Neraida
Επιφανές μέλος

κ εμένα η ζαβολιά ήταν ότι ο δάσκαλος μου πάτησε μια στιγμή το φρένο στην οπισθογωνία κ η γελοιότητα είναι ότι το ειχα πατήσει κ εγω εκεινη την ώρα οπότε οπως καταλαβαινετε ακόμα κλαίω το 200ευρω που με έπεισε να δώσω... πρέπει να έχουν κ αυτοί μερίδιο από το λάδωμα!γιατί απο δω μου τα φερνε απο κει μου τα φερνε μου είπε στο τέλος ότι ας τα δώσω καλύτερα για να μας μείνουν κ 3 μαθήματα να πάμε όπου θέλω εγω κλπ...!οσο το σκεφτομαι. . .
πάντως στην αθήνα θεωρείται σχεδόν δεδομένο το λάδωμα το περιμένουν δάσκαλοι κ εξεταστές. . . .!
Συγγνωμη, πως ακριβως σε επεισε? Δλδ τι σας λενε? Οτι και μην κανετε κατι λαθος, θα κοπειτε?
Δεν το εχω καταλαβει αυτο ακομα...
Εμενα παντως ουδεποτε ο δασκαλος μου εθιξε ενα τετοιο θεμα...και ευτυχως δλδ, διοτι με το θεμα "λαδωμα" τα παω αθλια και θα ακουγε τα σχολιανα του και θα ηταν ολα δικα του....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτό με το λάδωμα για το δίπλωμα οδήγησης είναι το μοναδικό ίσως που το λένε όλοι, το ξέρουν ΟΛΟΙ.
Στ αυτιά των αρμόδιων οργάνων για να εξυγειάνουν με κάποιο τρόπο την υπηρεσία δεν έχει φτάσει;
Σε άλλον κόσμο ζουν αυτοί;
Στον κόσμο όπου κι αυτοί λαδώνονται.

Αν θέλουν βρίσκουν τον τρόπο. Εγώ παραλίγο να μην εξετασθώ, γιατί η μία εξετάστρια είχε προηγούμενα με το δάσκαλό μου και είχε κολλήσει στο ότι δεν της είπα πολύ αναλυτικά τι θα έκανα αν το πρωί έμπαινα στο αμάξι κι είχε πάχνη το τζάμι. Άλλοι δε λαδώνουν και κόβονται γιατί το αμάξι δεν είναι παράλληλο με το πεζοδρόμιο μετά το παρκάρισμα, πχ.Συγγνωμη, πως ακριβως σε επεισε? Δλδ τι σας λενε? Οτι και μην κανετε κατι λαθος, θα κοπειτε?
Δεν το εχω καταλαβει αυτο ακομα...
Εμενα παντως ουδεποτε ο δασκαλος μου εθιξε ενα τετοιο θεμα...και ευτυχως δλδ, διοτι με το θεμα "λαδωμα" τα παω αθλια και θα ακουγε τα σχολιανα του και θα ηταν ολα δικα του....
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ. Αυτο που μου εχει μεινει απο τα μαθηματα ειναι οτι οδηγουσα ενα nissan mikra που δεν ειχε υδραυλικο τιμονι..Το τι ιδρωτα εριξα στα παρκαρισματα και στις οπισθογωνιες δεν λεγεται..Αφου μετα οταν οδηγησα του πατερα μου φαινονταν παιχνιδακι..

Υ.Γ.2 Οποιος παρει διπλωμα απο εδω και στο εξης το διπλωμα θα ειναι σαν πιστωτικη καρτα..Για τους παλιους κατοχους δεν χρειαζεται να αλλαξουν..Εχουν ισχυ μεχρι το 2032..
ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο δάσκαλός μου ήταν και ξάδερφός μου,έχουμε και το ίδιο επώνυμο,οπότε οι εξεταστές μόλις μπήκαν στο αμάξι μου λενε,όπα,τι έχουμε δω?ίδιο όνομα?θα καλοπεράσεις :Ρ
οπότε ήμουν ίσως η μοναδική περίπτωση στην καριέρα του ξαδέρφου που με έβαλαν να κάνω πλήρη έλεγχο πριν ξεκινήσω.φώτα λάστιχα κλπ :Ρ
τέσπα.το πήρα.χωρίς πρόβλημα,ούτε στην οπισθογωνία,ούτε στο παρκάρισμα(αν και μου έβαλαν αριστερό κ όχι δεξί,όπως κάνουν συνήθως) - είχαν λυσσάξει να με δυσκολέψουν :Ρ
τώρα,για όσους δίνουν,κάποιες μικροσυμβουλές,ή μάλλον μικρολάθη που στοίχισαν επανεξέταση σε φίλους και γνωστούς μου
1)καθρέφτης - κάνε μωρέ ότι τον φτιάχνεις πριν ξεκινήσεις,ντεμέκ.έτσι να το δουν,καλή εικόνα δημιουργεί κ όχι κακή
2)ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.έχει κοπεί κόσμος γιατί ξέχασε να λύσει το χειρόφρενο.πάνω στο άγχος τους κάποιοι το ξεχνάνε (Δεν αρνούμαι κ γω,ότι αφότου πήρα το δίπλωμα,πήγα μες στον πρώτο μήνα να ξεκινήσω έχοντας ξεχάσει το χειρόφρενο

