Δασκάλα κατήγγειλε 6χρονο μαθητή για θωπεία

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.137 μηνύματα.
Έτσι, για να προλαβαίνουμε από νωρίς τα σεξιστικά γουρούνια που το παίζουν αθώοι 6χρονοι μαθητές!
Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες φεμινιστικές πράξεις...οι δασκάλες καλλιτεχνικών που είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένες να κάνουν την αρχή ώστε να πηγαίνουν μόνο κοριτσάκια στο σχολείο που δεν παρενοχλούν κι έχουν ενσυναίσθηση και τα πατριαρχικά κτήνη (τα αγοράκια δηλαδή) να κάθονται σπίτι να βλέπουν όλη μέρα Γιώργο Καπουτζίδη μήπως γίνουν άνθρωποι!:rolleyes:

Δασκάλα Λουτράκι.png

Σημείωση συντονιστή: Το μήνυμα προερχεται από το θρεντ "Φεμινισμός και μίσος προς τους άνδρες"

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.535 μηνύματα.
Έτσι, για να προλαβαίνουμε από νωρίς τα σεξιστικά γουρούνια που το παίζουν αθώοι 6χρονοι μαθητές!
Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες φεμινιστικές πράξεις..
Το είδα και έφριξα, αν και θα πρέπει να περιμένουμε τέτοια σκηνικά. Η αποβλάκωση του φεμινισμού, της ΛΟΑΤΚΙ αντζέντας και των ταυτοτήτων από τις ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα. Θα βλέπεις συχνά παρανοϊκές τρελαμένες φεμινίστριες να λένε (όπως πρόσφατα) να μην γίνονται σχολικές εορτές, να κάνουν αριστερή κατήχηση στα παιδάκια και να καταγγέλουν πεντάχρονα ότι τις παρενόχλησαν. Αν ήσουν σοβαρό κράτος όπως είναι όλες αυτές τις στέλνεις σπίτια τους με συνοπτικές διαδικασίες.
.οι δασκάλες καλλιτεχνικών που είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένες να κάνουν την αρχή ώστε να πηγαίνουν μόνο κοριτσάκια στο σχολείο που δεν παρενοχλούν κι έχουν ενσυναίσθηση και τα πατριαρχικά κτήνη (τα αγοράκια δηλαδή) να κάθονται σπίτι να βλέπουν όλη μέρα Γιώργο Καπουτζίδη μήπως γίνουν άνθρωποι!:rolleyes:

View attachment 154746
Φίλε ναι, τις έχω ικανές να βάζουν ιδιαίτερα στα αγοράκια να βλέπουν Καπουτζίδη -που είναι κάτι σαν τοτέμ για αυτές, για κάποιον λογο- και βιντεάκια με θέμα την ενσυναίσθηση και την τοξική αρρενωπότητα για να αγκαλιάσουν τη θηλυκή τους πλευρά και να αποβάλουν τα πατριαρχικά κατάλοιπά τους.

Φαντάσου, εν τω μεταξύ, να κάνεις μάθημα σε μία γυναίκα για το πώς πρέπει να είναι γυναίκα. Το «μισογύνη» το έχεις ψωμοτύρι. Αυτές οι τρελές, με ποιο δικαίωμα έχουν λόγο πάνω στο φύλο μας και μάλιστα να μολύνουν και να διαστρέφουν παιδικές ψυχές, μπορεί να μου πει κανείς;

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.221 μηνύματα.
Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες φεμινιστικές πράξεις...οι δασκάλες καλλιτεχνικών που είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένες να κάνουν την αρχή ώστε να πηγαίνουν μόνο κοριτσάκια στο σχολείο που δεν παρενοχλούν κι έχουν ενσυναίσθηση και τα πατριαρχικά κτήνη (τα αγοράκια δηλαδή) να κάθονται σπίτι να βλέπουν όλη μέρα Γιώργο Καπουτζίδη μήπως γίνουν άνθρωποι!:rolleyes:

View attachment 154746
Αχ την κακομοιρη τη γυνεκέζα, τετοιο κακό μην ξανασυμβει σε καμιά μας. Είμαστε όλες δασκάλα.

