socially excluded
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.pccat.gr/84/πώς-μπορώ-να-αυξήσω-την-ένταση-του-ήχου-ενός-video-virtualdub
https://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=5801
απο εδω τα βρηκα:https://www.google.gr/#hl=el&sclien...f.,cf.osb&fp=69e1a1fc859a7b9&biw=1280&bih=681
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Πιο συγκεκριμένα θέλω να αυξήσω την φωνή μ σε μια ηχογράφηση (που την ενσωμάτωσα σε ένα βίντεο) και να μειώσω τους εξωτερικούς ήχους.
Τότε θα χρειαστείς ένα εξειδικεύμένο πρόγραμμα επεξεργασία ήχου σαν αυτό:Adobe Audition(εμπορικό πρόγραμμα).
Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν αξιόλογα freeware προγράμμα,δοκίμασε να κάνεις μία αναζήτηση στον γουγλή να δείς τι σου βγάζει.
Περισσότερα δεν γνωρίζω.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

artonweb
Νεοφερμένο μέλος

Τι εννοείς "κατάλληλη";
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Arial,Times new Roman,Bookman Old style και πολλές άλλες.
Mercury
Επιφανές μέλος

Αλλά γούστα είναι αυτά..Βάλε ότι σου αρέσει και σου "κάθεται" στο μάτι ωραία.
socially excluded
Δραστήριο μέλος

artonweb
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση:
Το πάρόν μήνυμα προέρχεται από το θέμα ¨Πρόγραμμα για εφέ κάμερας".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasa!!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasa!!
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Το προβλημα με το premier ειναι πως δεν ειναι δωρεαν! Το σκεφτηκα αλλα δεν μπορω να το εχω τωρα αμεσα και προκειται για εργασια η οποια παραδιδεται αυριο οποτε ουτε χρονος υπαρχει! Οπως και να εχει σε ευχαριστω!
https://hitfilm.com/

δωρεάν και κάνει παπάδες, κατέβασε την free edition.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

Sony Vegas Pro. Και από τις render settings ανάλογα θα κανονίζεις ποιότητα και mbs.Θέλω ένα video maker πολύ βασικό, να βάζω μια φωτογραφία και έναν ήχο και να γίνεται μικρό βίντεο. Θέλω όμως τα βιντεάκια να είναι μικρά και χαμηλής ποιότητας. Ένα που έχω τα κάνει τεράστια σε mb. Ξέρετε κάποιο;
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι επιφανείς έλληνες youtubers παρομοιάζουν την χρήση του Sony Vegas σαν να κάνεις εγχείρηση σε ασθενή με bazooka, adobe premiere ειναι αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι που δεν έχουν Apple προϊόντα (σε αυτή την περίπτωση πάνε στο Final Cut Pro). Τώρα αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις επεξεργασίας τότε δεν χρειάζεται να ψαχτείς τόσο πολύ, βέβαια όλα αυτά τα προγράμματα κοστίζουν πολλά λεφτά κανονικά οπότε δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένη είσαι @Himela να εγκαθιστάς προγράμματα δια της πλαγίας όδουSony Vegas Pro. Και από τις render settings ανάλογα θα κανονίζεις ποιότητα και mbs.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

Ναι αλλά εδώ δεν κάνουμε youtubing. Το Sony Vegas για εμένα είναι ό,τι καλλίτερο υπάρχει σε editing πρόγραμμα για απλά βιντεάκια. Πανεύκολο στη χρήση του και με πολλές δυνατότητες.Οι επιφανείς έλληνες youtubers παρομοιάζουν την χρήση του Sony Vegas σαν να κάνεις εγχείρηση σε ασθενή με bazooka, adobe premiere ειναι αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.