Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν εχθές χρησιμοποίησα το μαγικό προιόν που λέγεται Strait & easy...
![]()
Εντάξει το αγάπησα!!!Αφού λούστηκα έβαλα την κρέμα και απλά άρχισα να στεγνώνω τα μαλλιά μου χτενίζοντας τα με μια βούρτσα και..βουαλά! Ίσια μαλλιά! Να πω οτι έχω σγουρά μαλλιά οπότε και έβαλα την ποσότητα που έλεγε για τα μακρια μαλλιά!
Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και σε πολύ λίγο χρόνο χωρίς να αναλώνομαι ώρα με το πιστολάκι..!![]()
Γεια σε όλες

Συγγνώμη που ρωτάω μετά από τόσο καιρό, απλώς, επειδή με ενδιαφέρει πολύ, έχω ψάξει παντού, αλλά δεν το 'χω βρει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σε όλες
Συγγνώμη που ρωτάω μετά από τόσο καιρό, απλώς, επειδή με ενδιαφέρει πολύ, έχω ψάξει παντού, αλλά δεν το 'χω βρειΞέρει μήπως καμία κάποιο μαγαζί, στο οποίο να 'χω αυξημένες πθανότητες?
![]()
Eγώ και στο super market το είδα και στα Hondos!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eγώ και στο super market το είδα και στα Hondos!![]()
Εγώ δεν τα βρήκα σε κανένα σούπερ μάρκετ

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

έχω ακούσει για to pore minimizer της estee lauder, αλλά μου πέφτει αρκετά ακριβό δυστυχώς!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Έχω ακούσει πως είναι όντως πολύ καλό το λέιζερ. Εγώ θέλω να πω, όμως, οτι στις μασχάλες, μου έχει πει ξαδέρφη μου αισθητικός,
οτι καλό είναι να βάζουμε μόνο ξυράφι αλλά μου είχε πει και για λέιζερ.. Ούτε κερί ούτε κρέμες, μόνο λέιζερ
Με το ξυραφι αλλα και με οτιδηποτε αλλο βαλεις, πας δυο βηματα μπροστα ενα πισω και δε λεει... Εγω θελω αμεσα και γρηγορα αποτελεσματα ειδικα στις μασχαλες που δε μπορεις να αφησεις την τριχα να μεγαλωνει...
κορίτσια έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν για μαύρα στίγματα και διεσταλμένους πόρους που να ήταν αποτελεσματικό;
έχω ακούσει για to pore minimizer της estee lauder, αλλά μου πέφτει αρκετά ακριβό δυστυχώς!
Καλυτερη λυση απο το ζουλιγμα και το χοντρο πιλινγκ δεν πιστευω πως υπαρχει
Gate4
Επιφανές μέλος

Άντε να γίνουν καλά τα λυπάμαι έτσι

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

6-12 μηνες θες για να επανελθουν.Εγώ έχω περίπου μια βδομάδα που δεν έχω βάψει τα νύχια μου
Άντε να γίνουν καλά τα λυπάμαι έτσι![]()
για αποτριχωτικες εχετε να προτεινετε κατι ? θα ηθελα καποια οικονομικη, χωρις κερια και ιστοριες... ωστοσο δε θελω κατι σε silk epil ...... ή μηπως ολες οι αποτριχωτικες ειναι σιλκ επιλ ?
Gate4
Επιφανές μέλος

Μέθοδοι αποτρίχωσης που θες νομίζω υπάρχει το κερί, το σιλκ επίλ και με λέιζερ γίνεται.. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Πάντως να ξες το κερί δεν πονάει..
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και όμως. Εδώ εγώ που τα διαλύω επειδή βγάζω το ημιμόνιμο (το χοντρό ε) με τα δόντια και κάνουν μία εβδομάδα να επανέλθουν πλήρως βάζοντάς τους κερατίνη πόσο μάλλον από φθορά τόσων χρόνων.Αποκλείεται να θέλουν τόσο. Εδώ τα νύχια της μητέρας μου είχαν καταστραφεί από το τζελ και δεν ήθελαν τόσο καιρό να επανέλθουν
Μέθοδοι αποτρίχωσης που θες νομίζω υπάρχει το κερί, το σιλκ επίλ και με λέιζερ γίνεται.. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Πάντως να ξες το κερί δεν πονάει..
Επίσης η καταστροφή από το τζελ μια χαρά φτιάχνει με κερατίνη.

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

σχετικα με αποτριχωση κατασταλαξα σε braun αλλα δε ξερω ποιο. λογω τιμης θα παρω το 3 αλλα ειμαι αναμεσα στα 3170,3270. https://braun.braun.com/gr/female-grooming/silk-epil-epilators/silk-epil-3/silk-epil-3-models.html εσεις τι λετε; το 3170 εχει 40 ευρω ενω το 3270 33 σε προσφορα. αν και ηθελα να; κανει και για προσωπο...
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν εχω ξανα δοκιμασει αλλα ποσο να ποναει;Δεν σε πονάει το silk epil?![]()
Gate4
Επιφανές μέλος

Πονάει πάρα πολύ.δεν εχω ξανα δοκιμασει αλλα ποσο να ποναει;

Βασικά επειδή ο πόνος είναι λίγο σχετικός πως τον βλέπει ο καθένας δοκίμασε μια φορά και αν δεις πως δεν πονάς πάρε τέτοιο για αποτρίχωση.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορεις να παρομοιασεις τον πονο;
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

το θεμα ειναι οτι η προσφορα των 33 ευρω ληγει σε 1 μερα και η τιμη του παει στα 56 απ' οσο εψαξα.....
μπορεις να παρομοιασεις τον πονο;
ο πόνος είναι πολύ σχετικός! Εγώ δεν άντεξα πάνω απο 2 λεπτά πάντως!

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι, οκ, αλλα με τι μοιαζει; σαν να σε χτυπανε με ρευμα,σφυρι;ο πόνος είναι πολύ σχετικός! Εγώ δεν άντεξα πάνω απο 2 λεπτά πάντως!![]()
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι, οκ, αλλα με τι μοιαζει; σαν να σε χτυπανε με ρευμα,σφυρι;
νομίζω μοιάζει πιο πολύ με ρεύμα!

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

εσυ με τι κανεις αποτριχωση;
Εγώ επειδή είμαι και φυγόπονη κάνω με το παραδοσιακό ξυραφάκι!

Ίσως λοιπόν να μην είμαι και μέτρο σύγκρισης!

Ακούω όμως απο πολλές κοπέλες οτι προτιμούν το κερί και θεωρούν τον πόνο ανεκτό..
Τώρα μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις τι αντέχεις και τι όχι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.