_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

βαλσαμέλαιο ή βάλσαμο ή έλαιο υπερικού!
Εγώ ήμουν.

Κοίτα,μόνο με 2 φορές χρήση την ημέρα,και μη σου πω και παραπάνω είδα αποτέλεσμα,γενικά θέλει για μεγάλο χρονικό και χωρίς να το ξεχνάς.
Σε΄μένα δούλεψε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ όταν ξεραίνεται το δέρμα σπάω μία βιταμίνη ε eviol, την εφαρμόζω στο δέρμα και ενυδατώνεται αρκετά.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι σε όλα τα φαρμακεία θα τη βρεις. γύρω στα 3 με 4 ευρώ κάνει. μπορείς να την πάρεις και σαν χαπάκι.
ρώτα και το φαρμακοποιό μήπως σου προτείνει κάτι καλύτερο. εύχομαι να απαλλαχθείς γρήγορα από το πρόβλημα!!

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εάν όμως δεν έχεις λιπαρό δέρμα,εγώ δε βρίσκω κανένα λόγο να χρησιμοποιείς πράσινη άργιλο.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και το ακετυλοσαλικυλικό οξύ βοηθάει,αλλά δε σε ξηραίνει έτσι.εχω διαβασει απλα οτι βοηθαει στα διαφορα σπυρακια ή και στην ακμη

Αν έχεις θέμα με σπυράκια,αλλά έχεις γενικά ξηρή επιδερμίδα,πάρε μία ενυδατική με αντι-ακνεϊκή δράση. Εγώ πχ που έχω ξηρό δέρμα αλλά εμφανίζω και κάποια σπυράκια,αυτό κάνω.
Ή ας βάζει κάτι πολύ ενυδατικό αμέσως μετά.βοηθά επειδή απορροφά τη λιπαρότητα, αλλά αν δεν έχεις πολύ λιπαρό δέρμα θα σε αφυδατώσει όπως μάλλον συνέβη. Και θέλει μία φορά τη βδομάδα ακόμη και για τα πολύ λιπαρά δέρματα. Δοκίμασε τη λευκή που σου πρότεινα για την ακμή. Αλλά πρώτα λύσε το θέμα με την ξηροδερμία.
Μαρξ Βεμπερ
Νεοφερμένο μέλος

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Καλή είναι,αν και υπάρχουν και καλύτερες.H aqualia thermal της vichy καλή είναι;

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Όπως;;Καλή είναι,αν και υπάρχουν και καλύτερες.![]()
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμ,η aquavita Apivita είναι παρόμοια σειρά,δηλ.ενυδάτωση και τέτοια. Την είχα δοκιμάσει σε δειγματάκια βέβαια (γύρω στα 4-5 μου'χαν δώσει) και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη,σε σημείο που ήμουν ένα βήμα πριν την αγοράσω,αλλά η ακμή μου έκανε -μερικώς- μία εμφάνιση με σπυράκια (αν και έχω παρατηρήσει πως πριν αδιαθετήσω αποκτώ 3,4 σπυράκια) και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ τα σπυράκια και ξεκίνησα τον αφρό που αγοράζω για λιπαρά δέρματα,την κρέμα που απλώς είναι σμηγματορυθμιστική και τη θεραπεία την τοπική.Όπως;;

Αλλά γενικά,δεν ξέρω γιατί εμένα η Vichy και για την ηλικία μου,μου΄πεσε βαριά κάπως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.