Guest 254537
Επισκέπτης

Οσο για τα βρώσιμα κ εγώ κ άλλες τόσες κοπέλες,γνώστες αλλά κ από ομάδες του Facebook, τα χρησιμοποιούμε!
Αν πας στο γιατρό με διάρροια θα σου χορηγήσει φάρμακο,δε θα σου πει καφέ με λεμόνι.
Καθάρισα όλα τα καλλυντικά μου! Πως? Πήρα 1 λεκάνη έβαλα νερό κ ξύδι κ βούτηξα μέσα πάσης φύσεως μπουκάλι.άρωμά,λοσιόν,κραγιόν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θελω να ναι πολυ φωτεινό και χτυπητό αλλα ανοιχτο ροζ. Παλια ειχα παρει απο τα gallery ενα τετοιο και ηταν σε ενα ΠΟΛΥ μικρο μπουκαλακι μανο, παρα πολυ μικρο. Αλλα δεν εβαφε καλα με την πρωτη στρωση ειδικα δεν εκανε δουλεια ηθελε και δευτερη και γενικα απο ποιοτητα δεν μου αρεσε. Αλλα επειδη μου αρεσε τρομερά το χρωμα ηταν πολυ φωτεινό και ωραιο ροζ θα το ξανα αγοραζα. Αν ξέρετε ποια μαρκα μπορει να ηταν πειτε μου,γιατι το πεταξα το μανο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Miracle Gel™ | Sally Hansen

ή αυτο:
Της chanel εχουν φοβερα χρωματα και ποιοτητα αλλα πληρωνεις περισσοτερο το ονομα.
Guest 254537
Επισκέπτης

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

εγώ επειδή δεν έδινα ούτε αυτό (όχι λόγω τσιγκουνιάς αλλά επειδή και να το αγόραζα δεν θα το χρησιμοποιούσα) πήγαινα τους τελευταίους μήνες για ημιμόνιμο το οποίο μου κρατούσε σχεδόν μήνα κάθε φορά. βαριέμαι ελεεινά να βάφω τα νύχια μου αλλά επίσης λατρεύω να τα βλέπω περιποιημένα #διπολικήαλέρτΓια μανό δίνω 1 ευρώ,κραξτε αδέρφια!

Το ίδιο κάνω και εγώ, βαριέμαι άπειρα να τα περιποιούμαι αλλά όταν τα κάνουν άλλοι και έχεις να διαλέξεις χρώματα κλπ είναι τέλειο. Άσε που μόνη μου όσες φορές τα έχω φτιάξει κράτησαν το πολύ μια εβδομάδα.εγώ επειδή δεν έδινα ούτε αυτό (όχι λόγω τσιγκουνιάς αλλά επειδή και να το αγόραζα δεν θα το χρησιμοποιούσα) πήγαινα τους τελευταίους μήνες για ημιμόνιμο το οποίο μου κρατούσε σχεδόν μήνα κάθε φορά. βαριέμαι ελεεινά να βάφω τα νύχια μου αλλά επίσης λατρεύω να τα βλέπω περιποιημένα #διπολικήαλέρτ
Υ.γ. μόνο εγώ έχω την κακή ένοχη συνήθεια να βγάζω το ημιμόνιμο μόνη μου?
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ τώρα που έκλεισαν τα πάντα αυτό κάνω αλλά τα νύχια ήταν χάλια στην αρχή. Κανονικά μου τα αφαιρούν πριν το επόμενο ημιμονιμο.Το ίδιο κάνω και εγώ, βαριέμαι άπειρα να τα περιποιούμαι αλλά όταν τα κάνουν άλλοι και έχεις να διαλέξεις χρώματα κλπ είναι τέλειο. Άσε που μόνη μου όσες φορές τα έχω φτιάξει κράτησαν το πολύ μια εβδομάδα.
Υ.γ. μόνο εγώ έχω την κακή ένοχη συνήθεια να βγάζω το ημιμόνιμο μόνη μου?
Αγάπη, ναι αυτό είναι όντως άσχημο να το βλέπεις αλλά εγώ τώρα πια το έχω συνηθίσει. Ή τουλάχιστον κάνω ότι δεν το παρατηρώ για να καθυστερήσω να πάω για το επόμενο ημιμονιμο

