Θέλω να πω ότι στο ίντερνετ υπάρχουν πιο "σοβαροί" (λέμε τώρα, γιατί πλέον ίδιοι είναι και irl) κίνδυνοι από το να δει κάποιος τη φάτσα μας. Που τη φάτσα μας θα τη δουν και άλλοι τόσοι άγνωστοι όταν βγούμε έξω.
ακριβως
στο σχολειο στο δρομο και οπουδηποτε αλλου
μας βλεπουν στη φατσα και μπορει και να μας τραβηξουν και φωτο αν θελουν
ε και?
το ολο θεμα με την ασφαλεια,,ειναι να μην δειχνεις κατι που μπορει να σε βλαψει μετα
εκει ειναι το θεμα..το σκεφτηκα και εγω
και πες ενας εχει την εικονα σου,,σημαινει οτι ειναι γνωστος σου?
ολο το θεμα ειναι να ξερεις τι να εκθετεις εξω και τι οχι..
πχ φωτο με των πρωην ενω εχουμε και τον νυν κλπ..
μπορει για τα ανηλικα ναι,,να υπαρχει μεγαλυτερη προσοχη
επισης αν εχει μια εχεις μια εχθρα προσωπικη με καποιον στο φορουμ,,και δεν θελεις να δει τη φατσα σου..
αλλα σκεφτηκα,,υπαρχει καποιος εδω μεσα που δεν θα ηθελα να δει τη φατσα μου ή δεν θα ηθελα να συναντηθουμε εξω?μηπως ο σχιζοφρενης δολοφνος με το πριονι?
αλλα εδω στο fb υπαρχουν απειρες φωτο σε δηθεν φιλους,,χαμος γινεται,,σε πρωτη θεα,,
αυτο σκεφτηκα και εγω,,τι παθαν ολοι αυτοι που εχουν τη φατσα τους στο φατσοβιβλιο?τι?
ε,,και?
θελετε να μιλησω καθαρα?και εγω αποθηκευσα φωτο παιδιων απο αυτες εδω,,γιατι θελω να θυμαμαι πώς ειναι,,και ισως επειδη μου αρεσουνε..
οπως θα εκανα πχ αν εβλεπα μια ωραια γυναικα ή εναν φιλο μου στο δρομο..ποια η διαφορα αν τον τραβηξω μια φωτο με ενα κινητο?που θα το μαθει?
ξερεις ποσοι σε βλεπουν στο δρομο και τι θελει ο καθενας?
στην τελικη οποιος δεν γουσταρει ας αφαιρεσει τη φωτογραφια του..μπορει να το κανω και εγω
αλλα ειναι ξεφτιλα να φοβασαι και να κρυβεσαι απο τι και ποιον?