Χημικος ευνουχισμός στο 6χρονο άμεσα και κρατική διαπαιδαγωγηση με LGHDTV1080p περιεχόμενο αγοριών να τρίβουν το ένα το άλλο μες το ντουζ (βλ σουηδικη ταινια που προβαλλε δασκάλα σε σχολειο χρονια πριν)

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.137 μηνύματα.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.221 μηνύματα.
To be fair, απ' ότι λέει το άρθρο όντως φαίνεται πως θα πάει σπίτι της...
Θα τη μεταφέρουν σε άλλο πιθανότατα.

Εδω σε άλλες υπηρεσίες κάνεις μαλακία και σε απολύουν ταχα και 5 χρονια μετα εχεις δικαιωμα να ζητησεις να επιστρέψεις.

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.528 μηνύματα.
Δεν νομίζω ότι κολλάει η περίπτωση της δασκάλας σε αυτό το θρεντ.
Καμία σχέση με φεμινισμό, θεούσα ακούγεται ότι ήταν.
Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια γιατί δεν πολυψάχνω τέτοιες βλακείες. Βρέθηκε εκεί μια λοξή και έκανε καταγγελία που θα της γυρίσει μπούμεραγκ.

Δεν έχω βιώσει αγνό, φεμινιστικό μίσος από Ελληνίδες. Θα είχε ενδιαφέρον ως συναίσθημα αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει σε μας. Τα κορίτσια μας, μας αγαπάνε. :air_kiss:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.535 μηνύματα.
Δεν έχω βιώσει αγνό, φεμινιστικό μίσος από Ελληνίδες. Θα είχε ενδιαφέρον ως συναίσθημα αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει σε μας. Τα κορίτσια μας, μας αγαπάνε. :air_kiss:
Η Ελληνίδα είναι βασισμένη, θέλει (η πλειοψηφία τουλάχιστον) άντρα κυριαρχικό, ασχέτως τι λέει προς τα έξω. Αν τον βρει ξεχνάει και φεμινισμούς και βλακείες και τα πάντα και υποτάσσεται.

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.528 μηνύματα.
Η Ελληνίδα είναι βασισμένη, θέλει (η πλειοψηφία τουλάχιστον) άντρα κυριαρχικό, ασχέτως τι λέει προς τα έξω. Αν τον βρει ξεχνάει και φεμινισμούς και βλακείες και τα πάντα και υποτάσσεται.
Όλες οι γυναίκες θέλουν κυριαρχικό πρότυπο άνδρα αλλά όχι να κυριαρχούν πάνω τους.

Οι Ελληνίδες έχουν (ή είχαν μέχρι πρόσφατα) προστατευτικούς μπαμπάδες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από άλλες χώρες και τα τελευταία 30 χρόνια αρκετά ανοιχτόμυαλους. Σε συνδυασμό με το καλό κλίμα στην χώρα τις κάνει πιο αξιαγάπητες. Υπάρχουν και υστεροφοβικές αλλά δεν μας μισούν περισσότερο απ' τον εαυτό τους.

Στο εξωτερικό υπάρχουν ναι, σέχτες ολόκληρες γυναικείου μίσους. Μειοψηφία ακόμα αλλά μεγαλώνει επικίνδυνα.

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 398 μηνύματα.

View attachment 154746

Σημείωση συντονιστή: Το μήνυμα προερχεται από το θρεντ "Φεμινισμός και μίσος προς τους άνδρες"
Come On What GIF by MOODMAN

Αν ήμουν ο πατέρας του παιδιού, θα της έκανα μια γερή μήνυση και θα με πλήρωνε για μια ζωή.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.176 μηνύματα.
Θα τη μεταφέρουν σε άλλο πιθανότατα.

Εδω σε άλλες υπηρεσίες κάνεις μαλακία και σε απολύουν ταχα και 5 χρονια μετα εχεις δικαιωμα να ζητησεις να επιστρέψεις.

