DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Λολ και σε μένα ίσχυε αυτό. Η Γεωμετρία ήταν πάντα το αντικείμενο των μαθηματικών που μισούσα. Δεν ήξερα όμως ότι συμβαίνει και σε άλλες γυναίκες!βλεπω οτι ενω ολες εδω ειστε πολυ πανω απο το μεσο ορο στα μαθηματικα.δηλαδη εχετε ταλεντο.δε τα πηγατε καλα στη γεωμετρια.και ενω οντως εχω δει κοπελες που ειναι φοβερες στα μαθηματικα δεν ειναι τοσο φοβερες στη γεωμετρια. μηπως εχει καποια βαση τελικα ή ετυχε.εσεις ξερετε καμια πολυ καλη στη γεωμετρια?(απο περιεργεια ρωταω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

(μετά πηγα Νομική και τα ξέχασα όλα, ούτως ή άλλως

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

(Στην αναλυτική γεωμετρία βέβαια, λόγω σχολής έγινα αναγκαστικά πολύ καλή αλλά δε μιλάμε για την αναλυτική εδώ...)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ την είχα δώσει πανελλαδικά καλέ, δεν ήταν μόνο σε μια χρονιά.Χμ, εγώ στην Ευκλείδια Γεωμετρία ήμουν αρκετά καλή απ'οτι θυμάμαι (εμείς ήμασταν μάλιστα η ευτυχισμένη χρονιά που την έδωσε και Πανελλαδικές στη Β λυκείου και έγινε αξέχαστη σφαγή αλλά τα είχαι πάει καλά). Δε θα μπορούσα βέβαια να πω ότι ήμουν και ΤΟ αστέρι, μην παραψωνιζόμαστε κιόλας!
(Στην αναλυτική γεωμετρία βέβαια, λόγω σχολής έγινα αναγκαστικά πολύ καλή αλλά δε μιλάμε για την αναλυτική εδώ...)
Πάντως εκεί καλά τα είχα πάει, νομίζω 19.8 ή 20. Και γενικά, όταν λέω ότι τη μισούσα, δεν εννοώ γενικά, γενικά όλα τα μαθ/κα μου άρεσαν και ήμουν καλή σε αυτά (τότε, γιατί τώρα......), απλά σε σχέση με άλλους τομείς των μαθ/κων μου άρεσε πολύυ λιγότερο.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

βλεπω οτι ενω ολες εδω ειστε πολυ πανω απο το μεσο ορο στα μαθηματικα.δηλαδη εχετε ταλεντο.δε τα πηγατε καλα στη γεωμετρια.και ενω οντως εχω δει κοπελες που ειναι φοβερες στα μαθηματικα δεν ειναι τοσο φοβερες στη γεωμετρια. μηπως εχει καποια βαση τελικα ή ετυχε.εσεις ξερετε καμια πολυ καλη στη γεωμετρια?(απο περιεργεια ρωταω)

Γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο, σχήματα, ζωγραφική τα καταφέρνω αρκετά

Και ακόμα και στο Πανεπιστήμιο κάποια μαθήματα που έχουν γεωμετρία μέσα μ' αρέσουν περισσότερο. Απλώς ότι μ' αρέσει και ότι δεν με δυσκολεύει λέω βέβαια. Δεν είμαι και κανά genius

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εξετααστική επιτροπή ΕΜΕ για τον Αρχιμήδη στην 3η Λυκείου αφού είχαν βγει τα αποτελέσματα:
"****** ναι, το 3ο θέμα είναι ολόσωστο, αλλά πήρες 18 (στα 20) γιατί πρέπει επιτέλους κορίτσι μου να μάθεις να λύνεις τα προβλήματα γεωμετρίας με ευκλείδια [το εν λόγω έβγαινε σε 1 σελίδα] και όχι με αναλυτική! (το εν λογω μου είχε πάρει 5 σελίδες)"

