Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant
Δραστήριο μέλος

Οι γυναικες οντως εχουν καλυτερο multitasking απο τους ανδρες (και αυτο για να μπορουν να τα βγαλουν περα για την μητροτητα,πολλα πραγματα την ιδια στιγμη,δεν ειναι τυχαιο,τιποτα δεν ειναι) αλλα οι αντρες οπως ειπες εχουν καλυτερη αντιληψη του χωρου μας.Δεδομένου ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν άλλο μέρος του εγκεφάλου τους απ ότι οι άντρες, τις κάνει να "υστερούν" στην πλειοψηφία τους στα σημεία που αφορά το θετικό κομμάτι μιας που το τμήμα του εγκεφάλου που αφορά τέτοιου είδους σκέψη στις γυναίκες δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο στους άντρες.
Και αυτο για να μπορει ο αντρας να αντιλαμβανεται αν υπαρχει κινδυνος για την οικογενεια του και επισης τρελα ωφελιμο στο κυνηγι (εξηγω τους πρωτοαρχικους ρολους του καθε φυλου απο τις αρχες,οχι του ρολους στον 21ο αιωνα)
Για να υπερβαλλεις το σκοτωσες.Ολος ο εγκεφαλος δουλευει συνεχως,αναλογως τι ερεθισματα εχουμε.Αν ακους μουσικη,μιλας και σκεφτεσαι δραστηριοποιειται τεραστιο ποσοστο του εγκεφαλου για παραδειγμα.Από την άλλη λειτουργεί άλλο κομμάτι που οι άντρες ούτε κατά διάνεια!
Δεν εχουμε το αλλο μισο εμεις οι αντρες για να καθεται,απλα με την μονη διαφορα οτι εσεις το χρησιμοποιειται για πολυ-επεξεργασια.
Ομως με βαση ενα ντοκιμαντερ που εκανε ερευνα μονο πανω στην εγκεφαλικη λειτουργια του μυαλου,εδειξε οτι υπαρχουν αντρες που λειτουργουν το μυαλο τους οπως τις γυναικες (τις περισσοτερες φορες και τα 2 ημισφαιρια,ενω οι υπολοιποι αντρες αρκουνται μονο στο 1)
Πολυ γενικευμενο παραδειγμα αλλα καταλαβα τι θελεις να πεις.Παράδειγμα...
οι γυναίκες δυσκολεύονται να παρκάρουν γιατί δεν τους είναι εύκολο να έχουν σαφή αντίληψη του χώρου, κάτι που είναι πανεύκολο για τον άντρα.
Όμως αν ζητήσεις από έναν άντρα να μαγειρέψει, να σκουπίσει και να μιλήσει στο τηλέφωνο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, θα βάλει σκοινί στο λαιμό του να κρεμαστεί! Του είναι ΑΔΥΝΑΤΟ!
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με ολα αυτα να τα κανω,καθως τα κανω επι μονιμου βασεως και πολλες φορες ταυτοχρονα,ειναι το πιο απολαυστικο!!!
Οσο για την ομορφη κοπελα ΔΕΝ ειναι τεχνικος με την εννοια που σημαινει,να καθεται και να επιδιορθωνει ή να συναρμολογει υπολογιστες.
Εσυ μου μιλας για διοικητικη θεση που εχει αυτη,με αποτελεσμα οι αντρες (τεχνικοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Δεν προσπαθώ να σε ψυχολογήσω,συμπεράνω όσα γράφω απο δικές σου φράσεις του τύπου:
Επίσης κάπου αναφέρεις ότι επιβεβαιώθηκες για τα όσα νόμιζες τόσα χρόνια.Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Ναι αυτη η αποψη μου ηταν καθως εψαχνα εξυπνες κοπελες και τις πετυχαινα με το τουφεκι
Απο τα γραφόμενα σου λοιπόν το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως δεν είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετές έξυπνες κοπέλες ώστε να σου αλλάξουν άποψη.
Με τίποτα δεν υπονόησα με την φράση "δεν είχες ουσιαστική επαφή με το άλλο φύλο" ότι είσαι ακοινώνητος ή ανέραστος,απλά συμπεραίνω ότι συναναστρεφόσουν με "λάθος" άτομα.
Την γνώμη μου για την επικείμενη έρευνα την έχω ξαναγράψει δεν αποδέχομαι ο,τιδήποτε ρατσιστικό είτε με ευνοεί είτε όχι.
Covenant
Δραστήριο μέλος

