Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε κατι ραγαδες που εχω βγαλει, βαζω κεραλοιφη με βαλσαμο.
Στο σωμα, οταν κανω μπανιο πριν πεσω για υπνο χρησιμοποιω ρευστη κεραλοιφη που κανει το σωμα απιστευτα απαλο και ελαστικο. Αν κανω μπανιο και μετα βγω εξω, επειδη η κεραλοιφη στην αρχη αφηνει μια "λαδιλα" (μετα απο λιγο απορροφαται), χρησιμοποιω μια απλη ενυδατικη, παλι "φτιαχτη".
Ντουζ κανω με χειροποιητα σαπουνια ελαιολαδου με διαφορα υλικα και μυρωδιες. Για scrub ανακατευω ζαχαρη-ελαιολαδο για το σωμα και για το προσωπο ζαχαρη-ελαιολαδο-μελι.
Το προσωπο μου το πλενω ειτε με σαπουνι ελαιολαδου που περιεχει ενυδατικη κρεμα, ειτε με σαπουνι ελαιολαδου με tea tree oil κλπ. Η ενυδατικη μου περιεχει αμυγδαλελαιο, κερι μελισσας, ροδονερο, βιταμινη Ε και εθαιρια ελαια τριανταφυλλο, γερανι, λιβανι και μυρο.
Κανω θεραπειες στα μαλλια μου με ζεστο ελαιολαδο-καστορελαιο και δαφνελαιο.
Δεν μου βγαινει πιο ακριβα απο κρεμες και προιοντα του εμποριου, προσωπικα ημουν πολυ επιφυλακτικη με ολα αυτα τα "εναλλακτικα" αλλα πλεον δεν τα αλλαζω με τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ μία φορά είχα κάνει ημιμόνιμο και το νύχι μου μετά την αφαίρεση αυτού ήταν αρκετό για να με αποτρέψει να το ξανακάνω μέχρι τώρα. Σκέψου τι ταλαιπωρία τραβάει κι αυτό. Εγώ ημιμόνιμο θα έκανα πλέον ΜΟΝΟ για κάποια ειδική περίπτωση και μετά από αυτήν θα πήγαινα να το αφαιρέσω. Όχι συνέχεια δηλαδή.Κορίτσια,για το ημιμόνιμο τι έχετε ακούσει; Πώς σας φαίνεται; Σας βολεύει;
Εγώ πλέον μόνο αυτό κάνω στα νύχια διότι βολεύει πολύ γιατί έχει μεγάλη διάρκεια και γενικά σε σύγκριση με τα απλά βερνίκια έχει μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια.
Όμως κάθε φορά που το αφαιρώ η βάση του νυχιού είναι ¨κάπως"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω. Το βάψιμο των νυχιών είναι επινόηση της δικιάς μας ματαιοδοξίας, επομένως κι αυτά τα καημένα δεν είναι προορισμένα για όλα αυτά, γι'αυτό δεν τα βάφω κιόλας συχνά.Eγώ πάντως που κάνω ημιμόνιμο απο τότε που "κυκλοφόρησε" μπορώ να πω οτι τα νύχια μου έχουν γίνει πιο σκληρά απο ποτέ, μακραίνουν χωρίς να σπάνε και φυσικά λόγω της διάρκειας είναι πάντα περιποιημένα! Νομίζω οτι δεν παίζει ρόλο μόνο η διαδικασία αλλά και ο τρόπος της ειδικού! Πολλές τα αφαιρούν λάθος για μεγαλύτερη ταχύτητα, χρησιμοποιούν φθηνά υλικά κτλ. που αυτά στο τέλος είναι που καταστρέφουν το νύχι!

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομίζω. Το βάψιμο των νυχιών είναι επινόηση της δικιάς μας ματαιοδοξίας, επομένως κι αυτά τα καημένα δεν είναι προορισμένα για όλα αυτά, γι'αυτό δεν τα βάφω κιόλας συχνά.![]()
Άλλο αυτό! Φυσικά και ένα νυχί που δεν βάφεται είναι σε πιο καλή κατάσταση απο ένα που βάφεται συνεχώς δεν το συζητώ! Απλά η ερώτηση ήταν για το ημιμόνιμο! Και είπα οτι δεν το καταστρέφει το νύχι πάντα σε σχέση με το απλό βερνίκι! Μίλησα για τις 2 μεθόδους δηλαδή όχι για το βάψιμο των νυχιών γενικά!
Αν και προσωπικά όταν ήμουν πιο μικρή και δεν τα έβαφα συνεχώς σπάγανε καθώς επίσης τα έτρωγα κιόλας!

Οπότε προσωπικά για μένα το να τα βάφω είναι μονόδρομος!

