juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-10-23

18:23
Στην Κρήτη η μεγαλύτερη προσέλευση.
www.protagon.gr

Εκλογές: Στο 44,6% η συμμετοχή στις κάλπες μέχρι τις 17:30
Σε ποιες περιφέρειες παρατηρείται η μεγαλύτερη προσέλευση και σε ποιες η μικρότερη

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

08-10-23

18:32
αρκετά χαμηλή μου φαίνεται και αυτή. Δε ξέρω πόσο θα ενισχυθεί η προσέλευση μέχρι τις 19:00. Μετά βίας νομίζω θα φτάσει το 50%.Στην Κρήτη η μεγαλύτερη προσέλευση.
![]()
Σε ποιες περιφέρειες παρατηρείται η μεγαλύτερη προσέλευση και σε ποιες η μικρότερηwww.protagon.gr
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-10-23

18:33
Φέτος είναι σαν να μην γίνονται καν εκλογές. Πολύ ηρεμία. Χθες το βράδυ κατάλαβα ότι ψηφίζω σήμερα.αρκετά χαμηλή μου φαίνεται και αυτή. Δε ξέρω πόσο θα ενισχυθεί η προσέλευση μέχρι τις 19:00. Μετά βίας νομίζω θα φτάσει το 50%.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα.

08-10-23

18:56
Άντε πήγα και εγώ και γίνηκα μέρος της εορτής της Δημοκρατίας.
Πάμε Κυριλίδη!!!!
Πάμε Κυριλίδη!!!!
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

08-10-23

18:59
Στην Κρήτη η μεγαλύτερη προσέλευση.
![]()
Σε ποιες περιφέρειες παρατηρείται η μεγαλύτερη προσέλευση και σε ποιες η μικρότερηwww.protagon.gr
Ποιοι βάζουν εκεί, δεν έχω ιδέα, Θεσσαλία πρέπει να έχει μικρή συμμετοχή.
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-10-23

19:07
Ίδια περίπου συμμετοχή με τις άλλες περιοχές έχει.Ποιοι βάζουν εκεί, δεν έχω ιδέα, Θεσσαλία πρέπει να έχει μικρή συμμετοχή.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

08-10-23

19:34

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Για πρώτη φορά και η σταυροδοσία στο σύστημα ασφαλούς μετάδοσης
«Για πρώτη φορά το σύστημα ασφαλούς μετάδοσης θα μεταδώσει και σταυρούς. Δηλαδή, ο δικαστικός αντιπρόσωπος, αφού ολοκληρώσει τη μετάδοση του αποτελέσματος υπέρ των συνδυασμών και φτιάξει το λεγόμενο “τηλεγράφημα”, θα παραγάγει και τα δύο, οπότε και θα έρθουν εδώ στο Υπουργείο Εσωτερικών για να...

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.905 μηνύματα.

08-10-23

19:46
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από μικρά εκλογικά κέντρα ο Τζιτζικωστας παίρνει ποσοστά άνω του 50% και εκλέγεται. Όμως είναι μικρό το δείγμα άρα αναμένουμε.
Δυνατά ο Αγοραστός στην Θεσσαλία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δυνατά ο Αγοραστός στην Θεσσαλία.
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-10-23

19:48
Λογικά βγαίνει από την πρώτη Κυριακή. Εκτός απροόπτου. π.χ αποχή ψηφοφόρων.Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από μικρά εκλογικά κέντρα ο Τζιτζικωστας παίρνει ποσοστά άνω του 50% και εκλέγεται. Όμως είναι μικρό το δείγμα άρα αναμένουμε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.905 μηνύματα.

08-10-23

19:51
Πρώτα επίσημα αποτελέσματα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο Μπακογιάννης στο 39% και ο Ζερβας στο 29%.
Ανετη νίκη Μπέου
Ανετη νίκη Μπέου
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-10-23

19:53
Οι νέοι ψηφίζουν Ζέρβα στην Θεσσαλονίκη.
American Economist
Επιφανές μέλος

08-10-23

19:54
Εκλογή Μωραλη στον Πειραιά με ποσοστά άνω του 60%.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.270 μηνύματα.

08-10-23

20:01
Πάντως ήταν πολύ βουβές εκλογές αυτές, δεν εχω να θυμάμαι ξανα τοσο στα πνιχτά. Δεν είχε πόλωση.
American Economist
Επιφανές μέλος

08-10-23

20:03
Σαρώνει η ΝΔ στην Αττική, κεντρική Μακεδονία αλλά και στην Θεσσαλία που πριν 2 εβδομάδες έζησε μια φρίκη.
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-10-23

Στο 60% ο Τζιτζικωστας. Απίστευτο!!
Έντιτ. Με πρόλαβες Φώτη για κλάσματα δευτερολέπτου.
Από ότι βλέπω και ο Αγοραστός στην Θεσσαλία προηγείται για την ώρα.
Έντιτ. Με πρόλαβες Φώτη για κλάσματα δευτερολέπτου.
Από ότι βλέπω και ο Αγοραστός στην Θεσσαλία προηγείται για την ώρα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.

08-10-23

Είναι η νηνεμία πριν την καταιγίδαΠάντως ήταν πολύ βουβές εκλογές αυτές, δεν εχω να θυμάμαι ξανα τοσο στα πνιχτά. Δεν είχε πόλωση.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.270 μηνύματα.

08-10-23

20:04
Τι εννοείς;Είναι η νηνεμία πριν την καταιγίδα
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.

08-10-23

20:04
Ρε παιδιά τι σαρώνει και αποτελέσματα με μονοψήφια ενσωματωση
Για να νικήσουν θέλουν 43%. Μια διακύμανση του 3% ενσωματωση μπορεί να αλλάξει μέχρι και 7 μονάδες, οπότε μη λέτε ο,τι να ναι
Για να νικήσουν θέλουν 43%. Μια διακύμανση του 3% ενσωματωση μπορεί να αλλάξει μέχρι και 7 μονάδες, οπότε μη λέτε ο,τι να ναι
American Economist
Επιφανές μέλος

08-10-23

20:06
Όταν η ΝΔ είναι στο 45% και το ΣΥΡΙΖΑ στο 15% δεν θέλει μεγάλη σκέψη. Επίσης σε κεντρική Μακεδονία και δυτική Ελλάδα έκλεισε το αποτέλεσμα καθώς έχει ποσοστά άνω του 62%.Ρε παιδιά τι σαρώνει και αποτελέσματα με μονοψήφια ενσωματωση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Unboxholics
- Joji
- Hased Babis
- johnsala
- back2967
- Paragontas7000
- kamekiwii23
- fmarulezkd
- chester20080
- Scandal
- giannhs2001
- taketrance
- aggorf
- Μαυρίκιος
- thenutritionist
- camil
- A350
- charmander
- touvlo
- Memetchi
- Ryuzaki
- Maraki4you
- Athens2002
- ggl
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- ana.roi
- Libertus
- jj!
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Totreno
- New member
- Shadowban
- Ωρορα
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Viedo
- gmoutzour
- Jim175
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Αντικειμενικός
- Helen06
- yellow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.