Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.

03-08-24

14:46
Βάζουν ροζ κραγιόν και μετά περνανε το γκλος από πάνω, έχει πολλά tutorials.Είναι φυσικό. Δεν μου αρέσουν τα glossy χείλη πχ με μωβ ή πορτοκαλί χρώμα. Μόνο το διάφανο ή απαλό κόκκινο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

03-08-24

14:49
Ναι το ξέρω. Κι εγώ έτσι το περνάω, το ροζ ή το απαλό κόκκινο μου αρέσουν. Αλλά έβλεπα κάτι gloss καφέ, μωβ και κάτι τέτοια και δεν μου άρεσε καθόλου οπτικά.Βάζουν ροζ κραγιόν και μετά περνανε το γκλος από πάνω, έχει πολλά tutorials.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-08-24

16:04
Αυτό το lip gloss είναι ΘΕΙΚΟ

Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

12-08-24

16:20
Τέλεια συσκευασία!!!
Αλλά η τιμή σοκ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-08-24

16:25
Ναι είναι λίγο ακριβό για τα 10ml του.. αλλά φαίνεται ότι είναι φυσικότατο προϊόν, εδώ και μια ώρα που το έβαλα γεύομαι μέλιΤέλεια συσκευασία!!!
Αλλά η τιμή σοκ

Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα. 1-2 μαγαζιά το έχουν

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

30-08-24

13:33
Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-24

15:27
Φυσικά και μπορείς να της το πεις. Καλό είναι να ξέρει κι αυτή τί ακριβώς θες.Αν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος;![]()
Μα το σίγουρο είναι πως θα πει ότι θα πρέπει να δει και τα μαλλιά σου...
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

30-08-24

22:40
Μπορείς αλλά νομίζω ότι όλο και κάτι θα σου κόψει παραπάνωΑν κλείσω σε κομμώτρια, μπορώ να της πω από το τηλέφωνο να μου βγάλει την ψαλίδα και λίγο τις μύτες (ούτε ένα εκ. δεν είναι) χωρίς να μου κόψει μάκρος;![]()
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

02-09-24

12:04
Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβεία
Τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

02-09-24

12:09
Όχι, τσιμπιδάκι !!Έχω βαρεθεί να βγάζω μαύρες τρίχες στο πηγούνι σαν αγόρι που μόλις μπήκε στην εφηβείαΤα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι normal (σχετικά), έχω κάνει εξετάσεις γυναικολογικές, όλα καλά. Απλά, κάθε φορά που βγάζω 4-5 με τσιμπιδάκι (γιατί με λέιζερ ή βελόνα δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα), βγαίνουν άλλες 5 την επόμενη. Έχω συγχυστεί. At this point, δεν ξέρω μήπως αξίζει να τις βγάζω με κερί
![]()
Να τις "χτυπήσεις" με λέιζερ. Αν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...Ναι, και με κερί μπορείς...
Με το τσιμπιδάκι θα βρεις μεγάλο μπελά. Θα βγαίνουν πιο δυναμωμένες και πολύ πιο σύντομα...Άσε που υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να "γυρίσουν προς τα μέσα" και αν αυτό γίνει θα "γυρίζουν" συνεχώς. Γιατί θ΄ αλλάξει η φορά τής τρίχας...Άσε που βγάζεις και χνούδι μαζί, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και γι΄ αυτό σου βγαίνουν από 5...10 ύστερα...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

02-09-24

12:17
Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμήΑν δε γίνεται τώρα (αν και έχουν πέσει απίστευτα οι τιμές...) "κλωστή" !!! Πήγαινε να στο κάνουν με "κλωστή"...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

02-09-24

12:22
Ναι, το λέω και παραπάνω (συμπλήρωσα...). Γιατί το τσιμπιδάκι βγάζει και χνούδι. Και δεν το καταλαβαίνεις τη στιγμή εκείνη. Γι΄ αυτό βγάζεις μία και βγαίνουν 2...Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή![]()
Laser με αλεξανδρίτη στο πηγούνι και μετά από 10 λεπτά, λίγη ερυθρότητα και είσαι τζάμι. Και αν κάνεις τώρα...θα χρειαστεί να ξανακάνεις μήνες μετά. Έως ότου εξασθενήσουν και δεν ξαναβγούν...
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.

02-09-24

12:34
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λέιζερ στο πρόσωπο, η προσοχή που χρειάζεται είναι να μην χτυπήσει αυτή που θα στο κάνει χνούδια/φαβοριτες. Γιατί αν χτυπήσει χνούδια μετά φουντώνει!!Το έκανα τον Ιούνιο και έβγαλα πολλές παραπάνω τον Ιούλιο. Λέιζερ έχω ακούσει πως δεν συνίσταται για το πρόσωπο, κυρίως προς βελόνα πήγαινα. Έχω απελπιστεί, αλήθεια. Έχω που έχω και βαριά φωνή, μόνο το εργαλείο μου λείπει αυτή τη στιγμή![]()
Για άνω χείλος πηγούνι θα είσαι οκ.
Μπορείς να κάνεις και διοδικο λέιζερ αν το προτιμάς.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

02-09-24

12:34
Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο.
Joji
Επιφανές μέλος

02-09-24

12:47
Πονάει πολύ ε;Αν μπορείς να κάνεις "βελόνα" βέβαια και αντέξεις είναι ο,τι καλύτερο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

02-09-24

12:56
Πονάει λένε ειδικά το άνω χείλος έχω ακούσει ειναι για κλάματα. Βέβαια πριν το ραντεβού βάζεις λίγη κρέμα λιδοκαϊνης να μουδιασει η περιοχή.Πονάει πολύ ε;
Α και επειδή είναι τεχνική "ακριβείας" (πρέπει η αισθητικός να ηλεκτρισει ακριβώς τον θύλακα έναν έναν με την βελόνα) πρέπει να πας σε πολύ καλή αισθητικό, διαφορετικά δεν θα σου πετύχει ποτέ.

02-09-24

13:39
Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

02-09-24

14:10
Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ;Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω.
![]()
Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"...

02-09-24

14:17
Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί.Τί το τόσο τρομερό σε ενόχλησε ακριβώς και έγινες τόσο καυστική ; Θες να πεις ;
Και πώς ακριβώς συνδέεται το "Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες", με το "Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν"...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

02-09-24

14:23
Γιατί, βρε κορίτσι μου καλό, έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για έναν άντρα και μόνο και όχι για εμάς ;Ότι στη ζωή μας θα περάσουμε πόνους, είτε από ατυχήματα, από αρρώστιες, από χειρουργεία κλπ, πόνους σωματικούς εννοώ. Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες; Εξάλλου αυτός που θα σε απορρίψει για τις τρίχες, δεν σού αξίζει καν. Ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, απλά εμένα με λυπεί.
Και δε μιλάμε για υπερβολές. Εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά και αν σε κάποια αρέσει και το γουστάρει, ας κάνει ό,τι θέλει...
Έχω δει γυναίκες με καρκίνο, χωρίς τρίχα στο κεφάλι, να έχουν ένα καθρεφτάκι μπροστά τους και να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη ή λίγο ρουζ στα μάγουλα. Και δίπλα τους μπορεί να μην έχουν κανέναν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Fernando_A
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.