Η κοινωνία μας, ευτυχώς, δεν είναι μόνο οι άντρες (disclaimer όχι δε μισώ τους άντρες απλά ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για όλα αυτά που γράφτηκαν παραπάνω) αλλά έχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης, αν βαφτείς λίγο παραπάνω ενδέχεται να σε χαρακτηρίσουν ως τσουλα. Σημασία έχει ο,τι κάνεις να το κάνεις για εσένα. Προσωπικά, ως έφηβη δεν έβγαινα πουθενά χωρίς να "καλυψω τις ατέλειες μου" που δεν είχα ατέλειες, δεν είχα καν ακμή (την εμφάνισα αργότερα στα 20μου). Επίσης, δυσκολεύτηκα αρκετά να αποδεχθώ την ακμή μου και όταν έκανα αγωγή με κρέμες που τό πρόσωπο μου μερικές μέρες ήταν ερεθισμένο και επομένως δε μπορούσα να βάλω foundation με ενοχλούσε. Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε αρκετό καιρό καί τα τελευταία δύο χρόνια πραγματικά μπορώ να βγω στο δρόμο τελείως αβαφτη ή με τύπου έντονο μακιγιάζ πρωινιατικα κλπ. Επίσης, εμένα πιο παλιά μου είχε κάνει καλό και μια πρώην σχέση μου που όταν τέλος πάντων εννοούσε φυσική ομορφιά εννοούσε όντως τίποτα και ήταν ένας από τους λόγους που πήρα λίγο τα πάνω μου. Σε εργασιακό περιβάλλον ωστόσο δεν έχω καταφέρει να πάω εντελώς αβαφτη καί δε χρειάζεται να τό καταφέρω αν δε νιώθω καλά... αυτά για την όμορφη κοινωνία μας που ζούμε