με αυτην την φραση μου,απλα σου αναφερω οτι ειναι πολυ δυσευρετες τετοιες κοπελες,σε σχεση παντα με την μαζα, αλλα δεν σου ειπα ποτε οτι δεν τις εβρισκα τελικα.
Αντιθετως σε ενα μου ποστ λεω οτι ισως θελω τοσο πολυ μονο αυτες,καθως καλομαθα απο την αρχη...που σημαινει οτι υπηρχαν στην ζωη μου,αλλα οχι στις αναλογιες που θα ηθελα.
Παντα μιλαμε ειτε ως φιλες ειτε ως κοπελες.
Ευτυχως που εστω και μετα απο μεγαλες αναζητησεις,παντα θα βρεθει καποια τετοια που θα ειναι αυτο που ψαχνω.
Εγω προσωπικα δεν φοραω παρωπιδες σε οτιδηποτε εχει σχεση με την αληθεια και ειμαι ανοιχτος σε καθετι τεκμηριωμενο ορθα.Ο καθενας πιστευει το καλυτερο για τον ευατο του,ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Είπαμε, είναι δυσευρετοι οι έξυπνοι άνθρωποι, και στα 2 φύλα αλλά όχι κι ετς!

Covenant
Δραστήριο μέλος

Ρε γαμωτο !!!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Covenant, πως είσαι τόσο βέβαιος οτι μπορείς να ξεχωρίσεις γρήγορα μια έξυπνη κοπέλα απο μια μέσης ευφυίας ή ακόμα και χαζή? Μήπως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και απορρίπτεις πολλές ως χαζές χωρίς να είναι
Είπαμε, είναι δυσευρετοι οι έξυπνοι άνθρωποι, και στα 2 φύλα αλλά όχι κι ετς!![]()
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ πως ειμαι οτι ειμαι σε θεση να το διαπιστωσω γρηγορα;;;

Προσωπικα δεν θελω πανω απο 3-4 ωρες επαφη για να καταλαβω παρα πολλα για τον/την ιδιο/ιδια.
Δηλαδη εσυ δεν καταλαβαινεις μεσα σε 1-2 συναντησεις αν ο αλλος ειναι χαζος ή οχι;

Μονο εγω εχω αυτο το χαρισμα;;

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Παντως σε καμια περιπτωση δεν θα γυρισω και θα πω οτι οι συγκεκριμενοι επιστημονες (ανδρες και γυναικες) ειναι ρατσιστες,μισογυνηδες,φεμινηστριες και γενικα βανδαλοι που διεξαγουν τετοια πορισματα ως επιστημονες.
https://www.press.uillinois.edu/epub/books/tucker/intro.html
Προχτές είχα μείνει στο στοιχείο 2: Χρηματοδότες! Ποιοι χρηματοδοτούν τον Richard Lynn; Δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο να το ψάξω. Έέέρχεται...

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:λολ ρε νέσσα, διάβασες όλο αυτό το κατεβατό;εγώ ό,τι χρειάζεται scroll το αποφεύγω
.
εγώ το κάνω ανάποδα το scroll....

