Δίκη για την τραγωδία των Τεμπών

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.615 μηνύματα.
Δε ξέρω αμα αυτό που κάνει η Καρυστιανού ειναι και σωστό όμως..... απο που προβλέπεται να βιντεοσκοπείται η δίκη ; περαν των δημοσιογράφων που ειναι εκει ;

Μετά οκ πρέπει και οι αστυνομικοι να κάνουν τη δουλειά τους.... η Κωνσταντοπούλου απλα μπλέκεται παντού και προκαλεί έλκος.

Να θυμισω οτι σε άλλη περίπτωση έχουν γινει εγκληματα εντος της αίθουσας μετά ποιος θα λογοδοτησει η Κωνσταντοπουλου... οχι... για πλημέλη έλεγχο και μέτρα θα πάνε οι αστυνομικοι. Δηλαδη εντάξει ρε φιλε δεν έχει εκει και εναν ένστολο να της τα πεί ώς έχουν.

Σέβομαι απόλυτα το πόνο σας αλλα έχουμε και εμεις ένα πλάνο φύλαξης και μας δυσκολεύετε το έργο θα της έλεγα εγώ.

Γενικα καταλαβαινω έχασε το παιδί της ή μαλλον προσπαθώ να τη καταλάβω κ εγω αλλά δε μπαινεις ετσι ρε φιλε να επιτίθεσαι μεσα στους δικαστές δηλαδη έλεος.

Ντροπη σας και λεκτικές επιθέσεις και ιστοριες για αγρίους.... δεν ειναι ωραία πράγματα αυτά.

Δε ξέρω αμα αυτό που κάνει η Καρυστιανού ειναι και σωστό όμως..... απο που προβλέπεται να βιντεοσκοπείται η δίκη ; περαν των δημοσιογράφων που ειναι εκει ;

Μετά οκ πρέπει και οι αστυνομικοι να κάνουν τη δουλειά τους.... η Κωνσταντοπούλου απλα μπλέκεται παντού και προκαλεί έλκος.

Να θυμισω οτι σε άλλη περίπτωση έχουν γινει εγκληματα εντος της αίθουσας μετά ποιος θα λογοδοτησει η Κωνσταντοπουλου... οχι... για πλημέλη έλεγχο και μέτρα θα πάνε οι αστυνομικοι. Δηλαδη εντάξει ρε φιλε δεν έχει εκει και εναν ένστολο να της τα πεί ώς έχουν.

Σέβομαι απόλυτα το πόνο σας αλλα έχουμε και εμεις ένα πλάνο φύλαξης και μας δυσκολεύετε το έργο θα της έλεγα εγώ.
Γιατί να μην τα πουν αυτά τα παράπονα στο μουνόπανο τον Φλωρίδη όμως που ετοίμασε τέτοια αίθουσα που συγγενείς θυμάτων κάθονται μέχρι και στις θέσεις των κατηγορούμενων ; Δηλαδή αυτό δεν συνιστά απο μόνο του πρόβλημα ασφαλείας ; Ή τουλάχιστον θα συνιστούσε, αν πάταγε και κανένας κατηγορούμενος...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εσυ τι περιμένες ; Ο κόσμος έχει βολευτει και τα Τέμπη του ειναι ψιλοαδιαφορα γιατι καθημερινα πρεπει να παλέψει με άλλα ζητήματα

Δεν ειναι αυτο μόνο ρε φίλε... καθενας μπορεί να αντιμετωπίζει απώλεια ειτε αυτη ειναι παιδί ειτε γονιός... οκ το πρώτο ειναι ας πούμε χειρότερο αλλα και πάλι δεν μπορείς να βάλεις μέτρο για τον καθένα.

Γενικα ο κόσμος εχει τα θέματα του δεν μπορεί να μονοπωλούμε τη φάση μονο με τα δικά μας προβλήματα. Εχασε το παιδί της με πολύ άδικο τρόπο δεν διαφωνεί κανένας σε αυτο αλλα δε κερδιζει τιποτα να μπαινει μέσα στην αιθουσα και να βριζουν και να κάνουν μπούλινκ στους δικαστές.

