BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2007 στις 22:44 Ο BadGuy έγραψε: #41 24-06-07 22:44 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eμένα πάντως την πρώτη φορά με κόψανε γιατί στο παρκάρισμα ακούμπησε η πίσω ρόδα ελαφρά στο πεζοδρόμιο!! Click για ανάπτυξη... Αυτό πλέον δεν ισχύει!Άμα ακουμπήσεις στο παρκάρισμα πεζοδρόμιο δε σε κόβουνε!Εγώ πάντως το δίπλωμα το πήρα φέτος τον Ιανουάριο με κόπο!Η εξέταση κράτησε μισή ώρα και εξετάστηκα στα πάντα και αυτό γιατί εκείνη την περίοδο είχε έρθει στην Πάτρα επιτροπή αξιολόγησης των εξεταστών οδήγησης!Πάντως δεν το έχω χαρεί το αμάξι!Το έχω πάρει ελάχιστες φορές. Ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες το καλοκαίρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 09:30 Η dooo έγραψε: #42 25-06-07 09:30 το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 09:38 Η Kakerlak έγραψε: #43 25-06-07 09:38 εγω παντος ειπα στο μωρο μου να μετρησει τα σημαδια που εχει το τουτου του για να μην λεει οτι εγω τα εκανα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #44 25-06-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Click για ανάπτυξη... τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Ο The Djinn: #45 25-06-07 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Ποσο την αγαπω αυτη την κοπελα! Δεν ειναι αξιολατρευτη?!?!? Τσαμπουκαδες forever λεμε βρε! Κανονισε ομως ρε μην παρεις και καμια εξετατρια απο το μαλλι και σε δουμε στα καναλια! Πλακα σου κανω, καλα θα τα πας. Παει στο διαστημα να σου παιξουν μπινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:58 Η Giovanna έγραψε: #46 25-06-07 22:58 κι εγω σαγαπαω καλο μου! χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω. ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:11 Ο BadGuy έγραψε: #47 26-06-07 00:11 Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eμένα πάντως την πρώτη φορά με κόψανε γιατί στο παρκάρισμα ακούμπησε η πίσω ρόδα ελαφρά στο πεζοδρόμιο!! Click για ανάπτυξη... Αυτό πλέον δεν ισχύει!Άμα ακουμπήσεις στο παρκάρισμα πεζοδρόμιο δε σε κόβουνε!Εγώ πάντως το δίπλωμα το πήρα φέτος τον Ιανουάριο με κόπο!Η εξέταση κράτησε μισή ώρα και εξετάστηκα στα πάντα και αυτό γιατί εκείνη την περίοδο είχε έρθει στην Πάτρα επιτροπή αξιολόγησης των εξεταστών οδήγησης!Πάντως δεν το έχω χαρεί το αμάξι!Το έχω πάρει ελάχιστες φορές. Ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες το καλοκαίρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 09:30 Η dooo έγραψε: #42 25-06-07 09:30 το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 09:38 Η Kakerlak έγραψε: #43 25-06-07 09:38 εγω παντος ειπα στο μωρο μου να μετρησει τα σημαδια που εχει το τουτου του για να μην λεει οτι εγω τα εκανα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #44 25-06-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Click για ανάπτυξη... τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Ο The Djinn: #45 25-06-07 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Ποσο την αγαπω αυτη την κοπελα! Δεν ειναι αξιολατρευτη?!?!? Τσαμπουκαδες forever λεμε βρε! Κανονισε ομως ρε μην παρεις και καμια εξετατρια απο το μαλλι και σε δουμε στα καναλια! Πλακα σου κανω, καλα θα τα πας. Παει στο διαστημα να σου παιξουν μπινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:58 Η Giovanna έγραψε: #46 25-06-07 22:58 κι εγω σαγαπαω καλο μου! χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω. ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:11 Ο BadGuy έγραψε: #47 26-06-07 00:11 Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 09:38 Η Kakerlak έγραψε: #43 25-06-07 09:38 εγω παντος ειπα στο μωρο μου να μετρησει τα σημαδια που εχει το τουτου του για να μην λεει οτι εγω τα εκανα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #44 25-06-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Click για ανάπτυξη... τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Ο The Djinn: #45 25-06-07 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Ποσο την αγαπω αυτη την κοπελα! Δεν ειναι αξιολατρευτη?!?!? Τσαμπουκαδες forever λεμε βρε! Κανονισε ομως ρε μην παρεις και καμια εξετατρια απο το μαλλι και σε δουμε στα καναλια! Πλακα σου κανω, καλα θα τα πας. Παει στο διαστημα να σου παιξουν μπινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:58 Η Giovanna έγραψε: #46 25-06-07 22:58 κι εγω σαγαπαω καλο μου! χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω. ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:11 Ο BadGuy έγραψε: #47 26-06-07 00:11 Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντος ειπα στο μωρο μου να μετρησει τα σημαδια που εχει το τουτου του για να μην λεει οτι εγω τα εκανα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:47 Η Giovanna έγραψε: #44 25-06-07 22:47 Αρχική Δημοσίευση από dooo: το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Click για ανάπτυξη... τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Ο The Djinn: #45 25-06-07 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Ποσο την αγαπω αυτη την κοπελα! Δεν ειναι αξιολατρευτη?!?!? Τσαμπουκαδες forever λεμε βρε! Κανονισε ομως ρε μην παρεις και καμια εξετατρια απο το μαλλι και σε δουμε στα καναλια! Πλακα σου κανω, καλα θα τα πας. Παει στο διαστημα να σου παιξουν μπινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:58 Η Giovanna έγραψε: #46 25-06-07 22:58 κι εγω σαγαπαω καλο μου! χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω. ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:11 Ο BadGuy έγραψε: #47 26-06-07 00:11 Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: το λάδωμα πότε το δίνετε? όταν τελιώσει η εξέταση? και ποιος το δίνει? ο εξεταζόμενος ή ο δάσκαλος? τον βλέπετε να τα δίνει τα χρήματα??? εγώ θυμάμαι πριν 11 χρόνια που το πήρα το δίπλωμα με τη πρώτη και χωρίς λάδωμα, ότι γυρνάω σπίτι και η πρώτη ερώτηση του ντάντι ήταν "σε κόψανε ε?" για να μη μου δώσει το audi Click για ανάπτυξη... τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:54 Ο The Djinn: #45 25-06-07 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Ποσο την αγαπω αυτη την κοπελα! Δεν ειναι αξιολατρευτη?!?!? Τσαμπουκαδες forever λεμε βρε! Κανονισε ομως ρε μην παρεις και καμια εξετατρια απο το μαλλι και σε δουμε στα καναλια! Πλακα σου κανω, καλα θα τα πας. Παει στο διαστημα να σου παιξουν μπινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:58 Η Giovanna έγραψε: #46 25-06-07 22:58 κι εγω σαγαπαω καλο μου! χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω. ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:11 Ο BadGuy έγραψε: #47 26-06-07 00:11 Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Ποσο την αγαπω αυτη την κοπελα! Δεν ειναι αξιολατρευτη?!?!? Τσαμπουκαδες forever λεμε βρε! Κανονισε ομως ρε μην παρεις και καμια εξετατρια απο το μαλλι και σε δουμε στα καναλια! Πλακα σου κανω, καλα θα τα πας. Παει στο διαστημα να σου παιξουν μπινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2007 στις 22:58 Η Giovanna έγραψε: #46 25-06-07 22:58 κι εγω σαγαπαω καλο μου! χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω. ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:11 Ο BadGuy έγραψε: #47 26-06-07 00:11 Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω σαγαπαω καλο μου! χαιρομαι που επιτελους καποιος μου λεει οτι καλα θα κανω αν βρισω. ομως ναι, κι εγω ετσι πιστευω,θα τα παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:11 Ο BadGuy έγραψε: #47 26-06-07 00:11 Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή να νιώθω τυχερός που ούτε ο δάσκαλος ούτε οι εξεταστές μου ζήτησαν λάδωμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η adespoto έγραψε: #48 26-06-07 00:49 Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:51 Η adespoto έγραψε: #49 26-06-07 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: τα συμφωνας απο πριν με το λαμογιο το δασκαλο καλε. 100 αυτος, 100 οι εξεταστες, ετσι παει. δε μπορεις να δωσεις λιγοτερα. τα δινεις νωριτερα, και τα κανονιζει ολα ο δασκαλος πριν ξεκινησει νομιζω (τουλαχιστον τοτε τους λεει οτι προφανως να μην κοψουν) εγω δεν εχω αγχωθει παντως,νομιζω ειμαι οκ... δε νομιζω να λαδωσω εκτος αν πρκυψει κατι πολυ απροσδοκητο (πχ μου πει κατι ο δασκαλος...ξερω γω?) σε περιπτωση μη λαδωματος, που μαλλον ετσι θα γινει, αν με κοψουν για σωστο πραγμα θα το δεχτω, αλλα αν μου πουνε καμια μαλ@κια θα γινει ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ στου παπαγου. θα πεσει πολυ καντηλι. Click για ανάπτυξη... Χεμ, στου Παπάγου δίνεις? Έχω ακούσει άσχημο περιστατικό από άτομο που έδωσε εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:53 Ο The Djinn: #50 26-06-07 00:53 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ μαθήματα τώρα το καλοκαίρι μπας και τα καταφέρω... Αλήθεια πόσα μαθήματα περίπου χρειάζονται για να δώσει κάποιος? Click για ανάπτυξη... Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 00:54 Ο Bill έγραψε: #51 26-06-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Πλεον το μινιμουμ ειναι 20 μαθηματα οδηγησης και 20 ωρες θεωρια? Αν δεν κανω λαθος εςτσι ειναι.