crazyhelen
Διάσημο μέλος

Τα περνάμε super οι δυο μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ, όχι πολλές αλλά πολύ καλές.
Αν, που δε θυμάμαι κάτι σημαντικό, έχω προδωθεί κάποια φορά είναι από ανθρώπους γενικά, το φύλο δε μου λέει τπτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

nikoulini
Νεοφερμένο μέλος

Πλέον όμως προσπαθώ να καταλάβω τι θα μου κάνει καλό και τι κακό,έχω τραβήξει αρκετά με φιλίες αλλά δεν σταματώ να πιστεύω ότι υπάρχουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν επενδύω πολύ στις φίλες μου. Θα περάσω καλά, ενδιαφέρομαι, μερικές τις αγαπώ. Όμως ξέρω πως πάντα θα είμαι χαμηλά στον κατάλογο προτεραιοτήτων τους οπότε θα κρατήσω αποστάσεις. Προτιμώ τους άντρες, ακόμα και αυτό που αναφέρεται για σχέσεις που περιπλέκονται δεν με επηρεάζει. Τι έγινε και να με δει ερωτικά ή να τον δω εγώ? Ή αν κάτι γίνει? Δεν μου αρέσει να βάζω όλες τις σχέσεις σε ταμπέλες. Σημαντικό είναι να είμαστε με άτομα που θα είναι δίπλα μας, θα έχουμε χημεία και θα περνάμε καλά και προσωπικά αισθάνομαι περισσότερη εμπιστοσύνη με τους άντρες. Δηλ. για μένα δεν ισχύει αυτό που λένε πολλές ''Θέλω να περνάω όλη την ώρα με τον σύντροφό μου, αλλά αν η φίλη μου έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα είμαι δίπλα της''. Το βασικό είναι να είσαι και στις βλακείες, και στα καθημερινά, και να υπάρχει αλληλεπίδραση. Και δύσκολα συμβαίνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι δεν αφήνουμε εύκολα τα παιδιά μας για να βρεθούμε μόνες αλλά ξέρουμε κι ότι δεν είναι κάθε αναποδιά λόγος να γίνουμε χώμα και να συζητάμε 50 ώρες, έχουμε μεγαλώσει. Έχουμε δώσει ραντεβού για ρούχλιασμα σε 5 χρόνια που οι πιο χρονοβόρες απαιτήσεις των παιδιών μας θα έχουν κοντρολαριστεί.

Επίσης με τα χρόνια έχω και φίλους από τη δουλειά και από μαμάδες φίλων των παιδιών μου - όμως δεν είναι το ίδιο - γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τις χειρότερες πλευρές μου ούτε τις πιο ζόρικες εποχές μου και παρ'όλα αυτά να συνεχίζουν να μ'αγαπούν.
Τις λατρεύω τις φιλενάδες μου!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Ίσως επειδή από μικρή βίωσα τη ζήλεια και το φθόνο με γερές δόσεις κακίας από συμμαθήτριες και "φίλες"¨, από την τρίτη γυμνασίου κιόλας είχα μία και μόνο στενη φίλη, με την οποία ακόμα είμαστε δεμένες, άσχετα εάν σπουδάζει Αθήνα.
Πληγώθηκα από κακία και ψευτοανταγωνισμό σε ευαίσθητη ηλικία και από σερνικά και από (παλιο)θηλυκά και έμαθα σε πολύ πολύ στενούς κύκλους και είμαι ευτυχισμένη! Τώρα θα μου πείτε είναι στο άτομο αυτό. Συμφωνώ.
Άποψη περί "γυναικίας φιλίας" :
1.Αποφεύγοντας πολλές καταστάσεις και παρατηρώντας άλλες κοριτσο-"φιλίες" , ζήλεια υπάρχει όταν δίνει κανείς τις απαραίτητες λαβές. Όταν "κρύβεις" την προσωπική σου ζωή αλλά και τις σκέψεις σου από πιθανώς κακόβουλα άτομα, δεν κινδυνεύει κανείς.
2.Για ερωτικά ζητήματα δεν έχω μαλώσει ποτέ, πολύ απλά επειδή δεν αποτέλεσαν ποτέ προτεραιότητα στη ζωή μου, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερη από μία φίλη στο πλευρό μου.
3.ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ : οι καλύτερες φιλίες χτίζονται ανάμεσα σε χαμηλούς τοίχους και σαφή όρια προσωπικής ζωής και κτητικότητας. Δηλαδή : ακόμα και με τις 3 πιο αγαπημένες μου φίλες (2 εκ των οποίων κατοικούν Αθήνα) δεν αποκάλεσε ποτέ η μία την άλλη "κολλητή". Μοιραζόμαστε, σκέψεις, στιγμές, γέλια και κλάματα, επειδή πολύ απλά προκύπτουν, όχι κυνηγώντας το "αυτα που π΄ρεπει να κάνω με τις κολλητές μου". Δεν απαιοτούμε και δεν"εισβάλλουμε". Ιφ γιου νοου γουατ αη μην.
4.Εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κύματος.-
Όσες φορές πληγώθηκα από φιλία με άλλες κοπέλες ήταν για τους εξης λόγους (παραλογο; δεν απαντάει, για δείτε εσείς)
- Ήμουν άριστη μαθήτρια έχοντας παράλληλα τη μουσική μου, τον τρόπο ντυσίματος μου και τις εξόδους μου. Η κατινιά έπαιρνε και έδινε, και η αναισθησία μου σκότωνε και βόδι.
- Είχα μία στενή φίλη, δεν ανακατευόμουν σε κουτσομπολιά και δεν έβγαζα στη φόρα τα προσωπικά μου. Το τί είχα ακούσει θέλει ,32435413684 σελίδες να το γράψω και έναν ψυχίατρο+ψυχολόγο να τα εξηγεί
-Δεν ασχολούμουν με κακόβουλα άτομα. Αφορμή να ασχοληθούν αυτές με εμένα.
Ε, εν ολίγοις, από μακριά και "αγαπημένες" με τις "κατινοδιψείς" "φιλενάδες".
Γιατί ορισμένες φορές δίουμε λαβές και μετά λέμε "μα γιατί;"
underwater
Περιβόητο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Δεν έχει παιχτεί ποτέ θέμα ζήλειας ή ανταγωνισμού μεταξύ μας- δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι συμπληρώνομαι από αυτές και ότι με συμπληρώνουν, αλλά ουδέποτε ήρθαμε σε αντιπαράθεση για θέμα... γκομενικό ή άλλο, τέτοιας φύσεως. Έχουμε τσακωθεί για κάτι εντελώς χαζούς λόγους, πίσω στα σχολικά χρόνια, που ούτε καν τους θυμόμαστε τώρα.

