28-07-22
11:53
Μωρέ εξοικιωμένη είμαι αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για να ασχοληθώ τόσο. Ευχαριστώ πάντως!δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένη είσαι @Himela να εγκαθιστάς προγράμματα δια της πλαγίας όδου αν με πιάνεις
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,730 μηνύματα.
28-07-22
12:28
Δωρεαν Inshot στο κινητό (σε android)Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο;
Δωρεάν lightworks στον υπολογιστή
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,336 μηνύματα.
28-07-22
13:59
Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο;
Download Free Video Editor: best software for video editing on PC
Create beautiful videos for free. Cut unwanted footage, add music, text, FX, and color correction. Best editor for Windows PC in 2023. Easy to follow tutorials.
www.videosoftdev.com
Αυτό έχω εγώ. Θεωρώ ότι είναι σχετικά απλό στη χρήση γιατί έχει και βοηθεια δημιουργίας περιεχομένου. Τσέκαρε screen shots να πάρεις μια ιδέα. Αν σου φανεί δύσκολο να δούμε κάτι άλλο
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,922 μηνύματα.
28-07-22
17:37
Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve.
Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor
28-07-22
21:46
Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο...Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,922 μηνύματα.
28-07-22
22:48
πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναιΕίναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...