Θελει να επιβάλει τη Δικαιοσυνη μόνη της ; Γιατρος ειναι όχι Νομικός.

Τεσπα εκνευριζομαι με κάτι τέτοια. Κάπου φτάνει.

Διαβαζα παλιά έλεγαν πολλα για αυτην στο Ίντερνετ,.... και ελεγα καλα πως μιλάνε έτσι για μια αδικοκτυπημένη μάνα αλλα τελικά καπου τα προκαλεί και αυτή.

Μεινε στη γωνία... και ασε τη Δίκη να ξεκινήσει και περιμενε με αξιοπρέπεια έβαλε και την αλλη τη τρελεγκο εκεί μπηκε μεσα τα εκανε σήμερα σόνικο.

Νταξ καλα κρασιά.

Tην δικαστική αίθουσα θα την κάνουμε πεδίο μάχης της Καρυστιανού και της Κωνσταντοπούλου ;

πως την είδανε ;

Στη τελική όπως είπε η Πρόεδρος
Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί όπως είπε η πρόεδρος απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναμετάδοση της δίκης( στο πλαίσιο παρεμπόδισης της διαφάνειας βεβαίως βεβαίως - ακριβώς όπως μετά τα τσίρκα των εξεταστικών επιτροπών της βουλής θέλανε να πάψουν οι μεταδόσεις τους ).

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί όπως είπε η πρόεδρος απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναμετάδοση της δίκης( στο πλαίσιο παρεμπόδισης της διαφάνειας βεβαίως βεβαίως - ακριβώς όπως μετά τα τσίρκα των εξεταστικών επιτροπών της βουλής θέλανε να πάψουν οι μεταδόσεις τους ).

Ρε φίλε έλα λίγο στη θέση του εισαγγελέα και του Δικαστη.... θα ακολουθησεις τη Νομοθεσία ή θα κάνεις τα κέφια στη Κάθε Καρυστιανού που στη τελική εκεινο που προσδοκά απο σένα σε αυτη τη θέση ειναι να ακολουθήσεις τα νόμιμα ή ετσι πιστευω τουλάχιστον αν κ πλέον αμφιβάλλω.

Εισαι σε μια δικαστική αίθουσα. Δηλαδη οι 103 απο το Μάτι πως δεν δημιουργησαν πρόβλημα ας πουμε.

Ναι η χωρα έχει παθογενειες.... εχουμε προβληματα πολλά και παντού. Φταιμε και οι ιδιοι για αυτα τα προβλήματα ΑΛΛΑ δεν σ φταιει το δικαστηριο να ξεσπάς και να ασχημονείς.

οι περισσότεροι σε καίριες θέσεις κανουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ και θέλουν να τα έχουν ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ... τωρα το μάθαμε αυτό ;

Δηλαδη με έπιασε απέχθεια και μονο που ενιωσα οτι θα καθομουν στη θέση του Δικαστη και ποια είσαι εσυ βρε Κυρά μου που θα με κρινεις..... πάνε αλλου να κάνεις σόου. Με βιντεο και κανάλια και δημοσιότητες εμεις ειμαστε εδω για να δικάσουμε.

Ρε φίλε έλα λίγο στη θέση του εισαγγελέα και του Δικαστη.... θα ακολουθησεις τη Νομοθεσία ή θα κάνεις τα κέφια στη Κάθε Καρυστιανού που στη τελική εκεινο που προσδοκά απο σένα σε αυτη τη θέση ειναι να ακολουθήσεις τα νόμιμα ή ετσι πιστευω τουλάχιστον αν κ πλέον αμφιβάλλω.

Εισαι σε μια δικαστική αίθουσα. Δηλαδη οι 103 απο το Μάτι πως δεν δημιουργησαν πρόβλημα ας πουμε.