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Κατα μεσο ορο δινω περιπου $10 ανα χρωμα. Με εξαιρεση τα chanel που εχουν 2 χρωματα που δεν μπορω να βρω αλλου. Εχω δοκιμασει τα πολυ φτηνα και τα πολυ ακριβα και διαπιστωσα οτι τα καλυτερα ειναι αυτα γυρω στα $7-10. Τα πολυ φτηνα ειναι χαλια. Τουλαχιστον αυτα που δοκιμασα δεν μου κρατανε πολυ, ξεφλουδιζουν αμεσως, δεν στεγνωνουν γρηγορα και πολλες φορες δεν καθονται καν στο νυχι και ξεφλουδιζει ολοκληρο. Απο τα αγαπημενα μου ειναι τα sally hansen. Ειδικα το κοκκινο. Εχω βαψει τα νυχια του ποδιου με sally hansen εδω και 5 εβδομαδες και δεν εχει ξεφλουδισει καθολου. Στα χερια ξεφλουδιζει πιο ευκολα γιατι ολη την ωρα τα πλενω, αλλα σε γενικες γραμμες αντεχει απειρες φορες περισσοτερο απο αλλα. Τα OPI ειναι επισης καλα και τα orly αν υπαρχουν εκει.

Ναι κι εγώ τό είχα κάνει αυτό, και πλέον έχουν αρχίσει καί συνέρχονται... Όσο γι αυτό που λέει η Αγάπη ούτε κι εγώ τό μπορωΕγώ τώρα που έκλεισαν τα πάντα αυτό κάνω αλλά τα νύχια ήταν χάλια στην αρχή. Κανονικά μου τα αφαιρούν πριν το επόμενο ημιμονιμο.
Αγάπη, ναι αυτό είναι όντως άσχημο να το βλέπεις αλλά εγώ τώρα πια το έχω συνηθίσει. Ή τουλάχιστον κάνω ότι δεν το παρατηρώ για να καθυστερήσω να πάω για το επόμενο ημιμονιμο![]()
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

εντυπώσεις;
Αυτο που λενε οτι οι αποχρώσεις ειναι περίεργες ισχύει;
Ευχαριστώ

me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Εγω!!!!!εχει παρει καμια την cc cream απο it cosmetics?
εντυπώσεις;
Αυτο που λενε οτι οι αποχρώσεις ειναι περίεργες ισχύει;
Ευχαριστώ![]()
Την εχω λατρεψει!!!!!
Οι αποχρωσεις μου φανηκαν μια χαρα, δεν εχω προβλημα. Μου εκαναν skin match στο μαγαζι και δεν την πηρα στα τυφλα. Εμενα η fair light matte μου εκατσε μια χαρα.
Να προσθεσω οτι δεν αφηνει σημαδια στα σημεια που σπαει το δερμα, ειναι πολυ ελαφρια και δεν καταλαβαινεις οτι εχεις βαλει κατι στο προσωπο σου, το δερμα το νιωθεις ενυδατωμενο και η καλυψη ειναι καλη. Δεν εχω θεμα με το δερμα μου πχ ακμη ή κοκκινιλες, οποτε δεν εχει κατι να καλυψει, αλλα αφηνει ομοιομορφο αποτελεσμα και μου αρεσει το χρωμα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Κοριτσια επειδη και εγω δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Τα βαφω μονη μου μερικες φορες μονο. Αυτο που με χαλαει ειναι πως αν τα βαψεις 1-2 φορες μετα το νυχι απο κατω χανει το ωραιο ροζ φυσικο χρωμα του. Αν βαλω διαφανη βάση πριν το χρωμα αυτο δεν θα συμβει;
Εννοείς κιτρινιζουν; ναι ναι, ειδικά όταν τα βάφεις κόκκινα πρέπει οπωσδήποτε με βάση!
me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι αυτο εννοω. Ολες οι βασεις κανουν δουλεια στο να μην κιτρινίζουν τα νυχια; ή πρεπει να βρω μια καλη;Εννοείς κιτρινιζουν; ναι ναι, ειδικά όταν τα βάφεις κόκκινα πρέπει οπωσδήποτε με βάση!
Gate4
Επιφανές μέλος