*Βασικα για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος) Το καλοκαιρι παντως ειναι η περιοδος οπου ολοι προτιμουν να ξεκινησουν μαθηματα μιας και εχουν περισσοτερο κενο χρονο. Εγω εκανα τον χειμωνα παλι...ΖΝΤΟΥΠ! BadGuy κι εγω χωρις μεσον το πηρα. Ή ειχε κονε ο δασκαλος... Click για ανάπτυξη... και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Ο The Djinn: #52 26-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: και για το πρωτο μη σου πω..(βασικα 20 ωρες) Καλοκαιρι βολευει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:13 Ο Bill έγραψε: #53 26-06-07 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Ναι σωστος...20 ωρες οχι 20 μαθηματα! Εχω μπερδευτηκα γιατι ειχα συνδιασει ωρα=μαθημα. Click για ανάπτυξη... Οι οποιες πετσοκόβονται καμια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa Πολύ δραστήριο μέλος Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η Stalitsa έγραψε: #54 26-06-07 01:28 Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 03:03 Ο Dare-Devil: #55 26-06-07 03:03 Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #56 26-06-07 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa: Έχω το δίπλωμα από τον Απρίλιο του 2002 αλλά δεν έχω οδηγήσω από τότε σχεδόν... Αυτό που πρόσεχα εγώ πολύ ήταν την οπισθογωνία και το παρκάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... Στην οπισθογωνία ημουν αθλιος!Οποτε την καναμε με το δασκαλο ακουγα πολυ μπινελικι!Ευτυχως στην εξεταση μου βγηκε κανονικα! Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... Αυτο το εκανα κι εγω.Κυριως σε παρκινγκ των σουπερ μαρκετ.Επρεπε να με δεις να πολεμαω να παρκαρω αναμεσα σε καροτσια!Μην κολλας που σου σβηνει!Θεμα συνηθειας ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:37 Η dooo έγραψε: #57 26-06-07 10:37 και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και γιατί περικαλώ να δώσω 100 στο δάσκαλο για λάδωμα????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:50 Η Κακή Επιρροή: #58 26-06-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil: Αν και δεν έχω δίπλωμα κάνω μαθήματα με τον πατέρα μου διότι το Σεπτέμβρη θα πάω σε δάσκαλο για δίπλωμα.Το χειρώτερο μου είναι το πάρκινγκ και ακόμη δεν τα πάω τόσο καλά με το control του αυτοκινητου (δηλαδή να το στηρίζω με γκάζι και συμπλέκτη) σε ανηφορες Click για ανάπτυξη... είναι πολύ απλό παιδιά.... το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τις στροφές που χρειάζεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για να "ισορροπήσει". Τα περισσότερα ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους είναι γύρω στις 2000 στροφές... άρα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να κοιτάς το στροφόμετρο! Μόλις πιάσεις πατώντας σταθερά το γκάζι, τις στροφές που θες... αφήνεις το φρένο ΑΦΟΒΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 10:54 Η Giovanna έγραψε: #59 26-06-07 10:54 παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παιδια, υπαρχει και χειροφρενο, μη σκιαζεστε με τις ανηφορες! ναι, 20 θεωρητικα και 20 πρακτικα ειναι. στου παπαγου δινει ολη η αθηνα, οχι μονο εγω, κατα βαση. εκει ειναι το υπουργειο,ξερεις απο ασχημα περιστατικα, σιγουρα ολοι ξερουμε... τα φραγγα ειναι περιπου 700 νομιζω. δν ειναι η καλυτερη λυση αδεσποτο, να ξεκινησεις τωρα, γιατι τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο και δε προλαβαινεις να δωσεις, οποτε θα διακοψεις και θα πας απο σεπτεμβρη.. και αυτο το κοψιμο σε κανει (σαν αρχαρια) να τα ξεχνας ολιγον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η Κακή Επιρροή: #60 26-06-07 11:04 απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απαιτήστε απ τους δασκάλους σας να σας κάνουν και βραδινά μαθήματα και να σας βγάλουν και στην εθνική οδό θα είσαστε τυχεροί αν σας τύχει και κανα μάθημα με βροχή.... αν θέλουν να σε κόψουν πάντως... σε κόβουν και μάλιστα κανονικά και με το νόμο. Εαν βάλεις έναν νέο οδηγό να κάνει 4-5 φορές οπισθογωνία, δεν μπορεί... σε κάποια θα τα σκατώσει έχουν παιδιά αυτοί τρόπο να σε κόψουν και να είναι νόμιμοι ΑΝ σας ζητήσει ο δάσκαλος να λαδώσετε έχετε δύο εκδοχές ή τον καταγγέλλετε ή τα πληρώνετε. Αν δεν τα πληρώσετε, κόβεστε ΣΤΑΝΤΑΡ. Αν κάνετε φασαρία εκεί επί τόπου να θυμάστε.... θα δώσετε μετά ΠΟΛΛΕΣ φορές για να το πάρετε... οι εξεταστές είναι κλίκα και υποστηρίζονται αν βρίσεις έναν, είναι σαν να τους έβρισες όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.