Ναι η χωρα έχει παθογενειες.... εχουμε προβληματα πολλά και παντού. Φταιμε και οι ιδιοι για αυτα τα προβλήματα ΑΛΛΑ δεν σ φταιει το δικαστηριο να ξεσπάς και να ασχημονείς.

οι περισσότεροι σε καίριες θέσεις κανουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ και θέλουν να τα έχουν ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ... τωρα το μάθαμε αυτό ;

Δηλαδη με έπιασε απέχθεια και μονο που ενιωσα οτι θα καθομουν στη θέση του Δικαστη και ποια είσαι εσυ βρε Κυρά μου που θα με κρινεις..... πάνε αλλου να κάνεις σόου. Με βιντεο και κανάλια και δημοσιότητες εμεις ειμαστε εδω για να δικάσουμε.
Δεν θέλω να έρθω στην θέση του δικαστή, ούτε με νοιάζει πως νιώθει ο δικαστής. Δεν έχασε κανένα παιδί ο δικαστής. Εάν έχανα το παιδί μου θα έγραφα στα @@ μου και τον δικαστή, και τα πτυχία του, και το κύρος του και όλα άν θεωρούσα πως ήταν πουλημένος.

Επίσης δεν με νοιάζει τι έγινε στην δίκη για το μάτι. Ο κάθε γονιός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την απώλεια του καθώς και το αίσθημα αδικίας του όπως επιθυμεί. Θέλει να κλάψεις βουβά ; Δεκτό. Θέλει να σωπάσει εντελώς ; Πάλι δεκτό. Θέλει να φωνάξει ; Δεκτό.

Αυτό δεν δεσμεύει κανέναν άλλον γονιό με κανέναν τρόπο όμως. Ίσα ίσα, οι συγγενείς των αδικοχαμένων του Ματιού ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια στάση, καθώς και εκεί ακούσαμε πράγματα που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου...και εσύ μου λες τώρα για το πώς νιώθουν οι δικαστές...ποιοι οι πουλημένοι ;

Και αυτή δεν είναι η γνώμη καμίας κυράς...είναι η γνώμη του μεγαλύτερου μέρους της Ελληνικής κοινωνίας που έχει ζητήσει δικαιοσύνη. Και γυρνάς και λες εσύ(η πρόεδρος δηλαδή), ο υπάλληλος του λαού ξερω'γω, σε όλο αυτόν τον κόσμο πως δεν επιτρέπεις την κάλυψη της δικής ; Σοβαρά ; Ποιος δικαστής είσαι εσύ ; Ποιου τις εντολές εκτελείς ;

Τεσπά, ο καθένας μπορεί να λυπηθεί όποιον θέλει σε αυτή την ιστορία. Προτιμώ να είμαι με το πλευρό των συγγενών προσωπικά.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν θέλω να έρθω στην θέση του δικαστή, ούτε με νοιάζει πως νιώθει ο δικαστής.

Εάν έχανα το παιδί μου θα έγραφα στα @@ μου και τον δικαστή, και τα πτυχία του, και το κύρος του και όλα.

Ο Δικαστής φταίει που θα είχες χάσει το παιδί σου ;

Επίσης δεν με νοιάζει τι έγινε στην δίκη για το μάτι. Ο κάθε γονιός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την απώλεια του καθώς και το αίσθημα αδικίας του όπως επιθυμεί. Αυτό δεν δεσμεύει κανέναν άλλον γονιό με κανέναν τρόπο. Ίσα ίσα, οι συγγενείς των αδικοχαμένων του Ματιού ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια στάση, καθώς και εκεί ακούσαμε πράγματα που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου...και εσύ μου λες τώρα για τους δικαστές τους πουλημένους ;

ΝΑΙ αλλά εκτός αίθουσας διοτι η αίθουσα ειναι και χώρος εργασίας για κάποιους άλλους ανθρώπους.

Οταν λέει ο κάθε ενας μετά οτι κάποιοι μιλάνε με χρυσαγίτικους όρους για τα δικαστηρια και τη Δικαιοσυνη μη σας κακοφαινεται.

