Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(σε σπιτι ειναι η σε αποτριχωτζιδικο?)
(Οταν λεω ποδια εννοω κατω ακρα. Legs. Ποδαργια, πως το λενε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Περασε μου τα στοιχεια αυτης της δουλευταρους αποτριχωτζους σε παρακαλω πολυ
(σε σπιτι ειναι η σε αποτριχωτζιδικο?)
(Οταν λεω ποδια εννοω κατω ακρα. Legs. Ποδαργια, πως το λενε)
είναι αισθητικός και δουλεύει μονάχη της στο μαγαζάκι της που είναι διαμέρισμα διαμορφωμένο για αποτριχωτζίδικο (δλδ δεν δουλεύει στο σπίτι της) καθώς κι άλλες δουλίτσες όπως καθαρισμό προσώπου μασάζ κλπ

δεν είναι lux ο χώρος... δεν είναι όπως θα πήγαινες σε ένα μεγάλο στούντιο αισθητικής... είναι Γ κατηγορίας αλλά είναι καλή στη δουλειά της και είναι και ξαδέρφη μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Δε μ'ενδιαφερει να παω στο king george για να βγαλω τις τριχες μου ρε

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ωραιοτατα, να αρχιζουμε να γνωριζουμε το σοι(να της αφησω το ισιωτηρι?
)
Δε μ'ενδιαφερει να παω στο king george για να βγαλω τις τριχες μου ρεΑρκει να μη φωναζει η θεια οτι εγιναν τα μπιφτεκια. Γι'αυτο ρωτησα. Αντε, στειλε στοιχεια λεμε
![]()
μου πήρε τελικά δώρο ο αντρούλης μου ένα ισιωτήρι

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ισιωτηρι σε single wannabeισιομαλλικο μελος![]()
Θα το πάρω εγώ!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Θα μας πεις κι εμας τι παιζει με το μαλλι σου και μιλατε ολο γι'αυτο σημερα? Αιντε![]()
σου πω εγώ
έχει μια μπούκλα σχεδόν αράπικη

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

σου πω εγώ
έχει μια μπούκλα σχεδόν αράπικηπολύ γαμάτο είναι αν και φαντάζομαι ότι αυτού του σπαν τα νεύρα
![]()
Μπα, και μένα μ'αρέσουν, αν εξαιρέσεις ότι τώρα με τη ζέστη αφυδατώνονται γρήγορα και φουντώνουν.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Να παρεις ενα προιον antifreeze![]()
Ναι, και αφρό, λακ και τσιμπιδάκια. Δεν είμαστε καλά.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ποιό είναι το προϊόν που ψεκάζεις τα μαλλιά σου ή τα πασαλίβεις δεν ξέρω

πείτε καλέεεε θέλω λαμπερά μαλλιά

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

και μιας που λέμε για προϊόντα μαλλιών....
ποιό είναι το προϊόν που ψεκάζεις τα μαλλιά σου ή τα πασαλίβεις δεν ξέρωκαι τα κάνει μετά να λαμποκοπάνε όπως όταν είναι φρεσκοβαμμένα?
πείτε καλέεεε θέλω λαμπερά μαλλιά![]()
Δεν νομίζω ότι τα βάφω.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Η φυσικη λαμψη που ναι και εμορφη δεν ξερω πως πετυχαινεται, φανταζομαι με πολλες μασκες και γαματο ισιωμα στο κομμωτηριο(εμενα μονο ετσι βγαινουν γυαλιστερα

Neraida
Επιφανές μέλος

Εμένα το 3ο μ' αρέσει περισσότερο, αλλά ναι το πρώτο έχει κάτι το ξεχωριστό![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

To θέλω!!ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ισιωτηρι σε single wannabeισιομαλλικο μελος![]()

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Michelle.. Single, S I N G L E . Θα κανονισουμε τα φαγια, θα μου χεις φτιαξει το σουσι σε ταπερακια, και θα πεταχτει ο Exposed να σου παρει ενα, το ξερω το στορι.

Neraida
Επιφανές μέλος

Παντως εγω κατεληξα σε Μ για πανω και S κατω, αφου τλχ ξερω οτι φοραω στα αμερικανικα εσωρουχα 34C στο bra..

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.