_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Για μπικίνι και ειδικά το χειμώνα δε το σκέφτομαι.Πονάει!Από το 0 μέχρι το 10 πιστεύω γύρω στο 7-8. Μιλάμε για μπικίνι πάντα ε; Το μαλλί πάει γύρω στα 15-20ευρώ.
Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει όμως.![]()
Το καλοκαίρι σκέφτομαι να κάνω μπικίνι. Για τώρα σκέφτομαι γάμπα.
Αν και έχω ξανθιές τρίχες στη γάμπα.
Δεν ανοίγει το λινκ.Έχει δοκιμάσει κάποια αυτή την ενυδατική κρέμα(της Frezyderm);

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Το διόρθωσα, Ντεμπρα Μοργκαν.Δεν ανοίγει το λινκ.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αν πονάει,πόσο πάει το μαλλί,αν είναι καλύτερη από το κερί.
Για το αν πονάει,πες την αλήθεια.![]()
Αν έχεις κάνει κερί, πονάει σαφώς λιγότερο. Και είναι καλύτερη γιατί οι τρίχες βγαίνουν πιο μαλακές μετά, ενώ με το κερί τουλάχιστον σε μένα βγαίνουν σαν να τις έχω ξυρίσει!

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

τελικα βρηκες ατομο που κανει χαλαουα;Αν έχεις κάνει κερί, πονάει σαφώς λιγότερο. Και είναι καλύτερη γιατί οι τρίχες βγαίνουν πιο μαλακές μετά, ενώ με το κερί τουλάχιστον σε μένα βγαίνουν σαν να τις έχω ξυρίσει!Άσε που σου κάνει φυσική απολέπιση και δεν έχει καθόλου χημικά
![]()
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το διόρθωσα, Ντεμπρα Μοργκαν.![]()

Την είχε η αδερφή μου και έμεινε ευχαριστημένη.

Κερί δεν έχω κάνει γιατί και αυτό το φοβάμαι.Αν έχεις κάνει κερί, πονάει σαφώς λιγότερο. Και είναι καλύτερη γιατί οι τρίχες βγαίνουν πιο μαλακές μετά, ενώ με το κερί τουλάχιστον σε μένα βγαίνουν σαν να τις έχω ξυρίσει!Άσε που σου κάνει φυσική απολέπιση και δεν έχει καθόλου χημικά
![]()

Πάντως και΄γω για αυτό σκέφτομαι να δοκιμάσω γιατί όσες κάνουν κερί άγρια τρίχα έχουν.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Κερί δεν έχω κάνει γιατί και αυτό το φοβάμαι.
Πάντως και΄γω για αυτό σκέφτομαι να δοκιμάσω γιατί όσες κάνουν κερί άγρια τρίχα έχουν.![]()
Με την χαλάουα είναι λίγο... μπεμπέ.

Έχει δοκιμάσει κάποια αυτή την ενυδατική κρέμα(της Frezyderm);
Τη συγκεκριμένη όχι, αλλά έχω χρησιμοποιήσει άλλη ενυδατική προσώπου της frezyderm, καθώς και άλλα προϊόντα της εταιρείας και δηλώνω κατευχαριστημένη!

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Την πήρα τελικά. Επειδή έχω πρόβλημα με το σμήγμα και τη λιπαρότητα(και κάποτε ακμή) έπαιρνα τον αφρό καθαρισμό προσώπου της Frezyderm και τώρα είπα να το συνεχίσω και σε άλλους τομείς που σχετίζονται με το πρόσωπο και μία φορά που χρησιμποίησα την ενυδατική σήμερα είδα αποτέλεσμα.Τη συγκεκριμένη όχι, αλλά έχω χρησιμοποιήσει άλλη ενυδατική προσώπου της frezyderm, καθώς και άλλα προϊόντα της εταιρείας και δηλώνω κατευχαριστημένη!![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αφού είναι κομμάτια να γίνει.Με την χαλάουα είναι λίγο... μπεμπέ.![]()

Είσαι μαζόχας Κουίν.Είμαι το μόνο άτομο που δεν κατάλαβε Χριστό (σχεδόν) σε αποτρίχωση με κερί, ε;![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Λες και βαράω μορφίνες όλη μέρα, δεν καταλαβαίνω Χριστό.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

τελικα βρηκες ατομο που κανει χαλαουα;
Όχι, ακόμα ψάχνω

Δεν είμαι μαζόχας, αναίσθητη είμαι.
Λες και βαράω μορφίνες όλη μέρα, δεν καταλαβαίνω Χριστό.
Και μια φίλη μου σε αποτρίχωση με καραμέλα στο μπικίνι (και όλο μάλιστα), δεν κούνησε βλέφαρο και γέλαγε συνέχεια!
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

απλως τα σηκωνουν και τα κοβουν;;;και κατι αλλο.. γινεται να κανεις τα φρυδια σου ευθεια;; παλι σαν της τζεσικα αλμπα.. (με λιγα λογια θελω τα δρυδια της :Ρ ) οποια ξερει ας μ πει !!
Θελω τα φρυδιαααααααααααα τηηηηηηηηηηης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

μια φορα μονο ειχα κλεισει ραντεβου αλλα τελικα εκεινη δεν μπορουσε κ πηγα σ κομμωτηριο.. 2 φορες εχω παει κ δεν βγηκα ικανοποιημενη
τι ωραιο το χνουδακι ομωωωωωωωωωωωωωωως!!!
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

ντρεπομαι πολυ να παω σε αισθητικο γιατι νιωθω μικρη :Ρ
Ντρέπεσαι να πας σε αισθητικό γιατί νιωθεις μικρή? Εδώ πάνε και πεντάχρονα.
Σε αισθητικό σου παμε να πας, όχι σε στριπτιτζάδικο..

Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα αυτα τα φρυδια της αλμπα τα χω καταερωτευθει.. βασικα ολην την αλμπα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

Κοριτσια και κατι αλλο!!
μια φιλη μου θελει κατι κραγιον ή λιποζαν (δεν εχω πολυκαταλαβει) που λεει οτι φουσκωνουν τα χειλη (παροδικα πιστευω) .. ξερετε εσεις κατι τετοιο; καποια μαρκα , καποιο προιον ;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αν μένεις Αθήνα,δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν υπάρχει καμία αισθητικός να κάνει χαλάουα.Όχι, ακόμα ψάχνω
Και μια φίλη μου σε αποτρίχωση με καραμέλα στο μπικίνι (και όλο μάλιστα), δεν κούνησε βλέφαρο και γέλαγε συνέχεια!

Δε μου λες,η φίλη σου πήρε κάτι σε αναισθητικό;

Ντρέπεσαι να πας σε αισθητικό γιατί νιωθεις μικρή? Εδώ πάνε και πεντάχρονα.
Σε αισθητικό σου παμε να πας, όχι σε στριπτιτζάδικο..![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.