leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενδιαφερον...καποιο καλο λιποζαν;
https://www.pharmacy4u.gr/korres-butter-stick-with-mandarin-p-10534.html#.UlHBoxD2PIU αυτο ειναι καλο; αφηνει κοκκινο χρωμα; απο ενυδατωση;ισχυει η κριτικη;
Εγώ απο korres έχω το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Ενυδατώνει αρκετά αλλά απο διάρκεια έτσι κι έτσι (βέβαια εγώ έχω εμμονή να δαγκώνω τα χείλη μου συνέχεια οπότε παίζει να φταίει κι αυτο)
Αφήνει ωστόσο πολύ όμορφα χρώμα και κάνει τα χείλη ζουμερά και λαχταριστά!Μιαμ,μιαμ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για τα συγκεκριμένα που παραθέτεις δεν έχω άποψη,καθώς δεν τα έχω χρησιμοποιήσει.
Τα προιόντα που χρησιμοποιώ για καθαρισμό,ενυδάτωση κλπ προσώπου είναι απο apivita και δεν τα αλλάζω με τίποτα.
Περίμενε να ακούσεις κι άλλες γνώμες και αποφασίζεις.
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Nami
Νεοφερμένο μέλος

λεει ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο. ωστοσο η χρεωσηη μενει ιδια ε;
Εγώ έχω παραγγείλει και από χωριό στην επαρχία και το έφεραν κανονικά, ίσως εννοεί νησιά ή χωριά που δεν έχουν κοντά κούριερ. Δεν σε χρεώνει τίποτα παραπάνω. Το μόνο μείον σε αυτό το σάιτ είναι ότι αν είναι κάτι out of stock δε θα σου στείλουν μέιλ, θα περιμένουν να ξαναφέρουν για να σου στείλουν το δέμα. Γι αυτό καλό είναι να κοιτάς την κατάσταση παραγγελίας από το site τους.
ενδιαφερον...καποιο καλο λιποζαν;
https://www.pharmacy4u.gr/korres-butter-stick-with-mandarin-p-10534.html#.UlHBoxD2PIU αυτο ειναι καλο; αφηνει κοκκινο χρωμα; απο ενυδατωση;ισχυει η κριτικη;
Για του κορρέ το lip balm τώρα, το στικ είναι το ίδιο καλό με το βαζάκι, απλά είναι πιο εύκολο να το πετάξεις στην τσάντα σου και να το κουβαλάς μαζί, ενώ για το βαζάκι πρέπει να πλένεις τα χέρια κλπ. Και τα δύο είναι καταπληκτικά.
Καθημερινά χρησιμοποιώ το στικ το μωβ, ενώ από βαζάκι έχω το άγριο τριαντάφυλλο που είναι ένα υπέροχο τριανταφυλλί. Είναι πολύ ενυδατικά και η απόδοση του χρώματος εξαιρετική.
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Nami
Νεοφερμένο μέλος

για το bioten γνωμη;
Τα bioten γενικά είναι καλής ποιότητας. Μία φίλη μου είχε πάρει το ντεμακιγιάζ το ροζ και την ενυδατική. Για την τιμή τους είναι καλά.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Και μόνο από το γεγονός ότι δεν έχει προιόντα για λιπαρές επιδερμίδες,τρώει Χ σε όλα.για το bioten γνωμη;

Btw το Bioderma στο pharmasofia έχει 10 ευρώ τα 500ml. Δεν έχω δεί πουθενά τόσο χαμηλή τιμή.
rakels
Δραστήριο μέλος

Έχω ακριβώς το ίδιο και μπορώ να πω κι εγώ πως είναι υπέροχο!Εγώ απο korres έχω το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
![]()
Ενυδατώνει αρκετά αλλά απο διάρκεια έτσι κι έτσι (βέβαια εγώ έχω εμμονή να δαγκώνω τα χείλη μου συνέχεια οπότε παίζει να φταίει κι αυτο)
Αφήνει ωστόσο πολύ όμορφα χρώμα και κάνει τα χείλη ζουμερά και λαχταριστά!Μιαμ,μιαμ!

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, εξαιρετικά είναι τα προιόντα της Frezyderm! Αν τα πάρεις από ηλεκτρονικό φαρμακείο, θα τα βρείς σε μειωμένες τιμές, γιατί γενικά κοστίζουν (δυστυχώς).Και μόνο από το γεγονός ότι δεν έχει προιόντα για λιπαρές επιδερμίδες,τρώει Χ σε όλα.
Btw το Bioderma στο pharmasofia έχει 10 ευρώ τα 500ml. Δεν έχω δεί πουθενά τόσο χαμηλή τιμή.
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνεις όλα αυτά μόνο και μόνο για τα φρύδια σου;κοριτσια ασχετο : ειναι καμια σας που χρησιμοιποιει λακ για να τελειοποιησει/διαφοροποιησει ας πουμε το σχημα το φρυδιων;; εγω το κανω σε καθημερινη βαση ( γιατι μ βγαινουν πολυ ωραια! δηλαδη βαζω λακ στα ακρα των 2 δακτυλων μου και φτιαχνω το σχημα) αλλα σκεφτομαι μηπως δεν κανει για την τριχα..!
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

σιγα καλε, δυο περασματα κανει,σαν να τα χτενιζει,χαιδευειΚάνεις όλα αυτά μόνο και μόνο για τα φρύδια σου;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει καν λόγος. Ας βάλει νεράκι να τα στρώσει, σιγά, φρύδια είναι αυτά.σιγα καλε, δυο περασματα κανει,σαν να τα χτενιζει,χαιδευει

υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.