Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

και γω ξυραφι αλλα δε συμφερει...λεω και να ποναει τοσο,θα υποφερεται απο το γονατο και κατω...Εγώ επειδή είμαι και φυγόπονη κάνω με το παραδοσιακό ξυραφάκι!
Ίσως λοιπόν να μην είμαι και μέτρο σύγκρισης!
Ακούω όμως απο πολλές κοπέλες οτι προτιμούν το κερί και θεωρούν τον πόνο ανεκτό..
Τώρα μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις τι αντέχεις και τι όχι..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτο για τις τριχες το διαβασα και λενε οτι υπαρχει υγρο που τις βγαζει..επισης θαρρω το ιδιο μπορει να παθεις με το ξυραφι
Gate4
Επιφανές μέλος

Επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις μόνη σου την αποτρίχωση μπορείς να πηγαίνεις σε αισθητικό.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν ηταν για αισθητικο θα εκανα λειζερ...
Gate4
Επιφανές μέλος

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν εχω ξανα δοκιμασει αλλα ποσο να ποναει;
Eγώ χρησιμοποιώ silk epil της braun εδώ και 7 χρόνια περίπου

Για το σώμα με βολεύει απίστευτα και είναι και γρήγορο. (για ευαίσθητη περιοχή ούτε να το σκέφτεστε

Τις πρώτες φορές εμένα με πονούσε πάρα πολύ (ο πόνος είναι σαν να σε χτυπάνε συνεχόμενες βελονίτσες αλλά μετά απο τόσο καιρό χρήσης δεν καταλαβαίνω τίποτα πλέον.
Το τέλειο είναι οτι μετά απο χρήση τόσων χρόνων στα πόδια τουλάχιστον οι τρίχες έχουν αραιώσει πάρα πολύ

ΘΕΤΙΚΑ
-Οικονομικό(τα σκας μία φορά και με σωστή χρήση το έχεις μιά ζωή)
-Γρήγορο( το βάζεις στη πρίζα και τσακ μπαμ τελειώνεις)
-Διαρκεί (ανάλογα)
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
-Πονάει (στη αρχή ειδικά ,oouch! tip:οσο πιο μακριά τρίχα τόσο πιο πολύ πονάει)
-Το δέρμα είναι ερεθισμένο το πρώτο 24ωρο
και οι ευαίσθητες επιδερμίδες κάνουν
''μπιμπικάκια'' τα οποία με καλή
ενυδάτωση και τουλ. 2ήμερο εξαφανίζονται.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.e-shop.gr/product?id=HAP.325706 να την παρω οπ...οτε; το πολυ πολυ να κλαιω τα λεφτα μου
Καλέ ακόμη βγαίνει αυτό το μοντέλο? και εγώ αυτό έχω σε πορτοκαλί!
Τώρα δε μπορώ να σου πω να την πάρεις ή όχι...γνώμες και εμπειρίες λέμε!
Εμένα με βολέυει γιατί έτσι έμαθα απο μικρή, η αδερφές μου το μισούν και κάνουν με ταινίες κρύο κερί!
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.e-shop.gr/product?id=HAP.325501 αυτη πχ θεωρειται σιλκ επιλ;
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πόσο περίπου κάνουν να βγουν οι τρίχες;Eγώ χρησιμοποιώ silk epil της braun εδώ και 7 χρόνια περίπου
Για το σώμα με βολεύει απίστευτα και είναι και γρήγορο. (για ευαίσθητη περιοχή ούτε να το σκέφτεστε)
Τις πρώτες φορές εμένα με πονούσε πάρα πολύ (ο πόνος είναι σαν να σε χτυπάνε συνεχόμενες βελονίτσες αλλά μετά απο τόσο καιρό χρήσης δεν καταλαβαίνω τίποτα πλέον.
Το τέλειο είναι οτι μετά απο χρήση τόσων χρόνων στα πόδια τουλάχιστον οι τρίχες έχουν αραιώσει πάρα πολύ
ΘΕΤΙΚΑ
-Οικονομικό(τα σκας μία φορά και με σωστή χρήση το έχεις μιά ζωή)
-Γρήγορο( το βάζεις στη πρίζα και τσακ μπαμ τελειώνεις)
-Διαρκεί (ανάλογα)
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
-Πονάει (στη αρχή ειδικά ,oouch! tip:οσο πιο μακριά τρίχα τόσο πιο πολύ πονάει)
-Το δέρμα είναι ερεθισμένο το πρώτο 24ωρο
και οι ευαίσθητες επιδερμίδες κάνουν
''μπιμπικάκια'' τα οποία με καλή
ενυδάτωση και τουλ. 2ήμερο εξαφανίζονται.
Έχουμε και εμείς στο σπίτι ένα τέτοιο και σκεφτόμουν να πω την μάνα μου να μου κάνει τα πόδια μια φορά, αλλά αν είναι να πονάει, δε ξέρω.
Ανώδυνη; Έχω ακούσει πως σπάνε αγγεία.Μπλε, να σε πω επίσης ότι σε εμένα όταν έκανα αποτρίχωση με το σιλκ επιλ μετά που βγαίναν οι τρίχες γυρνούσαν προς τα μέσα και το σταμάτησα. Θεωρώ το κερί καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης και πιο ανώδυνη.

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θεωρώ το κερί καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης και πιο ανώδυνη.
έχω τις αμφιβολλίες μου!

Gate4
Επιφανές μέλος

Στα πόδια αν κάνεις πονάει λίγο στη γάμπα κατά τα άλλα σιγά

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πόσο περίπου κάνουν να βγουν οι τρίχες;
Έχουμε και εμείς στο σπίτι ένα τέτοιο και σκεφτόμουν να πω την μάνα μου να μου κάνει τα πόδια μια φορά, αλλά αν είναι να πονάει, δε ξέρω.
Κοίτα εμένα κρατάει περίπου 2 βδομάδες και όσο πιο συχνά κάνεις μετά απο καιρό εξασθενούν οι τρίχες. Την πρώτη φορά θα βάλεις τη μαμά σου να στα κάνει? bad idea, δε θα αντέξεις ούτε λεπτό...το silk epil δεν είναι σαν το κερί καλύτερα να έχεις εσύ τον έλεγχο τι κάνεις γιατί αν τα κάνεις μόνη ξέρεις σε ποιά περιοχή ''τραβάς'' τρίχες και κάπως εξοικειώνεσαι καλύτερα γιατί όπως και να χει δεν είναι ξυραφάκι που δεν καταλαβαίνεις τίποτα.So...
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Κοίτα εμένα κρατάει περίπου 2 βδομάδες και όσο πιο συχνά κάνεις μετά απο καιρό εξασθενούν οι τρίχες. Την πρώτη φορά θα βάλεις τη μαμά σου να στα κάνει? bad idea, δε θα αντέξεις ούτε λεπτό...το silk epil δεν είναι σαν το κερί καλύτερα να έχεις εσύ τον έλεγχο τι κάνεις γιατί αν τα κάνεις μόνη ξέρεις σε ποιά περιοχή ''τραβάς'' τρίχες και κάπως εξοικειώνεσαι καλύτερα γιατί όπως και να χει δεν είναι ξυραφάκι που δεν καταλαβαίνεις τίποτα.So...
Όταν εννοείς τραβάς τρίχες, νιώθεις όπως όταν βγάζεις τα φρύδια με το τσιμπιδάκι;

Nastasia
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Και το αποτέλεσμα κρατά κάπου 3 μήνες...έτσι έχω διαβάσει. Αν ξέρετε κάτι περισσότερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.