Και μου έκανε εντύπωση όταν η μία από αυτές, που βρεθήκαμε το σκ, μεταξύ άλλων μου είπε πως το αγόρι της (είναι μαζί δύο χρόνια) δεν δέχεται να βγει με κανέναν άλλο από τους φίλους της παρα μόνο μαζί μου- και ότι το γεγονός αυτό δεν της προκαλεί κανένα συναίσθημα ζήλιας, ούτε την κάνει να αναρωτιέται, επειδή ξέρει ότι και εκείνος αλλά και εγώ βλέπουμε ο ένας τον άλλο σαν αδέλφια. Έτσι ακριβώς νιώθω και για τις φίλες μου- όπως δεν υπάρχει ανταγωνισμός τέτοιου είδους ανάμεσα σε εμένα και την αδελφή μου (αν και δε θα με χάλαγε να είμαι πανύψηλη και αδύνατη σαν εκείνη

Αλλά και περα από αυτές, γενικά για τα άτομα που έχω δίπλα μου (δεν είναι πολλά βέβαια, λίγοι και καλοί) δεν έχω καμία αμφιβολία.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

evagelia
Νεοφερμένο μέλος

Ίσως όμως καμιά φορά τα κορίτσια στις φιλίες τους έιναι πιο συναισθηματικά και γι αυτό πληγώνονται πιο εύκολα και γι αυτό πολλές φορές χαλάνε φιλίες.΄
Ένα παράδειγμα. Είχα έναν συμμαθητή που έκανε πολύ παρέα με κάποια αγόρια επί 3 χρόνια στο σχολείο. Το καλοκαίρι μετά την Γ Λυκείου το παιδί είχε ένα πρόβλημα με το πόδι του και δε μπορούσε να βγει. Ούτε ένας φίλος του δεν πήγε να τον δει στο σπίτι του, και όταν τους έιπε να πάνε καμιά μέρα του απάντησαν:"σιγά ρε θα χάσουμε την έξοδό μας και θα κλειστούμε σπίτι για σένα;" . Εγώ στη θέση του θα θύμωνα τρομερά μ' αυτό. Όμως αυτός ούτε θύμωσε και σε κανένα μήνα που έγινε καλά ξαναέβγαιναν μαζί σαν να μην έτρεχε τίποτα. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις...
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι θέμα ατόμου και όχι άντρα ή γυναίκας.
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

WildCherry
Νεοφερμένο μέλος

Ενώ αντιθέτως το πρώην αγόρι μου και πρώην κολλητός μου (γνωριζόμασταν 5 χρόνια και ήξερε τα πάντα για εμένα..τον θεωρούσα δεύτερο αδελφό μου..

Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα ποιότητας, καλλιέργειας και καταβολών του ανθρώπου...και τα δύο φύλα μπορεί να είναι σκ@τ@νθρωποι ή φίλοι πραγματικοί που θα φανούν στα δύσκολα...πράγμα βέβαια σπάνιο στις ημέρες μας! Και τα δύο φύλα κρύβουν θεωρώ μια κατινιά μέσα τους, απλά οι γυναίκες την εκδηλώνουν πιο εύκολα από τους άνδρες!

sofoulinaki
Νεοφερμένο μέλος

υπάρχει γυναικεία φιλια και είναι πολύ πιο δυνατή από κάθε αντρική!!!!!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα πάντα συμβαίνουν παντού. Σέβομαι τη φίλη μου και το φίλο της.
Noisette
Περιβόητο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

γυναικίες φιλίες μόνο όταν είναι πολύ μακροχρόνιες...τότε υπάρχει μια αδερφική σχέση...αλλιως βγαίνουν μαχαιρια.... και φυσικα μακρια απο σκορπινες...ελπιζω να μην θίξω καμία αλλα τέτοια κακία και εκδικητικότητα δεν έχω δει αλλού!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- User2350
- Fernando_A
- Joji
- Ilma
- fourkaki
- sofoula2430
- Mt73
- Mea Culpa
- kingkonstas
- Unboxholics
- orange crush
- sunsetpp
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Scott
- Johnny15
- Libertus
- Ariana2018
- charmander
- harry akritas
- Scandal
- taketrance
- SlimShady
- Athens2002
- hirasawayui
- orchidea
- Αντικειμενικός
- Έμμα
- American Economist
- giannhs2001
- Luke.
- Mary Jane
- Nickx
- tsiobieman
- Memetchi
- Εχέμυθη
- aggelosst9
- efi25
- gwgw_5
- edweimaste
- Ryuzaki
- eleni236
- Κλημεντίνη
- Trolling Stones
- Alma Libre
- tiktaktik
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.