Τα ιδια λέγανε και οι ΧΑ δεν αναγνωριζουμε τα δικαστηρια ειναι ολα πολιτικές σκευωρίες κτλ.
Γενικά άνθρωποι νάρκισσοι όπως ειπε και η Πουπουλίνα διοτι πρέπει να έχεις και μια κοινωνική αντιληψη και αυτοκριτικη όταν συγκαταλαγέσαι με ανθρώπους γιατί αλλιώς δημιουργούνται θέματα.

Μπορείς να υποβάλεις την αδικία που νιωθεις μέσα στα επιτρέπτα όρια της μέσης ανθρωπινης αξιοπρέπειας.

οι δικαστες τι φταινε να προπυλακίζονται ; αυτο δεν καταλαβαινω.

Ο Δικαστής φταίει που θα είχες χάσει το παιδί σου ;
Οχι αλλά θα έφταιγε εαν δεν πλήρωναν αυτοί που θα μου το είχαν στερήσει.
ΝΑΙ αλλά εκτός αίθουσας διοτι η αίθουσα ειναι και χώρος εργασίας για κάποιους άλλους ανθρώπους.
Ακριβώς, για αυτούς είναι απλώς δουλειά. Ενδεχομένως και ρουσφέτι στην περίπτωση αυτή. Η αίθουσα πάντως σίγουρα ήταν ρουσφέτι. Στην εξεταστική ακόμα χειρότερα όπως είχε πει ο ΚΥΡΙΟΣ Μαρκόπουλος, ήταν ώρα διασκέδασης λόγου χάρη το θέμα των Τεμπών.

Για κάποιους είναι η ιερή ώρα δικαίωσης των παιδιών τους.
Τα ιδια λέγανε και οι ΧΑ δεν αναγνωριζουμε τα δικαστηρια ειναι ολα πολιτικές σκευωρίες κτλ.
Γενικά άνθρωποι νάρκισσοι όπως ειπε και η Πουπουλίνα διοτι πρέπει να έχεις και μια κοινωνική αντιληψη και αυτοκριτικη όταν συγκαταλαγέσαι με ανθρώπους γιατί αλλιώς δημιουργούνται θέματα.
Εγώ το έχω πει πως η δικαιοσύνη είναι πουλημένη οπότε προφανώς δεν αποδέχομαι καμιά απόφαση της, είτε με συμφέρει είτε όχι. Δεν μπορείς να δεχτείς αποτελέσματα σπο την στιγμή που θεωρείς έναν θεσμό εκτεθειμένο και διεφθαρμένο.
Μπορείς να υποβάλεις την αδικία που νιωθεις μέσα στα επιτρέπτα όρια της μέσης ανθρωπινης αξιοπρέπειας.
Με την ίδια αξιοπρέπεια που οι μπουλντόζες του Ελληνικού κράτους πήραν τα οστά, τα λείψανα των παιδιών και τα πέταξαν λίγο πιο εκεί όπως είπε και ο Φλωρίδης, λέγοντας μετά πως οι γονείς είναι για τα μπάζα ; Και εσύ τώρα περιμένεις σεβασμό και ανεξάρτητη δικαιοσύνη σε μια χώρα που έχει αυτό το απόβρασμα υπουργό δικαιοσύνης ; Είναι και πρωταπριλιά, ελπίζω να είναι αστείο αυτό...
οι δικαστες τι φταινε να προπυλακίζονται ; αυτο δεν καταλαβαινω.
Μάλλον δίνουν δικαιώματα...ξέρεις, όταν απαγορεύουν την κάλυψη της δικής ας πούμε.

Οχι αλλά θα έφταιγε εαν δεν πλήρωναν αυτοί που θα μου το είχαν στερήσει.

Εμπόδια βάζουν με αυτα που κάνουν να ξεκινήσει η Δίκη και να κρίνουν on progress τους Δικαστες. Τωρα απλά δειχνουν την προκαταληψη τους η οποια ειναι αδικαιολόγητη και έωλη.