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλώς η κοπέλα είπε κιόλας πως κάνει ημιμόνιμο συνέχεια σχεδόν, κάτι που δεν το θεωρώ προσωπικά καλό για το νύχι. Να κάνουμε μία στο τόσο για κάποια ειδική περίπτωση το καταλαβαίνω. Και μου φαίνεται λίγο δύσκολο με όλη αυτή την ταλαιπωρία του ημιμόνιμου, το νύχι να βγαίνει "ωφελημένο". Τουλάχιστον αυτή τη γνώμη έχω σχηματίσει εγώ στο νού μου. Μπορεί τελικά άλλος να είναι ο κανόνας και άλλη η εξαίρεση κι εγώ να κάνω λάθος.Άλλο αυτό! Φυσικά και ένα νυχί που δεν βάφεται είναι σε πιο καλή κατάσταση απο ένα που βάφεται συνεχώς δεν το συζητώ! Απλά η ερώτηση ήταν για το ημιμόνιμο! Και είπα οτι δεν το καταστρέφει το νύχι πάντα σε σχέση με το απλό βερνίκι! Μίλησα για τις 2 μεθόδους δηλαδή όχι για το βάψιμο των νυχιών γενικά!
Αν και προσωπικά όταν ήμουν πιο μικρή και δεν τα έβαφα συνεχώς σπάγανε καθώς επίσης τα έτρωγα κιόλας!
Οπότε προσωπικά για μένα το να τα βάφω είναι μονόδρομος!![]()

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλώς η κοπέλα είπε κιόλας πως κάνει ημιμόνιμο συνέχεια σχεδόν, κάτι που δεν το θεωρώ προσωπικά καλό για το νύχι. Να κάνουμε μία στο τόσο για κάποια ειδική περίπτωση το καταλαβαίνω. Και μου φαίνεται λίγο δύσκολο με όλη αυτή την ταλαιπωρία του ημιμόνιμου, το νύχι να βγαίνει "ωφελημένο". Τουλάχιστον αυτή τη γνώμη έχω σχηματίσει εγώ στο νού μου. Μπορεί τελικά άλλος να είναι ο κανόνας και άλλη η εξαίρεση κι εγώ να κάνω λάθος.![]()
Bασικά όπως είπα οποιοδήποτε μανό και να βάλεις στο νύχι, μόνιμο-ημιμόνιμο-απλό σίγουρα φθείρει το νύχι..Αλλά όπως είπα θεωρώ οτι παίζουν ρόλο κ άλλα πράγμα εκτός απο την επιλογή του είδους, ο τρόπος που τοποθετείται , ο τρόπος που αφαιρείται κτλ για να γίνει η φθορά στο νύχι όσο το δυνατόν μικρότερη.. Επίσης πχ για μένα που τα έτρωγα και κυριολεκτικά τα κατέστρεφα φυσικά και δούλεψε θετικά το να τα βάφω συνέχεια αφού πλέον ούτε σπάνε και έχουν γίνει πιο σκληρά!
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του φυσικά αλλά θεωρώ οτι τα όμορφα χέρια είναι δυνατό προσόν για μία γυναίκα είτε είναι βαμμένα είτε όχι!

Τον τελευταιο καιρο το χω γυρισει στα χειροποιητα καλυντικα, με αγνα υλικα. Εχω δει τεραστια διαφορα στο δερμα μου και στα μαλλια μου, που δεν το φανταζομουν.
Σε κατι ραγαδες που εχω βγαλει, βαζω κεραλοιφη με βαλσαμο.
Στο σωμα, οταν κανω μπανιο πριν πεσω για υπνο χρησιμοποιω ρευστη κεραλοιφη που κανει το σωμα απιστευτα απαλο και ελαστικο. Αν κανω μπανιο και μετα βγω εξω, επειδη η κεραλοιφη στην αρχη αφηνει μια "λαδιλα" (μετα απο λιγο απορροφαται), χρησιμοποιω μια απλη ενυδατικη, παλι "φτιαχτη".
Ντουζ κανω με χειροποιητα σαπουνια ελαιολαδου με διαφορα υλικα και μυρωδιες. Για scrub ανακατευω ζαχαρη-ελαιολαδο για το σωμα και για το προσωπο ζαχαρη-ελαιολαδο-μελι.
Το προσωπο μου το πλενω ειτε με σαπουνι ελαιολαδου που περιεχει ενυδατικη κρεμα, ειτε με σαπουνι ελαιολαδου με tea tree oil κλπ. Η ενυδατικη μου περιεχει αμυγδαλελαιο, κερι μελισσας, ροδονερο, βιταμινη Ε και εθαιρια ελαια τριανταφυλλο, γερανι, λιβανι και μυρο.
Κανω θεραπειες στα μαλλια μου με ζεστο ελαιολαδο-καστορελαιο και δαφνελαιο.
Δεν μου βγαινει πιο ακριβα απο κρεμες και προιοντα του εμποριου, προσωπικα ημουν πολυ επιφυλακτικη με ολα αυτα τα "εναλλακτικα" αλλα πλεον δεν τα αλλαζω με τιποτα![]()
Ηλιάννα τα αγοράζεις από κάπου αυτά ή τα φτιαχνεις μόνη σου?
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα για styling εμένα μου αρέσει πολυ της loreal το σπρέυ με θαλασσινό αλάτι! Σχηματίζει ωραία μπούκλα που μοιάζει πολύ με αυτήν που έχουμε μετά τη θάλασσα!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μα. Και΄γω τα τρώω.Eγώ πάντως που κάνω ημιμόνιμο απο τότε που "κυκλοφόρησε" μπορώ να πω οτι τα νύχια μου έχουν γίνει πιο σκληρά απο ποτέ, μακραίνουν χωρίς να σπάνε και φυσικά λόγω της διάρκειας είναι πάντα περιποιημένα! Νομίζω οτι δεν παίζει ρόλο μόνο η διαδικασία αλλά και ο τρόπος της ειδικού! Πολλές τα αφαιρούν λάθος για μεγαλύτερη ταχύτητα, χρησιμοποιούν φθηνά υλικά κτλ. που αυτά στο τέλος είναι που καταστρέφουν το νύχι!

