Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν ξέρω αν λάμπουν αλλά... ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!

CIBY!!! σου έχω νέα!!!!
βρέθηκα σε ένα Αχιλλέας accessories και είδα να έχουν τις κορδέλες/μαντίλες που ψάχνεις!

επίσης για τις φανατικές με τα παπούτσια, αν θέλετε να καείτε... (λέγε με και καγίρι) σας εχω....
bananashoes.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ποιος τα χέζ... τα παπούτσια καλέ! Είδες τι εσώρουχα έχει εκεί;πήρα το serum που λέγαμε....
δεν ξέρω αν λάμπουν αλλά... ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!
CIBY!!! σου έχω νέα!!!!
βρέθηκα σε ένα Αχιλλέας accessories και είδα να έχουν τις κορδέλες/μαντίλες που ψάχνεις!
επίσης για τις φανατικές με τα παπούτσια, αν θέλετε να καείτε... (λέγε με και καγίρι) σας εχω....
bananashoes.com

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ποιος τα χέζ... τα παπούτσια καλέ! Είδες τι εσώρουχα έχει εκεί;![]()
ναι αλλά σκέφτηκα να σας αφήσω να το ανακαλύψετε μόνες σας

cosette
Εκκολαπτόμενο μέλος

πήρα το serum που λέγαμε....
δεν ξέρω αν λάμπουν αλλά... ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!![]()
Ω ναι!! Σχεδόν όλα τα Pantene έχουν ωραία μυρωδιά

Και θα λάμψουν πιστεύω, ίσως με παραπάνω από μία εφαρμογές

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας κολπικά υπόθετα;

Εγώ νόμιζα πως θα είναι σαν τα κανονικά, αλλά βρήκα μια συσκευασία πλαστική που έχει μια κρέμα μέσα..

Χελπ;

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Οι οδηγίες λένε πως βάζεις το υπόθετο όσο πιο μέσα μπορείςΑλλά αυτό δεν είναι υπόθετο.
Χελπ;![]()
Δεν έχω ιδέα γι' αυτά, αλλά μου γεννήθηκε μια απορία.

Όταν λες δεν είναι υπόθετα, τι είναι; Εννοείς ότι είναι μεγάλα; Αν είναι αυτό, που το πρόβλημα; Είναι μεγαλύτερα από tabon?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Στις δικές μου γέννες κάποια κιλά αλλά κυρίως "αναδόμηση" του σώματος από μόνη της έγινε πάνω στο χρόνο! Εντωμεταξύ επειδή απέκτησα ξανά μέση τότε (ακόμα και σε φάση που δεν έχασα κιλά) δεν φαινόμουνα πια το ίδιο χοντρή και όλοι νομίζανε ότι λέπτυνα! Και όλα αυτά στα λέω γιατί γίνανε από μόνα τους, χωρίς καμμία προσπάθεια δική μου. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά πάνω στον χρόνο.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Για την ΚουΕ και παλιότερα προβλήματα........
Στις δικές μου γέννες κάποια κιλά αλλά κυρίως "αναδόμηση" του σώματος από μόνη της έγινε πάνω στο χρόνο! Εντωμεταξύ επειδή απέκτησα ξανά μέση τότε (ακόμα και σε φάση που δεν έχασα κιλά) δεν φαινόμουνα πια το ίδιο χοντρή και όλοι νομίζανε ότι λέπτυνα! Και όλα αυτά στα λέω γιατί γίνανε από μόνα τους, χωρίς καμμία προσπάθεια δική μου. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά πάνω στον χρόνο.
Μακάρι....
δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέον...
κάνω δίαιτα και δεν χάνω γραμμάριο... απελπισία
Οταν λοιπόν κάνεις δίαιτα και δεν χάνεις... τρως παγωτά και δεν παίρνεις... και γενικώς ότι κι αν κάνεις μένεις σταθερή.... σε παρασύρει το παγωτό και το τρως τελικά

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό το'χεις τσεκάρει γιατί τότε να πάω για 4ο.......Μακάρι....
δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέον...
κάνω δίαιτα και δεν χάνω γραμμάριο... απελπισία
Οταν λοιπόν κάνεις δίαιτα και δεν χάνεις... τρως παγωτά και δεν παίρνεις... και γενικώς ότι κι αν κάνεις μένεις σταθερή.... σε παρασύρει το παγωτό και το τρως τελικά![]()

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Μπορεί ο πρώτος μήνας ολόκληρος να μην πάει τέλεια, αλλά καλύτερα να επανέλθεις και να επιμείνεις, αφού φας το παγωτό, παρά να τα παρατήσεις... και μετά από λίγο καιρό να ψάχνεις για νέο διαιτολόγο.

Το τι πρέπει να κάνεις το ξέρεις, σημασία έχει να μην το αγνοείς όταν χτυπάει η λαιμαργία.

Με το πόδι σου πώς πάει;;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πονάει ακόμα (και 24/7)Το τι πρέπει να κάνεις το ξέρεις, σημασία έχει να μην το αγνοείς όταν χτυπάει η λαιμαργία.
Με το πόδι σου πώς πάει;;

μήπως έχει κάποια ζελατίνα ρε που διαλύεται μετά εντός του κόλπου απ τα υγρά και μένει η αλοιφή?Δεν έχει απλικατέρ. Κι εννοώ πως είναι συσκευασία σαν αυτή που έχουν τα χάπια, μόνο που έχει κρέμα εκεί. Και στις οδηγίες λέει "βάζετε το υπόθετο, όσο πιο βαθιά μπορείτε στον κόλπο". Αμάν!![]()
μήπως να έπαιρνες τηλέφωνο το γυναικολόγο σου να τον ρωτήσεις?

το τελευταίο που μπορώ να σου προτείνω είναι να βάλεις την αλοιφή πάνω σε ένα δονητή

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

συγκρίσιμο με τη σκοπιά 2-4...απλικατέρ...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.