Νομίζω σας απάντησα ε?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Έλεγαν τότε και βαθμούς;;χμμμ... Η σχέση μου με την Ευκλείδια Γεωμετρία...
Εξετααστική επιτροπή ΕΜΕ για τον Αρχιμήδη στην 3η Λυκείου αφού είχαν βγει τα αποτελέσματα:
"****** ναι, το 3ο θέμα είναι ολόσωστο, αλλά πήρες 18 (στα 20) γιατί πρέπει επιτέλους κορίτσι μου να μάθεις να λύνεις τα προβλήματα γεωμετρίας με ευκλείδια [το εν λόγω έβγαινε σε 1 σελίδα] και όχι με αναλυτική! (το εν λογω μου είχε πάρει 5 σελίδες)"
Νομίζω σας απάντησα ε?![]()

Μήπως αναφέρεσαι στους προκριματικούς;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Έλεγαν τότε και βαθμούς;;
Μήπως αναφέρεσαι στους προκριματικούς;
Δεν τους ανακοίνωναν. Απλά στην 3η Λυκείου [έχοντας ήδη υπάρξει μέλος της Εθνικής Ομάδας στην Β' Λυκείου με διάκριση] με γνώριζαν [καλά όχι μόνο εμένα και καμιά 10αριά ακόμα-που θεωρούμασταν οι πιο πιθανοί να αποτελέσουμε τη νέα εξάδα που θα έστελναν στις Ολυμπιάδες] οπότε την ημέρα της απονομής μιλώντας είχα αναρωτηθεί που είχα κάνει το λάθος (είχα πάρει το 2ο βραβείο τότε) μιας και είχα βγει θεωρώντας ότι τα έχω γράψει και τα 4 σωστά, και για το μόνο που δεν ήμουν σίγουρη ήταν μήπως έκανα καμιά πατάτα στις 5 σελίδες πράξεων του θέματος της Γεωμετρίας. Οπότε η απάντηση που έλαβα ήταν αυτή [ε, τα βραβεία 3 ήταν δεν ήταν και δύσκολο να θυμούνται τους 3 μεγαλύτερους βαθμούς και το γιατί ήταν αυτοί που ήταν

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είχα πάντα τον υψηλότερο βαθμό και έγραφα και τους καλύτερους βαθμούς
Παρόλο που ήμουν μαθήτρια του 15 απ την τεμπελιά μου, στη Γεωμετρία ξεπερνούσα τον απουσιολόγο και τον τσίτωνα

Τη λάτρευα και τη λατρεύω!
Subject to change
e-steki.gr Founder

@XRZ: Το υποψιάστηκα μετά αυτό, γιατί θυμάμαι ότι όταν πήγαινα σε κάποια μαθήματα που έκανε η ΕΜΕ τα ΣΚ, οι καθηγητές ήταν πολύ πιο familiar με κάποια συγκεκριμένα άτομα απο εκεί, τα οποία όπως έμαθα αργότερα είχαν πάει σε βαλκανιάδα κάποια χρονιά.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μου την έδινε η ανάλυση

kalypso
Περιβόητο μέλος

Αυτή ήθελε φαντασία, όχι ξερούς υπολογισμούς!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Η Γεωμετρία ήταν απ' τα καλύτερά μου μαθήματα! Μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί δεν την έβρισκα πεζή όπως την άλγεβρα...
Αυτή ήθελε φαντασία, όχι ξερούς υπολογισμούς!![]()
και για να συμπληρώσω και κάτι...
αν ήσουν τεμπέλης όπως εγώ

ενώ στην άλγεβρα... πακέτο αν ήσουν αδιάβαστος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Δεν νομίζω...

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως το αν κάποιος είναι καλός στα μαθήματα αυτά δεν έχει να κάνει πιστεύω με το αν είναι άντρας ή γυναίκα αλλά με το άτομο, που έχει κλίση!

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Με κούραζαν πολύ οι ασκήσεις της και τις έκανα καθαρά από αγγαρεία!
Επίσης είχα παρατηρήσει από φίλες μου, που τότε ήταν θεωρητικής κατεύθυνσης, πως τους φαινόταν πιο εύκολη από την άλγεβρα.

Τώρα λόγω αντικειμένου, έχω εξοικειωθεί κάπως μαζί της, αλλά δείχνει να μου το κρατά μανιάτικο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.