_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σε αυτό ίσως να΄χεις και ένα δίκιο αν και οι άσπρες σκέψου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τις εξαλείψεις..Πρωτα ειναι κοκκινες και μετα γινονται ασπρες, αλλα ειχα κι εγω ραγαδες οι οποιες ηταν απο την αρχη ασπρες. Αυτες πλεον δεν υπαρχουν στο σωμα μου, τις ειχα βγαλει στην εφηβεια.. εμενα πιο πολυ με ενοχλουν τωρα που ειναι κοκκινες![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Πόσο συμφέρουν τα νερά ντεμακιγιάζ (βλέπε αυτό της Bioderma) έναντι των κανονικών γαλακτωμάτων;![]()
Αν είσαι σπάταλη σαν εμένα δε συμφέρει I think. Ένα για τα μάτια μόνο πήρα και ενώ ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει για 1 μήνα είναι κάτω από τη μέση.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αααα,ναι είμαι.Αν είσαι σπάταλη σαν εμένα δε συμφέρει I think. Ένα για τα μάτια μόνο πήρα και ενώ ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει για 1 μήνα είναι κάτω από τη μέση.Πιστεύω αν είναι πιο συμπαγές να το πω το προιόν ελέγχεις καλύτερα πόσο βάζεις.

Ένα που είναι μισό μωβ και μισό σα νερό λες;

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Όχι ένα πράσινο garnier μόνο για τα μάτια. Και δεν κάνει καλή δουλειά, και δεν έχει καλό μπουκάλι και για να βάλω στο μπαμπάκι μου χύνεται κάμποσο στο νιπτήρα, και τελειώνει και γρήγορα. Άμα το ξαναπάρω εμένα να με χ...Αααα,ναι είμαι.
Ένα που είναι μισό μωβ και μισό σα νερό λες;

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτη η κρεμα δεν ειναι σωματος; μπορεις να τη χρησιμοποιεις και στο προσωπο;ή ακόμη και την απλή κρέμα bepanthol στο κλασικό σωληνάριο;
και κατι ακομα.ειχα δει οτι υπαρχει προιον που βγαζει προς τα εξω τις τριχες που μπαινουν μεσα με το σιλκ ε πιλ.ξερετε ονομα;

Όχι δεν είναι σώματος, παντού μπορείς να τη βάλεις.
Κατά τα άλλα η bepanthol έχει εξειδικευμένα και γαλακτωμα σώματος

αλλά και κρέμες προσώπου:

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

..
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κοριτσια,τι εχετε να πειτε για τη διαφανη μασκαρα;σκεφτομουν να αγορασω μια γιατι δεν θελω να επιβαρυνω τα ματια με χρωστικες λογω ευαισθησιας και ολιγον τι βλεφαριτιδας
..
Δεν ξερω τι ειναι η βλεφαριτιδα, αλλα φανταζομαι οπως το γραφεις. Μια χαρα ειναι η διαφανης, ισα να τονισεις. Εγω πολλες φορες δε βαζω καθολου μασκαρα γιατι βαριεμαι, τα τονιζω με μολυβι. Γιατι δεν το δοκιμαζεις κι εσυ?
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχα πάρει πέρυσι τη Hypnôse Doll Eyes και ήμουν ευχαριστημένη, αλλά απ΄ό,τι έχω καταλάβει, η κλασική Hypnôse είναι καλύτερη για τη δημιουργία έντασης στο βλέμμα.
Maro92
Νεοφερμένο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξερω τι ειναι η βλεφαριτιδα, αλλα φανταζομαι οπως το γραφεις. Μια χαρα ειναι η διαφανης, ισα να τονισεις. Εγω πολλες φορες δε βαζω καθολου μασκαρα γιατι βαριεμαι, τα τονιζω με μολυβι. Γιατι δεν το δοκιμαζεις κι εσυ?
Το αποφευγω καθως βγαζω κριθαρακια πολυ ευκολα οταν βαζω μολυβι..γι'αυτο προτιμω καποια μασκαρα τετοιου ειδους..
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

οποτε βαζετε αντιηλιακη βαζετε και ενυδατικη;
Εγω βαζω μονο αντιηλιακο..ας μην επιβαρυνουμε το δερμα μας με χιλιες δυο στρωσεις κρεμας το καλοκαιρι..
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

επισης αντιληκιακη βναζεις λιγο ε; εχω 50 προστασια, και σε ασπριζει στην αρχη ενω για να απλωθει θελει τριψιιμο.......
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

χρησιμοποιώ την κρέμα της frezyderm που είναι διάφανη και γίνεται ένα με το δέρμα αμέσως.![]()
Εμένα πάντως ένα frezyderm που δοκίμασα σε δειγματάκι μου καθόταν σαν άχυρο στη μούρη κι ας έχω λιπαρό δέρμα.

Τυπικά ναι, πρέπει να μπαίνει πρώτα ενυδατική. Όμως τα περισσότερα αντηλιακά που σέβονται τον εαυτό τους παρέχουν και ενυδάτωση οπότε αν ας πούμε βιαζόμαστε ή τεμπελιάζουμε αρκεί το αντηλιακό. Λόγια φαρμακοποιού αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.