Διεκδικωντας τους μισθους π έχασες.... Να τα λέμε όλα 😄

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.
Πωπω εχει φύγει χιλίομετρα μπροστά η τύπισσα. Να τα βλεπει το δημόσιο αυτά και να κάνει και καμια σωστή αξιολόγηση στους δασκάλους/καθηγητες ελεος.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Στο εξωτερικό υπάρχουν ναι, σέχτες ολόκληρες γυναικείου μίσους. Μειοψηφία ακόμα αλλά μεγαλώνει επικίνδυνα.
Από το άρθρο που ανέβασε ο Ούλτρα:
«Παρόλ’ αυτά, κατά τη μαρτυρία αυτή, «η δασκάλα επέμεινε στη δική της κατηγορία και υποστήριζε "όχι αυτό δεν το δέχομαι, είναι σεξουαλική παρενόχληση προς το πρόσωπό μου"».

Η εκπαιδευτικός εμφανίζεται, μάλιστα, να μην θέλει να ακούσει ότι καθημερινά συμβαίνει το ίδιο σε πολλούς δασκάλους, ειδικά σε τόσο μικρές ηλικίες, υποστηρίζοντας, κατά το άτομο που μίλησε στο MEGA ότι «αυτός ήταν ένας ανερχόμενος, μελλοντικός βιαστής»

Δεν πάει να είναι και μοναχή η δασκάλα, αυτό το πράγμα ζέχνει φεμινιστική προπαγάνδα και πρέπει να ανησυχεί. Είναι καθαρό μίσος απέναντι σε άντρες που θέλουν να είναι άντρες. Αυτός είναι ο φεμινισμός, το δηλητήριο της σύγχρονης δύσης, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.373 μηνύματα.
Απο Δευτερα θα εχω πληροφοριες εκ των εσω....μην ξεχνατε ζω λουτρακι και ειμαι καθηγητρια.
Κια ειναι και εικαστικος σε δημοτικο βεβαια.
Οποτε αναμενετε νεα ...εκ πρωτνς οψεως πρεπει να πασχει απο μεγαλη εγκεφαλοπαθεια για να καταγγελει 6χρονο και να λεει οτι θα γινει βιαστης οταν μεγαλωσει.Πρεπει να εχει θεμα.
Θα δω μηπως και σημερα μαθω κατι.Γιατι ειναι τρελλο λεμε αυτο,.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

αυτό το πράγμα ζέχνει φεμινιστική προπαγάνδα
Αυτο το πραγμα ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΜΟΥ εσυ.. δεν ζεχνει φεμινιστικη προπαγανδα...ζεχνει μαλακινση εγκεφαλου και ισως και ψυχιατρικη διαταραχη.Γκεγκε καρδουλα μου;

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Δεν πάει να είναι και μοναχή η δασκάλα, αυτό το πράγμα ζέχνει φεμινιστική προπαγάνδα και πρέπει να ανησυχεί. Είναι καθαρό μίσος απέναντι σε άντρες που θέλουν να είναι άντρες. Αυτός είναι ο φεμινισμός, το δηλητήριο της σύγχρονης δύσης, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές.
Μεμονωμένη περίπτωση, μια ζουρλή θρησκόληπτη που νομίσε πως το 6χρονο τη θώπευε. Αξίζει να το συζητήσουμε παραπάνω;

Δεν ξέρω, ας τοποθετηθούν οι γυναίκες του φόρουμ.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.090 μηνύματα.
΄Ολο σκέφτομαι ότι δεν πάει πιο κάτω και όλο διαψεύδομαι.
Πόσο πιο κάτω πια;
Σε πιάνει μια απερίγραπτη θλίψη...

Και οι εναπομείνασες αλογόμυγες κατά την μεταφορά της "αλογόμυγας" από τον Σωκράτη, όλο και λιγοστεύουν.
Και είχα και μια παρόμοια συζήτηση χθες το βράδυ.
Σώστε τις αλογόμυγες επειδή όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο απαραίτητες θα μας είναι.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.373 μηνύματα.
Μεμονωμένη περίπτωση, μια ζουρλή θρησκόληπτη που νομίσε πως το 6χρονο τη θώπευε. Αξίζει να το συζητήσουμε παραπάνω;

