Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

εμενα ειναι λαμογιο... αλλα το παιζω εγω δυσκολη με το λαδωμα, για να μην εχει απο τωρα στο νου του οτι παιζει να του σκασω τσακιστο ευρω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

και μαλιστα 60% μιζα παραπανω παιρνει ο δασκαλος παραπανω απο τον καθε εξεταστη.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Εγω αρχισα μαθηματα με δασκαλο μολις εκλεισα τα 18 (πιο πριν εκανα με τον μπαμπα μου), και μετα απο καποια μαθηματα εδωσα.
Αυτο που θυμαμαι παντως, ειναι το τρελο αγχος οταν εδωσα οδηγηση. Στην σκεψη και μονο οτι 4 ματια ηταν καρφωμενα επανω μου για να με ελεγξουν, ιδρωνα.![]()
αυτο ακριβως

κι εγω το πηρα στα 19 μου λιγο πριν αλλαξει το συστημα και βαλουν και μηχανολογικα μεσα. το πηρα με την πρωτη αλλα ημουν φοβερα αγχωμενη

βεβαια απο τοτε δεν οδηγησα οποτε ειναι σαν να μην εχω διπλωμα γιατι δεν θυμαμαι που παν τα 4

δεν μου χρειαστηκε κιολας... το χω εκει κορνιζα και το καμαρωνω

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

στο πρωτο μισαωρο τα πηγα πολυ καλα κ συνεχεια μου ελεγε ο δασκαλος μπραβο κ μπραβο παω να παρω μια στροφη κ μου ειπε οτι δεν την πηρα πολυ κλειστει εκεινη την ωρα κατεβενε ενα περιπολικο το οποιο οχι μονο δεν ηταν στην δεξια του πλευρα αλλα πηγαινε κ πατημενος... ο δασκαλος βεβαια τα εριξε σε εμενα... απο εκεινη την ωρα εκανα 2-3 λαθοι μου εσβησε κ 2 φορες σε ξεκινημα ανηφορα....
δεν ξερω τι παιζει με το λαδωμα εδω στην ροδο δεν μου εχει αναφερει τιποτα...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

δεν ξερω τι παιζει με το λαδωμα εδω στην ροδο δεν μου εχει αναφερει τιποτα...
Παντος ο πατερας μου εδωσε για μηχανη το 2004 και δεν του ειπε τπτ ο δασκαλος για λαδωμα, ουτε και λαδωσε βεβαια και περασε με την πρωτη. Και ο ξαδερφος μου εδωσε το 2003 και για αμαξι και για μηχανη χωρις να λαδωσει και περασε και στα δυο με την πρωτη.Και περσυ δωσανε οι δυο ξαδερφες μου για 50αρι χωρις λαδωμα και περασανε η μια με την πρωτη και η αλλη με την δευτερη, αλλα αυτην που την εκοψαν την εκοψαν στης ερωτισης επειδη εκανε πολλα λαθοι....
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ο δασκαλος μου παλοια ηταν δασκαλος στην αθηνα για καποιους μηνες θα τα ξερει αυτα...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κ επισης μου ειπε οτι το 80% που μενουν μενουν λογου ανχους... κ το φοβαμε πολυ αυτο....
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης,είχα και τον πρώην μου όταν εδινα που μου έλεγε κάτι κουλά για να με ηρεμήσει τύπου:"μην αγχώνεσαι βρε μωρό μου,κανεις δεν κόβεται στην πορεία!"!Τώρα σε ποιον κόσμο ζούσε εκείνος είναι άλλο θέμα

Klaus
Διάσημο μέλος

Ω ναι, υπάρχω εγωΕγώ αν και πέρασα είχα απίστευτο αγχος!!Ακομη και μετά την εξέταση δεν μπορούσα καλά καλά να μιλήσω!Αλλα είμαι έτσι απο τη φύση μου..Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο αγχώδης ανθρωπος απο εμένα!!

Συμφωνώ με τους αποπάνω, πρέπει να πας χαλαρά. Δες το αλλιώς, ότι θα πάρεις το δάσκαλο σου και δυό "φίλους" να τους πας μια βόλτα και να τους δείξεις τι έμαθες τόσο καιρό. Η όλη διαδικασία θα πάρει μόλις 10-20 λεπτά. Να είσαι προσεκτική και χαλαρή και όλα θα πάνε καλά.

ΥΓ. εγω μόλις κατέβηκα είπα "καλά μόνο αυτό ήταν, γι μαυτό αγχωνόμουν τόσο καιρό;

BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.