Δεν θέλω να έρθω στην θέση του δικαστή, ούτε με νοιάζει πως νιώθει ο δικαστής.
Φυσικά και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έρχεσαι στη θέση του τηλευκατευθυνόμενου από την κυβέρνηση, ο οποίος είναι συνεργός πλέον στον θάνατο αυτών των παιδιών.
Ολόκληρο το σύστημα της δικαιοσύνης θεωρείται συνεργός!
Φυσικά και δεν επικροτεί κανείς τη βία, αλλά εδώ μιλάμε για βεβήλωση νεκρών παιδιων . Όχι, δεν δέχομαι καμία δικαιοσύνη, και εγώ αν ήμουν τα ίδια θα έκανα, μην πω και χειρότερα και τους θαμάζω για την ψυχραιμια τους και τον πολιτισμο που δείχνουν .
Γι’ αυτό πάω με χίλια τον Πλακιά και τη γυναίκα του, που δεν κολλάνε σε κανέναν, και τους απειλούν ευθέως πως αν δεν υπάρξει δικαιοσύνη θα τους τελειώσουν οι ίδιοι.
Μπάζωσαν καμμένα πτώματα παιδιών, το διανοείται αυτό κάποιος; Εκτός από τον θάνατο έχουμε και σκύλευση νεκρού.
Βρε, δεν πά να κατεβεί και ο Θεός ο ίδιος μπροστά μου που θα σταθεί η κάθε βαρεμένη μπροστά μου και θα μου το παίζει εξουσία, παραβιάζοντας έτσι την όντως διατεταγμένης υπηρεσίας της, γιατί πήγε να μου το παίξει μάγκας...
Δεν την πάω καθόλου την Κωνσταντοπούλου, αλλά χθες την παραδέχτηκα. Καλά έκανε και εκείνη την τύπισσα την αστυνομικό , που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν είχε καμία τέτοια εντολή. Να την τραβηξει μια μήνυση, να πάει σπιτάκι της, και αυτοί και όλο το σύστημα που τους στηρίζει.Ελα πηραν ενα αξιωμα στο δημοσιο το καθε τσουτσέκι αστυνομικος και μου το παιζει μαγκας ...Βρωμαει και ζέχνει και με μερικους απο εκει μεσα ..
Πως κρατιουνται και ειναι πολιτισμένοι αυτοι οι γονείς πως ;;;Τους θαμάζω πλεον..
Αν μπω εγω προσωπικά στη θεση του δικαστή θα με φτύνω νυχτα μερα οχι να τον δικαιολογήσω κιολας