Δεν ξέρω, ας τοποθετηθούν οι γυναίκες του φόρουμ.
Εγω τοποθετηθηκα ηδη.
Και βεβαια ειναι αναμενομενο οι πασης φυσεως μισογυνιδες..σεξιστες και πατριαρχίδια να το παιρνουν και να το ανακηρυσσουν..ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ! :whatever:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Αυτο το πραγμα ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΜΟΥ εσυ.. δεν ζεχνει φεμινιστικη προπαγανδα...ζεχνει μαλακινση εγκεφαλου και ισως και ψυχιατρικη διαταραχη.Γκεγκε καρδουλα μου;
Δεν είμαι μισογύνης. Δεν έχω κανένα θέμα με τις γυναίκες. Με τις φεμινίστριες έχω. Και όπως δεν είναι όλοι οι άντρες κακοποιητές, δεν είναι και όλες οι γυναίκες φεμινίστριες (λίγοι και λίγες είναι). Δεν τσουβαλιάζω.

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Δεν είμαι μισογύνης. Δεν έχω κανένα θέμα με τις γυναίκες. Με τις φεμινίστριες έχω. Και όπως δεν είναι όλοι οι άντρες κακοποιητές, δεν είναι και όλες οι γυναίκες φεμινίστριες (λίγοι και λίγες είναι). Δεν τσουβαλιάζω.
Γιατί ένας άνδρας να έχει πρόβλημα με τις φεμινίστριες; :hmm:

Μακάρι να γίνει και η κόρη μου φεμινίστρια αν το θελήσει, ποιος είπε ότι ο φεμινισμός είναι απειλή για τους άνδρες; Ίσα-ίσα τα πατριαρχικά κατάλοιπα είναι αυτά που στέλνουν τα αγόρια να γίνονται κιμάς στα κανόνια των πολέμων.

Αν υπάρχουν κάποιες (λίγες) "φεμινιστικές" σέχτες από ζουρλές δεν μπορεί να δαιμονοποιηθεί όλο το φεμινιστικό κίνημα που μετράει ιστορικά αγώνες πάνω από αιώνα.

1763732016957.png

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Μην διαμαρτυρεσαι για την ανωμαλη αγαπουλα..δικια σου ειναι.
Το πολυ το φικι φικι κανει το ''παιδι'' ..εδω τη γυναικα..φυρικι λεγαμε παλια.
Περαστικα.
«Ζωγράφιζαν σταυρούς, αγίους και εκκλησίες όλη την ώρα, τα παιδιά παραπονιόντουσαν ότι έκαναν θρησκευτικά και όχι εικαστικά» λέει γονέας για την εικαστικό που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή δημοτικού σχολείου για θώπευσε στο Λουτράκι.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγελία που έκανε εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου στο Λουτράκι ότι μαθητής Α’ δημοτικού την έπιασε με άσεμνο τρόπο. Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη 4 Νοεμβρίου την ώρα των εικαστικών, το μάθημα το οποίο διδάσκει η συγκεκριμένη δασκάλα. Τότε η εκπαιδευτικός είχε βάλει τα παιδιά της πρώτης δημοτικού να χρωματίσουν μια ζωγραφιά, ένα παιδάκι που τελείωσε την εργασία του πήγε να την δείξει στην δασκάλα του και εκεί, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια, την θώπευσε.

Ο Δημήτρης Ντιρμέρης, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτήματα. «Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο στο Λουτράκι, στις 4 Νοεμβρίου, όταν είχε πάει να κάνει μάθημα στην Α’ Δημοτικού. Εκεί ζήτησε από τα παιδιά να κάνουν μια ζωγραφιά. Το παιδί, για το οποίο έχει γίνει αναφορά, πήγε να της δώσει τη ζωγραφιά του και, όπως αναφέρεται, την ακούμπησε στο στήθος. Η εκπαιδευτικός θεώρησε ότι πρόκειται για κάτι πιο επιλήψιμο και ότι ήταν σκόπιμο, θεωρώντας το μια μορφή θωπείας. Πήγε στον διευθυντή του σχολείου για να αναφέρει το περιστατικό. Ο διευθυντής της σχολικής μονάδας της είπε ότι αυτό “δεν μπορεί να συμβαίνει” και ότι μπορεί να έγινε κάτι άλλο, ενδεχομένως από λάθος, και η κουβέντα έληξε εκεί».

