπειρίες με το ξανθό, αααχ
Βασικά όχι.
Δε θέλω κόκκινο, θέλω ανοιχτό καστανό με μια ιδέα χάλκινου για να "σπάει".
Κόκκινο σε καμία περίπτωση δε θέλω να τα κάνω, δε θα μου πάνε (καθόλου!) πρώτον, και δεύτερος το έχουν κάνει όλες, όπου πάω κόκκινα κεφάλια βλέπω...
Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο χρώμα σε όσες έχουν λευκή επιδερμίδα, (ακόμη και το φυσικό κόκκινο, που είναι κάπως ξεθωριασμένο καροτί είναι υπέροχο) εκεί το καμαρώνω και μου αρέσει, τώρα όταν η άλλη είναι μαύρη αραπίνα σε χειρότερα χάλια από εμένα εεεεεεεε κουκλίτσα μου τι το θες το κόκκινο;
Για κάτι τέτοιο
ξάχνω , είναι ανοιχτό καστανό, αλλά γλυκίζει και λίγο...
Το ombre που λες είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, διότι μου φαίνεται γύφτικο.
ΌΜΩΣ, υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις που το βλέπω και το ζηλεύω.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να πάω κομμωτήριο για να το "πετύχω", αλλά no money.
Οπότε θέλω κάτι σχετικά εύκολο που θα μπορέσει η φίλη που τυχαίνει να είναι κομμώτρια να μου το κάνει στο σπίτι τζάμπα

..
αν το ombre γίνεται να μου το κάνει σε σπίτι και πάλι μην επιμένεις, είναι τρελή αυτή δεν την εμπιστεύομαι...