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

"concluded that President George W. Bush has a higher IQ..."
dooo
Διακεκριμένο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλικά,
your global mod.
Subject to change
e-steki.gr Founder

modelos απο πότε τα μαθηματικά έγιναν απαραίτητη προυπόθεση για να είναι κάποιος έξυπνος? Είναι ένδειξη, ναι αλλά όχι απόδειξη.
Εξαρτάται επίσης αυτό που λες απο πολλούς παράγοντες. Πχ αν βάλεις σε κάποιον μια άσκηση με ολοκληρώματα, αν αυτός δεν ξέρει τι είναι ολοκλήρωμα τότε και 300 IQ να έχει δεν θα τη λύσει

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δε διαφωνώ για τους πρωταρχικούς λόγους απ τις αρχές του ανθρώπινου είδους αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η γυναίκα εξελίχθηκε σαν είδος και πέραν του multitasking έγινε και πιο εφυής σε άλλους τομείς, όπως άλλωστε και ο άντρας.Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Οι γυναικες οντως εχουν καλυτερο multitasking απο τους ανδρες (και αυτο για να μπορουν να τα βγαλουν περα για την μητροτητα,πολλα πραγματα την ιδια στιγμη,δεν ειναι τυχαιο,τιποτα δεν ειναι) αλλα οι αντρες οπως ειπες εχουν καλυτερη αντιληψη του χωρου μας.
Και αυτο για να μπορει ο αντρας να αντιλαμβανεται αν υπαρχει κινδυνος για την οικογενεια του και επισης τρελα ωφελιμο στο κυνηγι (εξηγω τους πρωτοαρχικους ρολους του καθε φυλου απο τις αρχες,οχι του ρολους στον 21ο αιωνα)
Ναι βρε... μόνο που αυτό ισχύει για το ανθρώπινο είδος γενικότερα και όχι μόνο για το ένα απ τα δύο φύλα.Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Για να υπερβαλλεις το σκοτωσες.Ολος ο εγκεφαλος δουλευει συνεχως,αναλογως τι ερεθισματα εχουμε.Αν ακους μουσικη,μιλας και σκεφτεσαι δραστηριοποιειται τεραστιο ποσοστο του εγκεφαλου για παραδειγμα.
Δεν εχουμε το αλλο μισο εμεις οι αντρες για να καθεται,απλα με την μονη διαφορα οτι εσεις το χρησιμοποιειται για πολυ-επεξεργασια.
Το ίδιο ακριβώς ντοκιμαντέρ έδειχνε και γυναίκες που λειτουργούν το μυαλό τους όπως και οι άντρες (προφανώς λόγω της εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου γένους, κάποια άτομα "αναγκάστηκαν" να λειτουργήσουν ΚΑΙ διαφορετικά για να επιβιώσουν και αυτό "έμεινε" καταγεγραμένο σε κάποιο dna)Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Ομως με βαση ενα ντοκιμαντερ που εκανε ερευνα μονο πανω στην εγκεφαλικη λειτουργια του μυαλου,εδειξε οτι υπαρχουν αντρες που λειτουργουν το μυαλο τους οπως τις γυναικες (τις περισσοτερες φορες και τα 2 ημισφαιρια,ενω οι υπολοιποι αντρες αρκουνται μονο στο 1)
Φυσικά και δίνω ένα γενικευμένο παράδειγμα, δεν μιλάμε επί προσωπικού επιπέδου γιατί αν μιλήσω και γω προσωπικά, παρκάρω με μία κίνηση, βάζω το αυτοκίνητο μου σε πίστα και έχω ενεργή δράση σε club μηχανοκίνητου αθλητισμούΑρχική Δημοσίευση από Covenant:Πολυ γενικευμενο παραδειγμα αλλα καταλαβα τι θελεις να πεις.
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με ολα αυτα να τα κανω,καθως τα κανω επι μονιμου βασεως και πολλες φορες ταυτοχρονα,ειναι το πιο απολαυστικο!!!

Έβγαλα πρώτη δέσμη και μαθηματικά είχα 18 ενώ αρχαία 10... so?

Ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω....Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Οσο για την ομορφη κοπελα ΔΕΝ ειναι τεχνικος με την εννοια που σημαινει,να καθεται και να επιδιορθωνει ή να συναρμολογει υπολογιστες.
Εσυ μου μιλας για διοικητικη θεση που εχει αυτη,με αποτελεσμα οι αντρες (τεχνικοι) να την κοιτουν που καθεται στο γραφειο της
![]()
Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τεχνικός της εταιρίας.... ΔΕΝ είναι καθισμένη σε μια διοικητική θέση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.