3)προσοχή στους μονόδρομους.μπορεί να σου πουν στρίψε ηθελημένα,και συ να μην έχεις προσέξει ότι δεν πάει.ή να σου πουν στρίψε αριστερά και να εννοούν "εκεί που μπορείς" κι όχι στο στενό που'ναι αμέσως αριστερά σου
4)να είσαι προετοιμασμένος για απότομες εντολές,που μπορεί να σε ξαφνιάσουν.του τύπου κινείσαι σε κεντρικό δρόμο και ξαφνικά πετάγεται και σου λέει,στρίψε εδώ αριστερά

5)προσοχή στις συνεχείς γραμμές,ειδικά τις διπλές.προσοχή όταν πρέπει να στρίψεις αριστερά και υπάρχει συνεχόμενη γραμμή.
6)όταν σου πουν στο τέλος σβήστε τη μηχανή κι ασφαλείστε το αμάξι,πάει να πει ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ Ή ΟΠΙΣΘΕΝ.αν το αφήσεις στο "νεκρό" την πατησες. (ο κολλητός μου κόπηκε από αυτή τη βλακεία

σημαντικό είναι επίσης να έχεις το νου σου στο ότι αυτοί σε αξιολογούν για τη γενική σου συμπεριφορά στο δρόμο.σε συμφέρει να πηγαίνεις αργά (25-30) ώστε και να προλαβαίνεις να εκτελέσεις τις εντολές τους,και να μην την πληρώσει κάνας πεζός

καλή τύχηηηη!!!!!!!

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

kallia88
Νεοφερμένο μέλος

renaki198600
Νεοφερμένο μέλος

Όλα καλά θα πάνε, όλοι θυμόμαστε μετά την εξέταση και γελάμε...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Προχθες πηρα τα σηματακια κι εχω αρχισει τη μελετη.. Θυμαται κανεις ποσα λαθη επιτρεπεται να κανεις γιατι ξεχασα να ρωτησω τα βασικα..;![]()
Για σένα 15, Πάντα δείχνουν ανοχή στη διαφορετικότητα
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Και στα πρακτικα της οδηγησης, μεχρι ποσους πεζους επιτρεπεται να χτυπησουμε;

Ο υποψήφιος θεωρείται επιτυχών, αν δώσει το πολύ μία (1) λανθασμένη απάντηση. Σε διαφορετική περίπτωση (δύο ή περισσότερες λανθασμένες απαντήσεις) απορρίπτεται και επανεξετάζεται. Η επιτυχία στη θεωρητική εξέταση είναι προϋπόθεση για την εξέταση στην πρακτική της οδηγήσεως.
Τσα.
Γουδ λακ!
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Κανέναν φυσικά!Και στα πρακτικα της οδηγησης, μεχρι ποσους πεζους επιτρεπεται να χτυπησουμε;![]()

Μόνο άλλα αυτοκίνητα επιτρέπεται. Πρέπει να είμαστε σωστοί και να πολεμάμε με τα ίδια όπλα.

Αν θες να χτυπήσεις πεζό, πρέπει είτε να είσαι και εσύ με τα πόδια, είτε με peugeot.

renaki198600
Νεοφερμένο μέλος

παιδια χτες εδινα ημουν ηρεμη αλλα οταν πηγα και μπηκα μεσα σκεφτηκα να μην αφησω το χειροφρενο δεμενο και να περιμενω να φυγουν ολοι και μετα να φυγω.με το που κλεινω την πορτα αγχωθηκα.ξεκιναω με δεμενο το χειροφρενο. και το κοιταζα κατι ξεχναω.μετα που παω να ξεκινησω βλεπω ενα μηχανακι που ειχε στοπ.και αναμμενο αριστερο φλας.εγω ημουν δεξια.και μετα που κοιταζω το βλεπω πισω μου επρεπε να σταματησω μετα απο 2 λεπτα .σταματα δεξια.παραβιαση προτεριαοτητας.και δεμενο το χειροφρενο.την επομενη φορα ελπιζω να παω χωρις αγχος.και ολα καλα θα πανε...Καλή επιτυχία!
Όλα καλά θα πάνε, όλοι θυμόμαστε μετά την εξέταση και γελάμε...![]()

maroulakizz
Νεοφερμένο μέλος

Ενω ρε παιδια τα ειχα κανει ολα τα αλλα σωστα. :/
ε μετα την δευτερα τελεια

Μαθηματα απο οτι θυμαμαι γυρω στα 13.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κανέναν φυσικά!
Μόνο άλλα αυτοκίνητα επιτρέπεται. Πρέπει να είμαστε σωστοί και να πολεμάμε με τα ίδια όπλα.
Αν θες να χτυπήσεις πεζό, πρέπει είτε να είσαι και εσύ με τα πόδια, είτε με peugeot.![]()
Χαχαχα, λες και κανενα πετυχημενο που και που.
Αν και επρεπε να το σταματησεις πριν το peugeot

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.