Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

08-01-24

16:33
Αν μπεις από Chrome σου βγάζει ένα popup κάτω να προσθέσεις τα site ως συντόμευση.Τα e-steki & ischool είναι apps?
Δεν εχω ιδέα απο android κι αν υπάρχουν apps γεννήθηκα χθες.
Αν ΔΕΝ υπάρχουν apps κοίτα να δείς που το φερε η ώρα και η στιγμή να ρωτήσω...![]()
Οπότε είναι σαν συντομεύσεις του browser, με σχετικό εικονίδιο.
Αλλιώς γίνεται κι από εδώ:
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

16-05-24

19:24
Τι είναι όλα αυτά, δεν ζαλίζεσαι;

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

16-05-24

19:27
εγώ μόνο 2 φακέλους της Google και του os τις εφαρμογές έχω πετάξει μέσαΤι είναι όλα αυτά, δεν ζαλίζεσαι;Εγώ τα έχω χώσει όλα σε έναν φάκελο και είναι άδεια η οθόνη
![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

16-05-24

19:35
Είναι matching με το wallpaper του αγοριου μου, εκεινος εχει τον αλλον δρακο, απο την ταινία.
και εγώ τα θέλω όλα σε φακέλους, δεν μπορώ.
και εγώ τα θέλω όλα σε φακέλους, δεν μπορώ.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

16-05-24

19:37
Με το μωρο μου
Υ.Γ Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν
Υ.Γ Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

16-05-24

19:41
Εγώ έχω την Οφηλία

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

16-05-24

19:52
Άμα σας έδειχνα από την άλλη πλευρά στα δεξιά θα φαινόταν καλύτερα η φωτογραφία, αλλά δε βαριέσαι.
Είναι η μοναδική φωτογραφία background που έχει μείνει τόσο πολύ στο κινητό και εννοείται δεν πρόκειται να αλλάξει (εκτός αν γίνω και εγώ έτσι

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

19-05-24

10:34
Γιαννη μου ελειψες τι κανεις ρε συγκουτσαβακι μου εσυView attachment 132674
Άμα σας έδειχνα από την άλλη πλευρά στα δεξιά θα φαινόταν καλύτερα η φωτογραφία, αλλά δε βαριέσαι.
Είναι η μοναδική φωτογραφία background που έχει μείνει τόσο πολύ στο κινητό και εννοείται δεν πρόκειται να αλλάξει (εκτός αν γίνω και εγώ έτσι).
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

01-07-24

00:39
Δική μου η φωτογραφία όταν πήγα στη Σκωτία.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

01-07-24

07:25
Εγώ έχω τα παιδακια μου ,μα αν δεν τα είχα θα,ειχακατι τύπου... καθε 3 εβδομαδες αλλο...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

14-09-24

10:45
Ηπιο περιμενα καμια αμερικανικη σημαια με αετους και οπλα

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

16-09-24

11:45
Για αλλαγή οργάνωση σε φακέλους..
American Economist
Επιφανές μέλος

16-09-24

12:46
Για αλλαγή οργάνωση σε φακέλους..
View attachment 138723
Φανταστικό Home Screen.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

16-09-24

14:13
American Economist
Επιφανές μέλος

16-09-24

14:26
Μην πέσει το κινητό σου σε χέρια της ΚΝΕ καθώς δεν σε βλέπω καλά.

nearos
Επιφανές μέλος

16-09-24

14:31
Θα μου κλασουν τα παπαριαΜην πέσει το κινητό σου σε χέρια της ΚΝΕ καθώς δεν σε βλέπω καλά.![]()
Ας βγαλει και ο κουτσουμπας nike tn KNE edition και θα βαλω αυτον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Reader
- Kate1914
- Paragontas7000
- rafaela11
- A350
- Memetchi
- Scandal
- fockos
- Giorgkalo
- charmander
- Εριφύλη
- American Economist
- Jack of Spades
- Wilsongeo
- iew
- Unboxholics
- chester20080
- fmarulezkd
- taketrance
- despoina13
- AggelikiGr
- Luludaki
- Μήτσος10
- Libertus
- thequickbrownfox
- physicscrazy
- ROM32
- phleidhs
- jj!
- touvlo
- Viedo
- Joji
- Fernando_A
- Γατέχων
- Totreno
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- marww
- dmav
- ggl
- Ness
- Helen06
- Βασιλης1234
- arko
- giannhs2001
- sakismaster
- User2350
- J.Cameron
- sophiaa
- oups
- Meow
- Sherlockina
- Ilma
- Natalia143
- Aria88
- GeoCommand
- allall1
- ougka pougka
- Στεφανος56
- Princebegging
- tourourou3
- Εχέμυθη
- Alexandra Chatzin
- louminis
- Nnn
- parrot/παπαγάλος
- Αναστασία197
- bruh_234
- Lila955
- camil
- nicks1999
- snowy
- Citylights
- Ariana2018
- Kostis-Palamas
- L0st
- Mt73
- gademis
- Jimmy20
- SlimShady
- Mapas26
- Panos_02
- Nefeli_
- VasoGrimes
- Sevasti
- spring day
- grtt
- harry akritas
- T C
- Mhtrogoal
- globglogabgalab
- Αλκης Κ.
- tsiobieman
- johnietraf
- Scott
- aye
- Johnny15
- το κοριτσι του μαη
- CiNeFiL
- Αντικειμενικός
- ΘανάσοςG4
- Ace of Spades
- fretoe
- don_vito
- orchidea
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.