Βρε παιδιά λύστε μου μια απορία γιατί το παρατηρώ όλο και συχνότερα και με προβληματίζει.
Στα Hondos πας ας πούμε να χαζέψεις τα συνηθισμένα 2-3 σταντς από όπου ψωνίζεις συνήθως-γνωστές μάρκες. Και τσουπ, εμφανίζονται 3 πωλήτριες από το πουθενά για να σε κατευθύνουν με τον τρόπο τους στην εταιρία που θέλουν-ελάχιστα γνωστή, αμφίβολης ποιότητας μάρκα-χρησιμοποιώντας πειθώ ότι και καλά τα προϊόντα εδώ είναι καλύτερα, διαρκούν περισσότερο και λοιπές μπούρδες. Για να τις ξεφορτωθώ συνήθως τους λέω πως απλά κοιτάζω και κάνω μια έρευνα για το τί θα πάρω. My god πόσο ενοχλητικές είναι ρε guys. Και το σπαστικό είναι όταν πετυχαίνεις μια επίμονη που δεν λέει να κόψει το πρήξιμο

Εν τω μεταξύ, όταν θες να τις ρωτήσεις για κάτι, είναι πάντα απασχολημένες με κάποιον άλλον πελάτη, πώς τα καταφέρνουν.

Η απορία μου είναι η εξής: κερδίζουν κάτι από το να προμοτάρουν προϊόντα συγκεκριμένης εταιρίας? Κάποιο bonus πχ? Μου συμβαίνει συνέχεια άρα αποκλείεται να είναι τυχαίο

Τί να πω, σκέφτομαι να σταματήσω να ψωνίζω Hondos εξαιτίας της άθλιας εξυπηρέτησης... έχω κουραστεί να λέω όχι ευχαριστώ όχι ευχαριστώ