Θα προσπερασω αυτα που ειπε ο jj οχι γιατι δεν παιζουν σαν ενδεχομενα αλλα γιατι μπορεις απλα να τα ξεπερασεις. Θα σου πω λοιπον ενα απ τη δικη μου εμπειρια:
Οταν εδινα διπλωμα πριν καποια χρονια (σιγα μην σας πω ποσα

) ημουν σε ενα σταυροδρομι στο οποιο ειχα STOP. Το στοπ που λες ηταν αρκετα πισω απο τη γωνια και προφανως επρεπε να διανυσω λιγα μετρα ωστε να φτασω στο peak οπου θα μπορουσα να ελεγξω αν ερχεται αλλο αυτοκινητο. Προφανως ειχα δει το στοπ και θα σταματουσα, αλλα ο εξυπνος ο δασκαλος σε καποια φαση παταει τερμα το φρενο και εχουμε κολλησει ολοι μπροστα. Γυρναω του ριχνω ενα βλεμμα σε φαση ''καλα εισαι τελειως μαλακας ρε δασκαλε?'', ελεγχω το δρομο και προχωραω. Στο τελος, πριν κατεβω απ το αυτοκινητο μου λεει ο δασκαλος μπροστα στους εξεταστες ''καλα που πατησα φρενο δηλαδη αλλιως θα σε εκοβαν''
Ακουστε τωρα και το πιο τραγικο. Ειχα λαδωσει (250) -οχι γιατι ημουν ασχετος αλλα γιατι βιαζομουν (12 μερες τραβηξε η διαδικασια)- και ο τυπος πατησε φρενο χωρις να υπαρχει λογος μονο και μονο για να μου δικαιολογησει οτι τελικα αξιζε το λαδωμα αλλιως θα με εκοβαν.
Υ.Γ Για οσους αναρωτιουνται γιατι οι αθηναιοι λαδωνουν θα σας πω το εξης : οταν εδινα, μου ειχε πει ο δασκαλος πως αν κοπω πρεπει να ξαναπληρωσω 150 ευρω για παραβολα και εξοδα παραστασης. Το ιδιο ειχαν πει και σε φιλους μου σε αλλες σχολες οδηγων. Επομενως γιατι καποιος να ρισκαρει να κοπει αφου θα του βγει το ιδιο με το να λαδωσει?
Στην Πατρα οπου σπουδαζα ο δασκαλος του κολλητου μου του ειπε οτι ειναι μολις 10 ευρω τα εξοδα παραστασης σε περιπτωση που κοπει. Αρα εκει ναι δεν υπαρχει λογος να λαδωσεις