Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2024 στις 14:46 Η Grand Duchess: #6.361 03-08-24 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι φυσικό. Δεν μου αρέσουν τα glossy χείλη πχ με μωβ ή πορτοκαλί χρώμα. Μόνο το διάφανο ή απαλό κόκκινο. Click για ανάπτυξη... Βάζουν ροζ κραγιόν και μετά περνανε το γκλος από πάνω, έχει πολλά tutorials. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2024 στις 14:49 Η Εριφύλη έγραψε: #6.362 03-08-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Βάζουν ροζ κραγιόν και μετά περνανε το γκλος από πάνω, έχει πολλά tutorials. Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω. Κι εγώ έτσι το περνάω, το ροζ ή το απαλό κόκκινο μου αρέσουν. Αλλά έβλεπα κάτι gloss καφέ, μωβ και κάτι τέτοια και δεν μου άρεσε καθόλου οπτικά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:04 Η Εριφύλη έγραψε: #6.363 12-08-24 16:04 Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:20 Η Κάμπια έγραψε: #6.364 12-08-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Click για ανάπτυξη... Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:25 Η Εριφύλη έγραψε: #6.365 12-08-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο ακριβό για τα 10ml του.. αλλά φαίνεται ότι είναι φυσικότατο προϊόν, εδώ και μια ώρα που το έβαλα γεύομαι μέλι Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα. 1-2 μαγαζιά το έχουν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #6.366 30-08-24 13:33 Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 15:27 Η Υδροχόος έγραψε: #6.367 30-08-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Είναι φυσικό. Δεν μου αρέσουν τα glossy χείλη πχ με μωβ ή πορτοκαλί χρώμα. Μόνο το διάφανο ή απαλό κόκκινο. Click για ανάπτυξη... Βάζουν ροζ κραγιόν και μετά περνανε το γκλος από πάνω, έχει πολλά tutorials.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2024 στις 14:49 Η Εριφύλη έγραψε: #6.362 03-08-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Βάζουν ροζ κραγιόν και μετά περνανε το γκλος από πάνω, έχει πολλά tutorials. Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω. Κι εγώ έτσι το περνάω, το ροζ ή το απαλό κόκκινο μου αρέσουν. Αλλά έβλεπα κάτι gloss καφέ, μωβ και κάτι τέτοια και δεν μου άρεσε καθόλου οπτικά. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:04 Η Εριφύλη έγραψε: #6.363 12-08-24 16:04 Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:20 Η Κάμπια έγραψε: #6.364 12-08-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Click για ανάπτυξη... Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:25 Η Εριφύλη έγραψε: #6.365 12-08-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο ακριβό για τα 10ml του.. αλλά φαίνεται ότι είναι φυσικότατο προϊόν, εδώ και μια ώρα που το έβαλα γεύομαι μέλι Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα. 1-2 μαγαζιά το έχουν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #6.366 30-08-24 13:33 Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 15:27 Η Υδροχόος έγραψε: #6.367 30-08-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Βάζουν ροζ κραγιόν και μετά περνανε το γκλος από πάνω, έχει πολλά tutorials. Click για ανάπτυξη... Ναι το ξέρω. Κι εγώ έτσι το περνάω, το ροζ ή το απαλό κόκκινο μου αρέσουν. Αλλά έβλεπα κάτι gloss καφέ, μωβ και κάτι τέτοια και δεν μου άρεσε καθόλου οπτικά.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:04 Η Εριφύλη έγραψε: #6.363 12-08-24 16:04 Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:20 Η Κάμπια έγραψε: #6.364 12-08-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Click για ανάπτυξη... Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:25 Η Εριφύλη έγραψε: #6.365 12-08-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο ακριβό για τα 10ml του.. αλλά φαίνεται ότι είναι φυσικότατο προϊόν, εδώ και μια ώρα που το έβαλα γεύομαι μέλι Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα. 1-2 μαγαζιά το έχουν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #6.366 30-08-24 13:33 Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 15:27 Η Υδροχόος έγραψε: #6.367 30-08-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:20 Η Κάμπια έγραψε: #6.364 12-08-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Click για ανάπτυξη... Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:25 Η Εριφύλη έγραψε: #6.365 12-08-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο ακριβό για τα 10ml του.. αλλά φαίνεται ότι είναι φυσικότατο προϊόν, εδώ και μια ώρα που το έβαλα γεύομαι μέλι Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα. 1-2 μαγαζιά το έχουν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #6.366 30-08-24 13:33 Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 15:27 Η Υδροχόος έγραψε: #6.367 30-08-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ Click για ανάπτυξη... Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 16:25 Η Εριφύλη έγραψε: #6.365 12-08-24 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο ακριβό για τα 10ml του.. αλλά φαίνεται ότι είναι φυσικότατο προϊόν, εδώ και μια ώρα που το έβαλα γεύομαι μέλι Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα. 1-2 μαγαζιά το έχουν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #6.366 30-08-24 13:33 Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 15:27 Η Υδροχόος έγραψε: #6.367 30-08-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Τέλεια συσκευασία!!! Αλλά η τιμή σοκ Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο ακριβό για τα 10ml του.. αλλά φαίνεται ότι είναι φυσικότατο προϊόν, εδώ και μια ώρα που το έβαλα γεύομαι μέλι Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα. 1-2 μαγαζιά το έχουν
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 13:33 Η Εριφύλη έγραψε: #6.366 30-08-24 13:33 Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 15:27 Η Υδροχόος έγραψε: #6.367 30-08-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος;
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 15:27 Η Υδροχόος έγραψε: #6.367 30-08-24 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου... Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες. Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου...
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2024 στις 22:40 Η Κάμπια έγραψε: #6.368 30-08-24 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος; Click για ανάπτυξη... Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνω
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:04 Η Joji έγραψε: #6.369 02-09-24 12:04 Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η Υδροχόος έγραψε: #6.370 02-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί Click για ανάπτυξη... Όχι, τσιμπιδάκι !! Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς... Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα...
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:17 Η Joji έγραψε: #6.371 02-09-24 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"... Click για ανάπτυξη... Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:22 Η Υδροχόος έγραψε: #6.372 02-09-24 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν... Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2... Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν...
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.373 02-09-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!! Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ. Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς.
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:34 Η Grand Duchess: #6.374 02-09-24 12:34 Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.838 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:47 Η Joji έγραψε: #6.375 02-09-24 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε; Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο. Click για ανάπτυξη... Πονάει πολύ ε;
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.975 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:56 Η Grand Duchess: #6.376 02-09-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πονάει πολύ ε; Click για ανάπτυξη... Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή. Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ.
Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #6.377 02-09-24 13:39 Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Υδροχόος έγραψε: #6.378 02-09-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω. Click για ανάπτυξη... Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"...
Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.248 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:17 Η Himela έγραψε: #6.379 02-09-24 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 317 318 319 320 321 Επόμενη First Προηγούμενη 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 319 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ; Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"... Click για ανάπτυξη... Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα είναι αόρατη. Έχει γράψει 6.509 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #6.380 02-09-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν...
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί. Click για ανάπτυξη... Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ; Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει... Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν...