fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλήθεια;;; Το είχα ακούσει και αυτό αλλά δεν ήξερα κατά πόσο είναι καλό. Ευχαριστώ πολύ!!!!Μήπως θυμάσαι πόσο περίπου το είχες πάρει και πόση περίπου ώρα κάνεις για να τα ισιώσεις;;;
Βασικά το είχε πάρει η αδερφή μου και της το καβάτζωσα όταν μετακόμισα. Λοιπόν εγώ έχω σπαστά και ψιλοατίθασα μαλλιά. Τι κάνω: Τα στεγνώνω σχεδόν τελείως με απλό πιστολάκι (γίνεται και με το ίδιο αν βγάλεις το στόμιο από μπροστά) επίσης όταν τα ισιώνω τα χτενίζω με απλή βούρτσα για να επισπεύσω τη διαδικασία. Μετά τα περνάω με το λίσιμα (1-2 φορές την κάθε τούφα, χοντρές τούφες όμως όχι λεπτές) και γίνονται φλάτ, τέλεια. Η διδικασία με το λίσιμα (δηλαδή μετά το πρώτο στέγνωμα) μου παίρνει κανένα 10λεπτο άντε 15λεπτο. Και έχε υπόψη σου ότι τα μαλλιά μου είναι μακριά και πολλά!!!
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα που το διαβάζω ωραίο ποστ έκανα. Κατατοπιστικότατο

Λοιπόν, το πηρα χθες και το δοκίμασα σήμερα. Δεν είδα θεαματικά αποτελέσματα η αλήθεια είναι αλλά δε σημαίνει τίποτα αυτό. Δεν έχω ποτέ την απαραίτητη υπομονή για να ισιώσω τα μαλλιά μου. Την επόμενη φορά θα φροντίσω να έχω περισσότερη όρεξη και υπομονή καθώς επίσης να είμαι και εξοπλισμένη με τα απαραίτητα προϊόντα styling για να δούμε πώς θα πάει. Δεν ξέρω ακόμα να το χειρίζομαι και μετά από λίγη ώρα κουράζεται το χέρι μου αλλά ούτε αυτό σημαίνει τίποτα γιατί τα χέρια μου δεν πάνε καλά (έχω τενοντίτιδα εδώ και πολλά χρόνια)![]()
Τώρα που το διαβάζω ωραίο ποστ έκανα. Κατατοπιστικότατο![]()
Μην απογοητεύεσαι, θέλει λίγη προπόνηση. Μην ξεχνάς το βασικό, τα μαλιά πριν τα ισιώσεις να είναι σχεδόν στεγνά!!!!
Πάντως, αν κρίνω από την εικόνα, το lissima είναι πιο καλό για την τρίχα. Το σίδερο κάνει όντως πολλή ψαλίδα... Καλύτερα να "παιδευτείς" λίγο, παρά να θέλεις μάσκες και κούρεμα κάθε τόσο.![]()
Ναι, είναι λιγότερο επιβαρυντικό για την τρίχα.
Neraida
Επιφανές μέλος

Αν και εχω μια "μανια" με την περιποιηση του προσωπου, δεν ειχα δοκιμασει ποτε να κανω καθαρισμο, γιατι φοβομουν μηπως το δερμα μου ερεθιζοταν, παθαινε καμμια μολυνση και γεμιζα σπυρακια απο το πουθενα....
Αλλα τολμω να ομολογησω, οτι τετοια καθαροτητα και λαμψη δεν ειχα ξαναδει στο προσωπο μου, παρα τις περιποιησεις που εχω κανει με σκραμπ, μασκες, σερουμ, κρεμες κ.ο.κ....
Οσες δεν το εχετε δοκιμασει, do it....

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Εγω κουφαθηκα οταν εμαθα οτι τα λιπαρα δερματα χρειαζονται σχεδον καθε δυο μηνες καθαρισμο...

Εναν μικρο ερεθισμο ειχα μονο για κανα 2 ωρες...

Fielda, υποτιθεται οτι καθε μερα το ενυδατωνουμε το προσωπο, ναι?!

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Ειχα βαρεθει να ειμαι ξαπλα!!!

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ομολογώ πως είμαι άσχετη σε αυτά.. και αυτό γιατί επειδή έχω ξηρό δέρμα.. ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με σπυράκια,κλπ.. είχα πάντα καθαρό πρόσωπο, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν!

Τώρα τελευταία έχω πάθει ένα ψιλοσόκ.. γιατί φοβάμαι πως θα σπάσω γρήγορα

Έτσι πήρα μια ενυδατική (vichy) που μου πρότεινε η καλή μανούλα.. που έχει ακριβώς το ίδιο δέρμα, αλλά όσο να ναι.. είμαστε διαφορετικής ηλικίας!
Γνωρίζετε κάποια καλή?
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Βρε κορίτσια.. σορρυ αλλά τι είναι αυτός ο καθαρισμός που τσιμπάει κιόλας?
Ομολογώ πως είμαι άσχετη σε αυτά.. και αυτό γιατί επειδή έχω ξηρό δέρμα.. ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με σπυράκια,κλπ.. είχα πάντα καθαρό πρόσωπο, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν!
Τώρα τελευταία έχω πάθει ένα ψιλοσόκ.. γιατί φοβάμαι πως θα σπάσω γρήγορα
Έτσι πήρα μια ενυδατική (vichy) που μου πρότεινε η καλή μανούλα.. που έχει ακριβώς το ίδιο δέρμα, αλλά όσο να ναι.. είμαστε διαφορετικής ηλικίας!
Γνωρίζετε κάποια καλή?
Το οτι εχεις ξηρο δερμα δε σημαινει οτι δε χρειαζεσαι βαθυ καθαρισμο για να σου αφαιρεσουν τυχον σμηγμα εχει μαζευτει αντερνιθ...Απλα δεν το χρειαζεσαι τοσο συχνα, οσο τα λιπαρα, μικτα δερματα...
Αν ησουν 30αρα

Φανταζομαι, χωρις να ειμαι αισθητικος ή δερματολογος, οτι στα 23 σου δε χρειαζεσαι κατι παραπανω απο μια ενυδατικη για ΞΗΡΑ δερματα παντα, ενα σκραμπ και μια μασκα για ξηρα δερματα παλι....

Και εννοειται οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιεις την ιδια κρεμα με τη μητερα σου, διοτι διαφορετικες αναγκες εχει η επιδερμιδα της και διαφορετικες η δικη σου, λογω ηλικιας...(εκτος αν η μαμα σου χρησιμοποιει λαθος κρεμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.