Ακριβώς, για αυτούς είναι δουλειά.
Στην εξεταστική ακόμα χειρότερα όπως είχε πει ο ΚΥΡΙΟΣ Μαρκόπουλος, ήταν ώρα διασκέδασης.

Για κάποιους είναι ο ιερή ώρα δικαίωσης των παιδιών τους.

Εγώ το έχω πει πως η δικαιοσύνη είναι πουλημένη οπότε προφανώς δεν αποδέχομαι καμιά απόφαση της, είτε με συμφέρει είτε όχι. Δεν μπορείς να δεχτείς αποτελέσματα σπο την στιγμή που θεωρείς έναν θεσμό εκτεθειμένο και διεφθαρμένο.

και τι να κάνουμε τώρα να το γυρίσουμε στο Νόμο της Ζουγκλας... αν θεωρεις οτι ενα δικαστηριο σε αδίκησε υπάρχει και το Εφετείο... λές να σε αδικήσουν ΚΑΙ στο Εφετείο ;;;

Με την ίδια αξιοπρέπεια που οι μπουλντόζες του Ελληνικού κράτους πήραν τα οστά, τα λείψανα των παιδιών και τα πέταξαν λίγο πιο εκεί όπως είπε και ο Φλωρίδης ;

Μάλλον δίνουν δικαιώματα...ξέρεις, όταν απαγορεύουν την κάλυψη της ας πούμε.

Αμα απαγορεύεται η κάλυψη της απο μη εξουσδιοτημένο προσωπικό.... εσυ θα το έδινες το οκ;

Γιατι για να φάς μετά αναφορά απο το Συνήγορο Υπεράσπισης της άλλης πλευράς ;

Δυστυχως δεν ειναι έτσι τα πράγματα και κάποιοι θα κάνουν τη κριτικη τους απο τη βόλεψη τους αλλα όταν εισαι σε μια θέση φροντίζεις να υπάρχει Δικαιοσυνη για όλους.

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να μην βιντεοσκοπουνται δικες που αφορούν πολιτικα προσωπα και κρατικές υπηρεσίες

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να μην βιντεοσκοπουνται δικες που αφορούν πολιτικα προσωπα και κρατικές υπηρεσίες
Η θεωρια συμφωνει, τετοιες δικες πρεπει να βιντεοσκοπουνται

Συγκεκριμένα
1. Απαγορεύεται η ολική ή μερική μετάδοση από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, καθώς και η κινηματογράφηση και βιντεοσκόπηση δίκης ενώπιον ποινικού, πολιτικού, διοικητικού ή ειδικού δικαστηρίου, εκτός αν επιτραπεί με απόφαση του δικαστηρίου και εφόσον συμφωνούν ο εισαγγελέας και οι διάδικοι.

2. Απαγορεύεται η μετάδοση από την τηλεόραση ή η κινηματογράφηση ή βιντεοσκόπηση των προσώπων, που προσάγονται ενώπιον των δικαστικών ή εισαγγελικών ή αστυνομικών και λοιπών αρχών.

3. Όποιος παραβαίνει τις διατάξεις των προηγουμένων παραγράφων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή ενός εκατομμυρίου (1.000.000) μέχρι πενήντα εκατομμυρίων (50.000.000) δραχμών.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

είχε μεταδοθεί η δίκη της Χούντας
Η δίκη για το Μάτι;

Για το Μάτι αθωώθηκαν όλοι και με ΝΔ κυβέρνηση. Έτσι είναι αυτά. Δεν είναι μόνο στην ψωροκώσταινα. Έβαλε η κυβέρνηση Biden τον Τραμπ στη φυλακή; Τότε που έλεγαν όλοι (ακόμα και κάποιοι συντηρητικοί) πως δεν θα τη γλιτώσει. Όχι. Έβαλε ο Τραμπ φυλακή τον γιο του Μπάιντεν που εμπλέκεται σε σκάνδαλα; Όχι. Όλοι αυτοί των αστικών κομμάτων είναι το ίδιο πρόσωπο με διαφορετικές μάσκες. Όποιος και να βγει κυβέρνηση δεν πρόκειται να καταδικαστεί κανένας από τους πραγματικούς υπεύθυνους για τα Τέμπη. Ξεχάστε το αυτό.

