Kαι μια εξήγηση για τις υπόλοιπες. Εγώ αυτό τον χώρο τον αγαπάω. Δεν με νοιάζουν τι λένε για το ίντερνετ και τις περσόνες του, δεν πιστεύω πια -για κάποιους απο μας- ότι επειδή δεν κυτταζόμαστε στα μάτια δεν ξέρουμε τον άλλο. Είναι τιμή για μένα ακριβώς το ότι σε ένα σάιτ για γάτες, κάποιοι μοιραζόμαστε όχι μόνο απόψεις αλλά και προσωπικές μας στιγμές και συναισθήματα. Το ότι κάποιες απο εμάς νοιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας για μια στάση ζωής που κατιρθώσαμε να την τηρήσουμε με συνέπεια, το ότι επιτέλους έίμαστε μαζί με τον άντρα που πάντα θέλαμε, το ότι κινδυνεύσαμε να πεθάνουμε και τη σκαπουλάραμε, το ότι ναι έχουμε καρκίνο αλλά το παλεύουμε, το ότι χωρίσαμε επιτέλους και προσπαθούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας, το ότι χάσαμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βρούμε καινούργια, το ότι βρήκαμε δυο δουλειές, αλλά δεν ξέρουμε πια να διαλέξουμε, το ότι βρήκαμε τον τέλειο άντρα, το ότι χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο και επιλέγουμε να το μοιραστούμε, το ότι μάπα οι διακοπές που περιμέναμε πως και πως, το ότι αρρωστήσαμε και δεν λέμε να συνέλθουμε, το ότι φάγαμε στη μάπα τη φρίκη του να δουλεύεις σε μια δουλειά που δεν μας ταιριάζει, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή, το τι κουλό κάνουν τα σκασμένα όσων έχουν, το πόσο θα θέλαμε να έχουμε ένα σκασμένο και δεν έχουμε, το πόσο μας αρέσει το παραπέντε, το τι καλά φτιάχνουμε ένα φαγητό και ένα σωρό πράγματα που πολλές φορές δεν έχεις κανέναν να τα μοιραστείς μαζί του, ενώ εδώ μέσα νοιώθεις την ασφάλεια πια να τα πεις. Είναι τιμή μου που είπα τα δικά μου καλά και κακά και είναι ακόμα μεγαλύτερη μου τιμή που τα διάβασα όλα αυτά, μάλλον είναι τιμή μου που τα άκουσα, γιατί εγώ ένοιωσα σαν να είμασταν δίπλα σε ένα καναπέ και τα κουβεντιάζαμε και που και που κοιταζόμασταν και μερικές φορές ένοιωαθα ότι αγγιζόμασταν κιόλας. Και στο βαθμό που μου αναλογεί δεν θα επιτρέψω σε κανένα να το υποβαθμίσει ή να το κατεβάσει σε επίπεδο Μαρίας της άσχημης ή δεν ξέρω τίποτα άλλο. Μου αρκεί που αν στις 2 και στις 3 τη νύχτα νοιώθω την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον όλο και κάποιον θα βρώ εδώ και για μένα αυτό σημαίνει πολλά.Αυτά και συγνώμη δε ζητάω και smilies δεν έχω __________________
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.