Μια υποστηρικτική διαίσθηση την έχω, αν και δεν είμαι ούτε ο Πράσινος ούτε η Μύριαμ, ούτε ο Χορταρέας,

και ούτε θέλω γίνω ποτέ. Πιστεύω όμως ότι για να δεις μπροστά δεν χρειάζεται διαίσθηση αλλά μαθηματική σκέψη και ότι όποιος χρησιμοποιεί το μυαλό μπορεί να δει μπροστά. Το πώς και γιατί τώρα είναι άλλη υπόθεση.. Υπάρχουν και ολόκληρες μεθοδολογίες σήμερα πώς να αναπτύσσεις κάποιες ικανότητες που σε αλλες εποχές θα φάνταζαν επιστημονική φαντασία. 'Ολες οι προβλέψεις που είναι επιτυχημένες γίνονται μόνο από καθαρά μυαλά, όχι από διαισθητικά μυαλά. Ο
δι-αισθητικός συνήθως είναι φοβικό άτομο και δεν το γνωρίζει. Θα πει πολύ συχνά ''φοβάμαι ότι κάτι θα συμβεί'', ''έχω ένα κακό προαίσθημα'' κλπ κι όταν τύχει να του συμβεί μετά κάτι, θα κρατήσει μόνο την επιτυχία - σύμπτωση. Ενώ
ο δι-ορατικός θα πει ''εκείνο πρέπει να συμβεί, δεν νομίζω να συμβεί το άλλο που λες εσύ''. Αυτές είναι προβλέψεις, τα άλλα όλα είναι διαισθήσεις

Η διαίσθηση πολλές φορές παραπλανεί και οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες, στατιστικά πιστεύουν, ακόμα και χωρίς να το ομολογούν, ότι την διαθέτουν, κάτι που είναι λάθος.