Παρόμοια κατάσταση και εγώ θέλω τα νύχια μου συνέχεια βαμμένα σε σημείο που έχω να τα αφήσω στο φυσικό τους από το γυμνάσιο. Αλλά ακόμα μαχαιρώνω άνθρωπο με αυτά, δεν νιώθουν τίποτα.εγώ επειδή δεν έδινα ούτε αυτό (όχι λόγω τσιγκουνιάς αλλά επειδή και να το αγόραζα δεν θα το χρησιμοποιούσα) πήγαινα τους τελευταίους μήνες για ημιμόνιμο το οποίο μου κρατούσε σχεδόν μήνα κάθε φορά. βαριέμαι ελεεινά να βάφω τα νύχια μου αλλά επίσης λατρεύω να τα βλέπω περιποιημένα #διπολικήαλέρτ

Nelliel
Περιβόητο μέλος

καλο ειναι να βαζεις παντα βαση. Εγω παντα βαζω. Διαρκουν περισσοτερο ετσι. Οπως επισης και topcoatΝαι αυτο εννοω. Ολες οι βασεις κανουν δουλεια στο να μην κιτρινίζουν τα νυχια; ή πρεπει να βρω μια καλη;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Ναι αυτο εννοω. Ολες οι βασεις κανουν δουλεια στο να μην κιτρινίζουν τα νυχια; ή πρεπει να βρω μια καλη;
Εγώ που βάζω μια της πλάκας, ούτε καν βάση δηλαδή, ένα απλό γυαλιστικο του ενός ευρώ, δεν κιτρινιζουν καθόλου. Λογικά λειτουργεί απλά ως εμπόδιο στην επαφή της χρωστικής με το νυχι, χωρίς να παίρνω κι όρκο.
me lene
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδη εγω δεν πολυπαω για ψωνια και δεν ασχολούμαι, δεν έχω ιδεα απο μερικα πράγματα.
Υπαρχει καποιο μπλουζακι, οχι αθλητικο σουτιεν, αλλα μπλουζακι αμανικο ή τιραντάκι που να μην ειναι see through που μπορω ν να το φοραω χωρις σουτιεν στο γυμναστήριο;
Γιατι το καλοκαίρι σκαω και επειδη δεν εχω αναγκη απο σουτιεν θελω να βρω κατι τετοιο.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Γυναικείο φανελάκι προπόνησης γιόγκα Nike Get Fit. Nike GR

Γυναικείο φανελάκι σε κοντό μήκος Nike Pro. Nike GR

Γυναικείο φανελάκι για τρέξιμο Nike Infinite. Nike GR
Επειδη εχω θεμα με την ζεστη και πανω απο 25 βαθμους αρχιζω να νιωθω δυσφορια, αυτο που εχει βοηθησει ειναι να μην ζεσταινονται οι πατουσες μου (φοραω οσο πιο δροσερα υποδηματα γινεται) και ρουχα που να μην ειναι κολλητα και σκουρα (σε περιπτωση που ειμαι εξω στον ηλιο) και ενυδατωση (hint: gatorade). Απεφυγε τα βαμβακερα. Τα πιο δροσερα ειναι τα πολυεστερ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.