Ξέρεις τι είναι να μην αφήνεις τα νύχια σου σε ησυχία επειδή γράφεις τεστ;

Gate4
Επιφανές μέλος

Εδώ και κάτι χρόνια τα είχα συνέχεια βαμμένα δεν τα άφηνα άβαφτα και πολύ συχνά. Οπότε από το πολύ βάψε/σβήσε έχουν γίνει πολύ αδύναμα σε σχέση με παλιά και τώρα αν τα αφήσω να μεγαλώσουν χωρίς να είναι βαμμένα σπάνε. Δεν παίζει να διορθωθεί αυτό;
Dalian
Περιβόητο μέλος

Αν τα αφήσεις κανένα δίμηνο-τρίμηνο τελείως άβαφα? Εγώ αυτό έκανα και ξανάγιναν μια χαρά γεράΑχ να πω και εγώ τον πόνο μου για τα νύχια.
Εδώ και κάτι χρόνια τα είχα συνέχεια βαμμένα δεν τα άφηνα άβαφτα και πολύ συχνά. Οπότε από το πολύ βάψε/σβήσε έχουν γίνει πολύ αδύναμα σε σχέση με παλιά και τώρα αν τα αφήσω να μεγαλώσουν χωρίς να είναι βαμμένα σπάνε. Δεν παίζει να διορθωθεί αυτό;

Gate4
Επιφανές μέλος

2-3 μήνες χωρίς όζα;Αν τα αφήσεις κανένα δίμηνο-τρίμηνο τελείως άβαφα? Εγώ αυτό έκανα και ξανάγιναν μια χαρά γεράΘέλουν ένα διάλειμμα κι αυτά που και που.

Τεσπά αν δω ότι συνεχίζει έτσι η κατάσταση θα το κάνω και αυτό

Dalian
Περιβόητο μέλος

2-3 μήνες χωρίς όζα;Με σκότωσες τώρα.
Τεσπά αν δω ότι συνεχίζει έτσι η κατάσταση θα το κάνω και αυτόΓιατί πλέον με το που μεγαλώνουν λίγο (δηλαδή σε φάση από εκεί που ήταν τέρμα κομμένα να πετάγονται λίγο) σπάνε αμέσως.
Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και πολύ, αλλά τα δικά μου είχαν φτάσει σε απροχώρητη κατάσταση και τα άφησα καλού κακού

Gate4
Επιφανές μέλος

Και τα δικά μου σε απροχώρητη κατάσταση θα φτάσουν έτσι πως το κόβω. Οπότε από βδομάδα τέλος οι όζες για έναν μήνα τουλάχιστον.Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και πολύ, αλλά τα δικά μου είχαν φτάσει σε απροχώρητη κατάσταση και τα άφησα καλού κακού![]()

Και μόλις περάσει θέλω να κάνω αυτό. *.*

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σοφία αυτό που έβαλες είναι τόοοσο ωραίο *_*
Gate4
Επιφανές μέλος

Πόσο σε ζηλεύω που το καταφέρνεις αυτό :/ δεν ξέρω ρε γαμώτο με αρέσουν πολύ τα βαμμένα.νύχια τα λυπάμαι να τα έχω άβαφτα.. Αλλά έτσι πως έγιναν τα λυπάμαι πιο πολύ, όποτε..Εγώ τα έχω αφήσει άβαφα απο τα Χριστούγεννα, βαριέμαι να τα βάφω όταν έχω σχολείο βασικά.
Σοφία αυτό που έβαλες είναι τόοοσο ωραίο *_*
Αχ ρένια άσε θέλω να το επιχειρήσω αλλά νομίζω ότι θα προκύψει αποτυχία

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγώ τώρα θέλω να τα βάψω το Σάββατο, που έχω να πάω σε χοροεσπερίδα. Αν δεν αρρωστήσω και πάω, θα τα κάνω κανα περίεργο γαλλικό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.