Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Επισης νομιζα οτι μιλαμε για μπανιο και θαλασσες, γιατι στο σεκσακι τιιιι πειραζει να χει βγει λιγο το μπικινι, ε?

(xeloou to topic λεει [ΓΥΝΑΙΚΕΣ] μπροστα, τι θετε εδω μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νι, νταξ, θέλει απλά να μην το σκέφτεσαι. Εγώ δεν τα καταφέρνω τόσο, γιατί με τσαντίζει να νιώθω ότι υπάρχει αυτή η σκιά...
io-io
Διάσημο μέλος

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

σίγουρα όχι τη στάση sharon stoneΕρώτηση:
Τι κάνετε με το μπικίνι αυτές τις απαίσιες μέρες που αρχίιιζουν να βγαίνουν οι τρίχες, κοκκινίζει το δέρμα, ψιλοφαίνονται... αλλά δεν αφαιρούνται ακόμα;;

κατσ μαρή με σταυρωμένα πόδια κι εσύ...

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Τις αφαιρώ με το silk - epil.![]()
Δεν πεθαίνεις στον πόνο;

Εγώ ξουράφι γιατί δυστυχώς δεν πάω για μπάνιο μόνο με την σχέση

Αλλά ααααν χρειαστεί, σιλκ επίλ. Αντέχω...
Δε θέλω όμως κάθε φορά...
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πεθαίνεις στον πόνο;![]()
Όχι γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια και πια το έχω συνηθίσει, ελάχιστες φορές έχω χρησιμοποιήσει ξυράφι.
Για μένα το ξουράφι απαγορεύεται, το δέρμα μου γίνεται χάλια...![]()
Και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο! Άσε που πρέπει να ξυρίζομαι μέρα παρά μέρα, ειδικά το καλοκαίρι.
Πάντως σε εμένα το silk - epil είναι αποτελεσματικό.
Neraidoula08
Νεοφερμένο μέλος

λέτε να αρχίσω να χρησιμοποιώ κι εγώ silk - epil μηχανούλα για τα ποδαράκια; αμαν πια με αυτο το ξυράφι... απλά δεν την έχω συνηθίσει..θα μου ερεθιστεί το δέρμα;
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμενα το silk epil μου εχει κανει ζημια...ειναι και το δερμα μου βεβαια... παθαινω θυλακητιδα και το silk epil ειναι χειροτερο και απο το ξυραφι και απο το κερι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κερί ή ξάνθυντική (ειδική για πρόσωπο).όσον αφορά το "μουστάκι" βρε κορίτσια τι μπορώ να κάνω;;;;;;όχι ότι είναι και τόσο έντονο και φαίνεται αλλά έχω κόλλημα να το αφανίσω
![]()
Neraidoula08
Νεοφερμένο μέλος

Βασικά ξανθυντική που γίνεται σε ειδικο; σορι αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα ειμαι παντελως ασχετη.
Κατερινα μενω περιοχη Ζωγραφου.

Neraida
Επιφανές μέλος

Θα σου ελεγα καλυτερα να αποφυγεις τις ξανθυντικες κρεμες....
ale3andros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraidoula08
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.