Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Η μόνη λύση ειναι να ΓΕΜΙΣΕΙΣ την φώτο με watermarks, αλλά μιλάμε να μην αφήσεις σημείο κενό, διότι και αυτά βγαίνουν (απλά αν είναι τίγκα ο άλλος θα βαρεθεί να κάτσει δέκα ώρες να την καθαρίσει..)
Και εννοείται όλα αυτά ισχύουν κυρίως για τις γυναίκες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση editor
To μήνυμα αυτό προήλθε από το θέμα "Σοφουλίνι εν όψει"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σου ζήσει αλλά μια σκέψη μου: είναι λογικό να βάζεις φωτογραφίες του μωρού στο ίντερνετ;
Το σκέφτηκα αλλά ήθελα τελικά να μοιραστώ μαζί σας το γλυκό μου προσωπάκι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σκέφτηκα αλλά ήθελα τελικά να μοιραστώ μαζί σας το γλυκό μου προσωπάκι..
![]()
Μπορούσες να το στείλεις σε 5 ανθρώπους με πμ στη χειρότερη. Στο ίντερνετ συμβαίνουν πολλά. Θα σε συμβούλευα να έβγαζες τις φωτό του μωρού.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως, επειδή το θέμα αυτό ανήκει στην κατηγορία "επί προσωπικού", είναι φανερό μονάχα σε εγγεγραμμένα μέλη.
Ναι αλλά ποιος είναι εγγεγραμμένος ?
Μήπως να τις βγάλω τελικά?
Isiliel
Επιφανές μέλος

Να σου ζήσει αλλά μια σκέψη μου: είναι λογικό να βάζεις φωτογραφίες του μωρού στο ίντερνετ;
H κατηγορία "Επί προσωπικού" στην οποία βρίσκεται το θέμα, δεν είναι ορατή από τους επισκέπτες, αλλά μόνο από μέλη του e-steki. (με πρόλαβε η Obscura

Τι περισσότερο μπορεί να συμβεί στο ίντερνετ δηλαδή;
Μήπως να μην το πηγαίνει ούτε βόλτα στη γειτονιά της;

Κάποιος μπορεί να το δει και να θέλει να της το κλέψει!!!!!

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

H κατηγορία "Επί προσωπικού" στην οποία βρίσκεται το θέμα, δεν είναι ορατή από τους επισκέπτες, αλλά μόνο από μέλη του e-steki. (με πρόλαβε η Obscura)
Τι περισσότερο μπορεί να συμβεί στο ίντερνετ δηλαδή;
Μήπως να μην το πηγαίνει ούτε βόλτα στη γειτονιά της;
Κάποιος μπορεί να το δει και να θέλει να της το κλέψει!!!!!![]()
σε ευχαριστώ

Κυκλοφορούν και παιδόφιλοι ξέρετε...
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

ουφ... δεν μου είπατε τίποτα καλό..
Εγώ έχω άγχος για το εμβόλιο!!!
Isiliel
Επιφανές μέλος

Ειδικά στο internet κυκλοφορούν αυτοί;Κυκλοφορούν και παιδόφιλοι ξέρετε...

Σοφούλα μου μην ανησυχείς για το εμβόλιο! Δεν είναι τίποτα. Όλα τα μωρουδάκια πέρασαν απ' αυτό.
Έχεις καιρό για ανησυχίες!

Εμένα η κόρη μου είναι τώρα 14 ετών. Εκεί να δεις ανησυχίες!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το θέμα δεν είναι αν σε νοιάζει ή όχι, αλλά ότι σπέρνεις φόβους, που ούτε εσύ η ίδια δεν μπορείς να αιτιολογήσεις...![]()
![]()
Απλά δε θέλω να ασχοληθώ παραπάνω γιατί όταν βλέπεις οτι πας να κάνεις το καλό και δέχεσαι επίθεση, λες καλύτερα να μην είχα πει τίποτα.
Φύλαγε τα ρούχα σου νά 'χεις τα μισά λέω γω.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Γιατί επίσης θεωρείς ότι βοηθάς κάποιον με το να τον τρομοκρατήσεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.