Όσο για τις λίγδες που λένε να περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί και τέτοιες πίπες. Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν αυτά που λένε, απλά ξέρουν ποιο αφήγημα να προωθήσουν.

Με λίγα λόγια, σκατά στην αστική Δικαιοσύνη σας.

Δεν θέλω να έρθω στην θέση του δικαστή, ούτε με νοιάζει πως νιώθει ο δικαστής.
Φυσικά και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έρχεσαι στη θέση του τηλευκατευθυνόμενου από την κυβέρνηση, ο οποίος είναι συνεργός πλέον στον θάνατο αυτών των παιδιών.

Ολόκληρο το σύστημα της δικαιοσύνης θεωρείται συνεργός!
Φυσικά και δεν επικροτεί κανείς τη βία, αλλά εδώ μιλάμε για βεβήλωση νεκρών παιδιων . Όχι, δεν δέχομαι καμία δικαιοσύνη, και εγώ αν ήμουν τα ίδια θα έκανα, μην πω και χειρότερα και τους θαμάζω για την ψυχραιμια τους και τον πολιτισμο που δείχνουν .

Γι’ αυτό πάω με χίλια τον Πλακιά και τη γυναίκα του, που δεν κολλάνε σε κανέναν, και τους απειλούν ευθέως πως αν δεν υπάρξει δικαιοσύνη θα τους τελειώσουν οι ίδιοι.

Μπάζωσαν καμμένα πτώματα παιδιών, το διανοείται αυτό κάποιος; Εκτός από τον θάνατο έχουμε και σκύλευση νεκρού.
Βρε, δεν πά να κατεβεί και ο Θεός ο ίδιος μπροστά μου που θα σταθεί η κάθε βαρεμένη μπροστά μου και θα μου το παίζει εξουσία, παραβιάζοντας έτσι την όντως διατεταγμένης υπηρεσίας της, γιατί πήγε να μου το παίξει μάγκας...
Δεν την πάω καθόλου την Κωνσταντοπούλου, αλλά χθες την παραδέχτηκα. Καλά έκανε και εκείνη την τύπισσα την αστυνομικό , που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν είχε καμία τέτοια εντολή. Να την τραβηξει μια μήνυση, να πάει σπιτάκι της, και αυτοί και όλο το σύστημα που τους στηρίζει.Ελα πηραν ενα αξιωμα στο δημοσιο το καθε τσουτσέκι αστυνομικος και μου το παιζει μαγκας ...Βρωμαει και ζέχνει και με μερικους απο εκει μεσα ..

Πως κρατιουνται και ειναι πολιτισμένοι αυτοι οι γονείς πως ;;;Τους θαμάζω πλεον..
Αν μπω εγω προσωπικά στη θεση του δικαστή θα με φτύνω νυχτα μερα οχι να τον δικαιολογήσω κιολας

Τελευταία επεξεργασία:

Εμένα πάλι μου φαίνεται αδιανόητο να βιντεοσκοπουμε ανθρώπους χωρίς τη θέλησή τους. Και ειδικά ένστολους εργαζόμενους που ξέρουμε πολυ καλα ότι δεν μπορουν εκείνη τη στιγμή να μιλήσουν όπως αρμόζει σε τέτοιες κυρίες και αυτές οι κυρίες το ξέρουν κ το εκμεταλλεύονται.

Όποτε προχωρανε και οι δικογραφίες. Και ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του.

Θα κάτσεις τώρα να πεισεις τον άλλον ότι κινείται έξω θεσμικά. Δεν πειράζει ας σχηματίσει δικογραφία.

Αυτοί που υποτίθεται πως ήθελαν να γίνει η δίκη κάνουν να πάντα για να μην γίνει η δίκη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back