Γυναικεία ρούχα

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Αυτό το πράγμα το είχα πάρει πέρυσι και δεν το έβαλα ΠΟΤΕ. Εριφύλη κοπέλα μου, δεν σου στέκεται σαν το μοντέλο που είναι 2 μέτρα, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ αφού δεν είσαι μοντέλο;🥲

Σκέφτηκα να το κόψω κάπως και να το κάνω μόνο μπλούζα, αλλά το λυπάμαι, ήταν και πανάκριβη η μαλακία..
1-1 (1).jpg

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Καλύτερα να το κάνεις ποδιά.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Εντάξει, δεν είναι άσχημο. Έχει άποψη. Και πρέπει να είναι καλό ύφασμα. Με ψηλές πλατφόρμες το έχεις δοκιμάσει ; "Δίνουν ύψος"...

Γιατί δεν "το κόβεις" φούστα ;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Εντάξει, δεν είναι άσχημο. Ωραίο είναι. Έχει άποψη. Με ψηλές πλατφόρμες το έχεις δοκιμάσει ; "Δίνουν ύψος"...

Γιατί δεν "το κόβεις" φούστα ;
Καλέ, δεν μπορώ ΑΚΟΜΑ να περπατήσω σε τακούνια. Μη χτυπάτε εκεί που πονάω🥲

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.
Αυτό το πράγμα το είχα πάρει πέρυσι και δεν το έβαλα ΠΟΤΕ. Εριφύλη κοπέλα μου, δεν σου στέκεται σαν το μοντέλο που είναι 2 μέτρα, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ αφού δεν είσαι μοντέλο;🥲

Σκέφτηκα να το κόψω κάπως και να το κάνω μόνο μπλούζα, αλλά το λυπάμαι, ήταν και πανάκριβη η μαλακία..
View attachment 133687
Να το πας σε μοδίστρα να στο κοντύνει, τι να χαλάσεις τέτοια ομορφιά.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

22 είμαι, αλλά δεν μπορώ.. είμαι άχρηστη στα τακούνια ακόμα.. θα μάθω κάποια στιγμή🥲
Είσαι μικρή ακόμη, όχι άχρηστη (βρε, μη χρησιμοποιείς τέτοιες "σκληρές" κουβέντες για τον εαυτό σου...). Σιγά - σιγά. Όπως όλες μας...

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

View attachment 133687
Δεν ξέρω το ύψος σου , αλλά με λίγο κοντεμα θα ήταν μια χαρά. Δε χρειάζεσαι τακούνια, boho style μόνο με σανδάλια θα το φορούσα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω το ύψος σου , αλλά με λίγο κοντεμα θα ήταν μια χαρά. Δε χρειάζεσαι τακούνια, boho style μόνο με σανδάλια θα το φορούσα.
Νομίζω είμαι 1,68.. δεν το πατάω, αλλά με καλύπτει ολόκληρη. Σε φάση μπορεί να το πατήσω και να γκρεμοτσακιστώ😂

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Νομίζω είμαι 1,68.. δεν το πατάω, αλλά με καλύπτει ολόκληρη. Σε φάση μπορεί να το πατήσω και να γκρεμοτσακιστώ😂
Ναι αλλά θα κάνεις αέρινο με στυλ γκρεμοτσακισμα.
4/5 ποντους θέλει πιο κοντό. Εμένα μου αρέσουν μόνο τα μακριά φορέματα για καλοκαίρι.

Και τα σανδάλια. Τα λατρευω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια