Λοιπόν ΄΄ηρθε η ιδικός σε μανικιούρ
Λοιπόν αν θέτε πετσάκια τέλος υπάρχει λυση αλλα πρέπει να εφαρμοστεί καλά, πρώτων πετάχτε τα ψαλιδάκια, όσο κόβετε τόσο βγαίνουν, το μυστικό είναι το εξής..
Μετά το μπάνιο (το ζεστό μπάνιο) γυρνάτε τα πετσάκια πρώς τα μέσα με το νύχι σας καθώς είναι το μόνο που εφαρμόζει ακριβώς στα νύχια σας, μετά απο κάνα 15ήμερο τα πετσάκια θα χαθουν φτάνει να μην ξαναβάλετε ψαλίδάκι ΠΟΤΕ
Αν θέτε να είναι δυνατά και άθραυστα τα νύχια σας υπάρχει λυση....
Ποτέ δεν λιμάρουμε τα νύχια μας πάνω απο 3 φορές την ευδομάδα, πάντα λιμάρουμε την άκρη κάθετα και όχι απο τις άκρες γιατί αυτό είναι η αρχή του κακού, πρέπει αρχικά να είναι τετραγωνισμένο και μετά στρογγυλέυουμε τις άκριες

Τα νύχια σας θα γίνουν φοβερά δυνατα και άθραυστα
Οταν βάφετε τα νύχια σας σε έντονα χρώματα και ιδικά κόκκινα προσέξτε να περνάτε πρώτα ένα σκληριντικό, το διαφανές που λέω εγώ και μετά το χρώμα(το κοκκινο αφήνει τα νύχια με ένα κιτρινο χρώμε, οπότε με την χρήση του αλλάζει το χρώμα των δικών σας νυχιών
Για σχέδια στα νύχια υπάρχει λύση, υπάρχουν στιλό για γραμμες, οπότε μπορείτε να παίξετε με τα σχέδια και να εντυπωσιάσετε, προσωπικά στο αριστερό καμιά φορα μου τα ζωγραφίζει ο άντρας, ή του λέω τι να κάνει και είναι άψωγα
Μην φοβάστε τα στράς αλλα ροσοχή, σε όλα τα νύχια είναι κίτς, τι ενωω, οι κυρίες που καπνίζουν μπορούν να βάλουν μια γραμμή στράς στον δίκτη του χεριού που κρατάνε το τσιγάρο, ή στο μεσσέο και το δίκτη, θα δείτε πώς δεν περνάει καμιά απαρατήρητα
Οτι απορείες έχετε εδώ είμαι, χαρά μου να βοηθήσω
Σημείωση ΟΔ: Αυτό το μήνυμα προήλθε από άλλο θέμα και ενδέχετε να μην ταιριάζει στην ροή του παρών θέματος.