Η εικαστικός όμως φαίνεται πως ήθελε να φτάσει το περιστατικό στην αστυνομία όπου και πήγε να κάνει καταγγελία για τον συγκεκριμένο μαθητή: «Μετά από τρεις μέρες, η δασκάλα πήγε στην αστυνομία για να κάνει την αναφορά. Δεν έχει κάνει μήνυση, γιατί ο νόμος ορίζει ότι δεν μπορεί να κάνει μήνυση σε παιδί κάτω των 8 ετών. Είχε την πρόθεση, αλλά δεν μπορούσε. Η αστυνομία κάλεσε τους γονείς και τους ενημέρωσε για το γεγονός. Στη συνέχεια, οι γονείς ήρθαν στο γραφείο μου και έκαναν αναφορά για τη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό» αναφέρει ο κ. Ντιρμέρης. Οι γονείς του παιδιού σοκαρισμένοι από το όσα άκουσαν έκαναν αναφορά για την συγκεκριμένη δασκάλα, ωστόσο δεν προχώρησαν σε μήνυση.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση τόσο του σχολείου όσο και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που μετακίνησε την συγκεκριμένη δασκάλα σε άλλο σχολείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ. «Η δασκάλα έχει μετακινηθεί από το συγκεκριμένο σχολείο σε άλλο, όπως ορίζει ο νόμος, ώστε να μην βρίσκεται κοντά στο παιδί. Δεν μπορεί ακόμη να τεθεί σε αργία – πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η έρευνα και στη συνέχεια να πάει σε πειθαρχικό, το οποίο θα αποφασίσει τι θα γίνει. Εμείς οφείλουμε να την μετακινήσουμε σε άλλο σχολείο και να αναμένουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας» λέει μιλώντας στο newsit.gr o διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνά με πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr η συγκεκριμένη δασκάλα ήταν βαθιά θρησκευόμενη και έβαζε όλη την ώρα τα παιδιά να ζωγραφίζουν εικόνες αγίων και εκκλησίες. «Είχα αντιληφθεί κάποια πράγματα για την συγκεκριμένη δασκάλα και είχα κάνει παράπονα. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός ήταν εικαστικός, όμως τα παιδιά παραπονιούνταν ότι δεν έκαναν εικαστικά, αλλά θρησκευτικά. Ζωγράφιζαν σταυρούς, αγίους και τέτοια όλη την ώρα. Είχα κάνει παρατήρηση τόσο στην ίδια όσο και στον διευθυντή του σχολείου και η απάντησή του ήταν ότι “δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”. Θα πρέπει να γίνεται μεγαλύτερος έλεγχος για το ποιος διδάσκει στα σχολεία. Ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν είχε πολλές επαφές μαζί μας» λέει πατέρας μαθητή του συγκεκριμένου σχολείου.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Γιατί ένας άνδρας να έχει πρόβλημα με τις φεμινίστριες; :hmm:
Ξέρω' γω; Ίσως γιατί συνδυαστικά με μαρξιστικές και σοσιαλιστικές ιδεολογίες διέβρωσαν τον δυτικό πολιτισμό, προπαγανδίζοντας αισχρά και αφύσικα ψεύδη και έσπειρε μίσος για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άντρα;
Ίσως για αυτό, ίσως και γιατί μπορεί να έχει πέραση στις γυναίκες χωρίς να χρειάζεται να συμφωνεί με την ιδεολογία του αφηγήματος για να τους φαίνεται αρεστός.

Πολλά μπορεί να παίζουν...
Μην διαμαρτυρεσαι για την ανωμαλη αγαπουλα..δικια σου ειναι.
Το πολυ το φικι φικι κανει το ''παιδι'' ..εδω τη γυναικα..φυρικι λεγαμε παλια.
Περαστικα.
Δεν μου λέει κάτι ότι η παλαβή ήταν «δικιά μας»... πριν τη φεμινιστική προπαγάνδα δεν θα μπορούσε να τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο. Εν πάση περιπτώσει, μακάρι να την στείλουν σπίτι της...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια