Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

11-06-24

19:08
Αυτό το πράγμα το είχα πάρει πέρυσι και δεν το έβαλα ΠΟΤΕ. Εριφύλη κοπέλα μου, δεν σου στέκεται σαν το μοντέλο που είναι 2 μέτρα, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ αφού δεν είσαι μοντέλο;
Σκέφτηκα να το κόψω κάπως και να το κάνω μόνο μπλούζα, αλλά το λυπάμαι, ήταν και πανάκριβη η μαλακία..

Σκέφτηκα να το κόψω κάπως και να το κάνω μόνο μπλούζα, αλλά το λυπάμαι, ήταν και πανάκριβη η μαλακία..

11-06-24

20:15
Καλύτερα να το κάνεις ποδιά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

11-06-24

20:27
Εντάξει, δεν είναι άσχημο. Έχει άποψη. Και πρέπει να είναι καλό ύφασμα. Με ψηλές πλατφόρμες το έχεις δοκιμάσει ; "Δίνουν ύψος"...
Γιατί δεν "το κόβεις" φούστα ;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

11-06-24

20:29
Καλέ, δεν μπορώ ΑΚΟΜΑ να περπατήσω σε τακούνια. Μη χτυπάτε εκεί που πονάωΕντάξει, δεν είναι άσχημο. Ωραίο είναι. Έχει άποψη. Με ψηλές πλατφόρμες το έχεις δοκιμάσει ; "Δίνουν ύψος"...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

11-06-24

20:37
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ακριβώς.Καλέ, δεν μπορώ ΑΚΟΜΑ να περπατήσω σε τακούνια. Μη χτυπάτε εκεί που πονάω![]()
Οκ. Και με σανδαλάκια εντάξει θα είσαι...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

20:37
22 είμαι, αλλά δεν μπορώ.. είμαι άχρηστη στα τακούνια ακόμα.. θα μάθω κάποια στιγμήΔεν ξέρω πόσο χρονών είσαι ακριβώς.
Οκ. Και με σανδαλάκια εντάξει θα είσαι...

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.

11-06-24

20:38
Να το πας σε μοδίστρα να στο κοντύνει, τι να χαλάσεις τέτοια ομορφιά.Αυτό το πράγμα το είχα πάρει πέρυσι και δεν το έβαλα ΠΟΤΕ. Εριφύλη κοπέλα μου, δεν σου στέκεται σαν το μοντέλο που είναι 2 μέτρα, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ αφού δεν είσαι μοντέλο;
View attachment 133687
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

11-06-24

20:40
Είσαι μικρή ακόμη, όχι άχρηστη (βρε, μη χρησιμοποιείς τέτοιες "σκληρές" κουβέντες για τον εαυτό σου...). Σιγά - σιγά. Όπως όλες μας...22 είμαι, αλλά δεν μπορώ.. είμαι άχρηστη στα τακούνια ακόμα.. θα μάθω κάποια στιγμή![]()
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

11-06-24

21:46
Δεν ξέρω το ύψος σου , αλλά με λίγο κοντεμα θα ήταν μια χαρά. Δε χρειάζεσαι τακούνια, boho style μόνο με σανδάλια θα το φορούσα.Αυτό το πράγμα το είχα πάρει πέρυσι και δεν το έβαλα ΠΟΤΕ. Εριφύλη κοπέλα μου, δεν σου στέκεται σαν το μοντέλο που είναι 2 μέτρα, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ αφού δεν είσαι μοντέλο;
View attachment 133687
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

22:19
Νομίζω είμαι 1,68.. δεν το πατάω, αλλά με καλύπτει ολόκληρη. Σε φάση μπορεί να το πατήσω και να γκρεμοτσακιστώΔεν ξέρω το ύψος σου , αλλά με λίγο κοντεμα θα ήταν μια χαρά. Δε χρειάζεσαι τακούνια, boho style μόνο με σανδάλια θα το φορούσα.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

11-06-24

22:24
Ναι αλλά θα κάνεις αέρινο με στυλ γκρεμοτσακισμα.Νομίζω είμαι 1,68.. δεν το πατάω, αλλά με καλύπτει ολόκληρη. Σε φάση μπορεί να το πατήσω και να γκρεμοτσακιστώ![]()
4/5 ποντους θέλει πιο κοντό. Εμένα μου αρέσουν μόνο τα μακριά φορέματα για καλοκαίρι.
Και τα σανδάλια. Τα λατρευω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.