Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.645 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 11:53 Η Himela έγραψε: #61 28-07-22 11:53 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένη είσαι @Himela να εγκαθιστάς προγράμματα δια της πλαγίας όδου αν με πιάνεις Click για ανάπτυξη... Μωρέ εξοικιωμένη είμαι αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για να ασχοληθώ τόσο. Ευχαριστώ πάντως! chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.542 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 12:28 Ο chester20080: #62 28-07-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Δωρεαν Inshot στο κινητό (σε android) Δωρεάν lightworks στον υπολογιστή Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 13:59 Ο Monte Cristo: #63 28-07-22 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Download Free Video Editor: best software for video editing on PC Create beautiful videos for free. Cut unwanted footage, add music, text, FX, and color correction. Best editor for Windows PC in 2023. Easy to follow tutorials. www.videosoftdev.com Αυτό έχω εγώ. Θεωρώ ότι είναι σχετικά απλό στη χρήση γιατί έχει και βοηθεια δημιουργίας περιεχομένου. Τσέκαρε screen shots να πάρεις μια ιδέα. Αν σου φανεί δύσκολο να δούμε κάτι άλλο akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 17:37 Ο akikos έγραψε: #64 28-07-22 17:37 Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:46 Ο grtt έγραψε: #65 28-07-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor Click για ανάπτυξη... Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Ο akikos έγραψε: #66 28-07-22 22:48 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... Click για ανάπτυξη... πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναι Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Scandal grtt Μαυρίκιος charmander fmarulezkd Meow Unboxholics jj! Wonderkid chester20080 giannhs2001 Memetchi oups ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένη είσαι @Himela να εγκαθιστάς προγράμματα δια της πλαγίας όδου αν με πιάνεις Click για ανάπτυξη... Μωρέ εξοικιωμένη είμαι αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για να ασχοληθώ τόσο. Ευχαριστώ πάντως!
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.542 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 12:28 Ο chester20080: #62 28-07-22 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Δωρεαν Inshot στο κινητό (σε android) Δωρεάν lightworks στον υπολογιστή Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 13:59 Ο Monte Cristo: #63 28-07-22 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Download Free Video Editor: best software for video editing on PC Create beautiful videos for free. Cut unwanted footage, add music, text, FX, and color correction. Best editor for Windows PC in 2023. Easy to follow tutorials. www.videosoftdev.com Αυτό έχω εγώ. Θεωρώ ότι είναι σχετικά απλό στη χρήση γιατί έχει και βοηθεια δημιουργίας περιεχομένου. Τσέκαρε screen shots να πάρεις μια ιδέα. Αν σου φανεί δύσκολο να δούμε κάτι άλλο akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 17:37 Ο akikos έγραψε: #64 28-07-22 17:37 Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:46 Ο grtt έγραψε: #65 28-07-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor Click για ανάπτυξη... Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Ο akikos έγραψε: #66 28-07-22 22:48 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... Click για ανάπτυξη... πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναι Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Scandal grtt Μαυρίκιος charmander fmarulezkd Meow Unboxholics jj! Wonderkid chester20080 giannhs2001 Memetchi oups ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Δωρεαν Inshot στο κινητό (σε android) Δωρεάν lightworks στον υπολογιστή
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 13:59 Ο Monte Cristo: #63 28-07-22 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Download Free Video Editor: best software for video editing on PC Create beautiful videos for free. Cut unwanted footage, add music, text, FX, and color correction. Best editor for Windows PC in 2023. Easy to follow tutorials. www.videosoftdev.com Αυτό έχω εγώ. Θεωρώ ότι είναι σχετικά απλό στη χρήση γιατί έχει και βοηθεια δημιουργίας περιεχομένου. Τσέκαρε screen shots να πάρεις μια ιδέα. Αν σου φανεί δύσκολο να δούμε κάτι άλλο akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 17:37 Ο akikos έγραψε: #64 28-07-22 17:37 Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:46 Ο grtt έγραψε: #65 28-07-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor Click για ανάπτυξη... Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Ο akikos έγραψε: #66 28-07-22 22:48 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... Click για ανάπτυξη... πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναι Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Scandal grtt Μαυρίκιος charmander fmarulezkd Meow Unboxholics jj! Wonderkid chester20080 giannhs2001 Memetchi oups ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Download Free Video Editor: best software for video editing on PC Create beautiful videos for free. Cut unwanted footage, add music, text, FX, and color correction. Best editor for Windows PC in 2023. Easy to follow tutorials. www.videosoftdev.com Αυτό έχω εγώ. Θεωρώ ότι είναι σχετικά απλό στη χρήση γιατί έχει και βοηθεια δημιουργίας περιεχομένου. Τσέκαρε screen shots να πάρεις μια ιδέα. Αν σου φανεί δύσκολο να δούμε κάτι άλλο
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 17:37 Ο akikos έγραψε: #64 28-07-22 17:37 Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:46 Ο grtt έγραψε: #65 28-07-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor Click για ανάπτυξη... Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Ο akikos έγραψε: #66 28-07-22 22:48 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... Click για ανάπτυξη... πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναι Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris2756 Scandal grtt Μαυρίκιος charmander fmarulezkd Meow Unboxholics jj! Wonderkid chester20080 giannhs2001 Memetchi oups ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor
grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 21:46 Ο grtt έγραψε: #65 28-07-22 21:46 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor Click για ανάπτυξη... Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Ο akikos έγραψε: #66 28-07-22 22:48 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... Click για ανάπτυξη... πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναι Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Το καλύτερο δωρεάν πρέπει να είναι το DaVinci Resolve. Έχουν και τα windows ενσωματωμενο video editor Click για ανάπτυξη... Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο...
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2022 στις 22:48 Ο akikos έγραψε: #66 28-07-22 22:48 Αρχική Δημοσίευση από grtt: Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... Click για ανάπτυξη... πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναι
Αρχική Δημοσίευση από grtt: Είναι πρόγραμμα ακόμα και για επαγγελματική δημιουργία βίντεο και ταινιών, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να το μάθει κανείς...ίσως δεν αξίζει ο κόπος για ένα ερασιτεχνικό βίντεο... Click για ανάπτυξη... πάνω κάτω σαν τα υπόλοιπα είναι