Διαγραφή μελών

Mariel

Νεοφερμένος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
οπως σε μια κανονικη παρεα περα θα μιλησεις για διαφορα θεματα(και καλως η κακως αν εισαι ανθρωπος με αποψη για ο,τι συμβαινει γυρω σου θα μιλησεις και για κοινωνικο-πολιτικα θεματα)ετσι κι εδω σε αυτη την διαδικτυακη παρεα εγω προσωπικα το βρισκω λογικο να μιλας και για αλλα θεματα εκτος γατες(δε νομιζω οτι υπαρχει ατομο εδω μεσα που τα ενδιαφεροντα του περιοριζονται εκει).αν παλι καποια μελη θεωρουν ανουσιο κι αστειο το να καθομαστε μεσα στη νυχτα και να συζηταμε για ασχετα θεματα,απλα ας μην τα διαβαζουν κι ας μη συμμετεχουν σ'αυτα,εχουν το δικαιωμα επιλογης.εκτος αν βγουν ολες οι κατηγοριες Γενικης Συζητησης οπως ειπε κι η Μικα για να μη μας κατηγορουν και καποιοι για ατομα που δεν εχουμε τι να πουμε και τι να κανουμε στη ζωη μας και καθομαστε και γραφουμε εδω.ελεος δηλαδη!!
οσο για το θεμα διαφωνιας το αρχικο,κι εγω ειμαι υπερ της διαφορετικοτητας των αποψεων κι ουδεποτε ειπα να μην εκφραζει η Μισελ τη δικαι της,αυτο που με πειραξε ομως ηταν ο τροπος.γνωριζοντας π.χ. οτι εδω περα υπαρχουν παρα πολλα μελη-μισθωτοι μπορουσε να το εκφρασει διαφορετικα ωστε να μην προσβαλλει κανεναν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chouzouris

Νεοφερμένος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Εφόσον λοιπόν εκφράστηκαν οι περισσότεροι και κατέστη σαφές ότι ουδείς σκόπευε να θίξει κανέναν, γίνεται τώρα να επιστρέψει η αγαπημένη μας Ισμήνη και να τελειώσει το θέμα εδώ;;;;;
Είναι κρίμα να στερεί από όλους μας τη χαρά της καθημερινής γατοσυζήτησης!!!
Let' s kiss and make up που λένε και οι ξένοι!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anabou

Νεοφερμένος

Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Συμφωνώ. Peace at last.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sardela

Νεοφερμένος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
και εγω συμφωνω με την Βικτωρια....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Βικτώρια επειδή μίλησα με την Ισμήνη, χλωμό το βλέπω να γυρίσει και όπως μου τα είπε έχει τα δίκια της! Είτε σκόπευε να θίξει κανέναν είτε όχι η Μισέλ, το θέμα είναι ότι αρκετοί θίχτηκαν, ανάμεσά τους κι εγώ. :/:
Όπως είπε και η Μάριελ ένα μεγάλο μέρος των μελών, αν όχι το μεγαλύτερο είμαστε μισθωτοί. Καλό θα είναι, όπως έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιάκα μου, πριν μιλήσουμε να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας. Κι όπως έχω ξαναπεί και στη Μισέλ στο παρελθόν σε μια μεταξύ μας παρεξήγηση, δεν έχει σημασία τι λές όσο το πως το λες.
Ο τόνος της στο συγκεκριμένο θέμα ήταν προκλητικός έως επιθετικός. Μάλιστα επειδή το θέμα το ξεκίνησε η lightpath η οποία αρχικά με είχε ενοχλήσει, είχα σκοπό ν'αναφέρω το θέμα στη Μισέλ για να της γίνει παρατήρηση για το ύφος της. Πριν προλάβω να το κάνω η ίδια η Μισέλ άρχισε να απαντά σε χειρότερο τόνο!!!:confused: Μετά από λίγο έπεψα να απαντάω στο θέμα, γιατί θ΄αναγκαζόμουν να μιλήσω κι εγώ άσχημα και να σταματήσω να γράφω στο forum, το οποίο μου έχει δώσει πολλά πράγματα όσο αφορά τις γάτες...:down:
Καλό είναι να συνεχίσουμε να μιλάμε για τις γάτες μας και να χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους στα υπόλοιπα θέματα.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Είπες «Πλάκα έχετε βρε παιδιά, συγνώμη που θα το πω αλλά μέσα στη νύχτα, δεν έχετε άλλη δουλειά απ το να μιλάτε για τους φτωχούς και τους πλούσιους και όλο αυτό το πράγμα που θυμίζει το σήριαλ η Μαρία η άσχημη; Εκεί μιλάνε για άσχημους και ωραίους!!»*******************************************************************************Λέω: Άλλοι δεν έχουν τι να κάνουν τη νύχτα, άλλοι δεν έχουν τι να κάνουν το μεσημέρι. Χρονικό είναι το πρόβλημα;****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************Είπες: "Καλό είναι αν κάποιος δεν έχει τι να πει, να μην λέει τίποτα.Λέω: Αυτό ξαναπές το. Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, για όλους."*****************************************************************************Και εξηγούμαι: Στο φόρουμ υπάρχουν κατηγορίες για ότι αφορά τις γάτες και οι περισσότεροι συμμετέχουν στο μέτρο που έχουν να πουν κάτι εκεί. Υπάρχει και η Γενική συζήτηση για ότι άλλο πιθανόν να θέλουμε να μιλήσουμε, όπου και πάλι συμμετέχει όποιος θέλει και έχει κάτι να πει. Η λογική του «πας μη ΈΛλην βάρβαρος» είναι ισοπεδωτική προθέσεων και διαθέσεων. Στα πλαίσια που οι κανόνες αυτού του φόρουμ μου επιτρέπουν να το κάνω θα μιλήσω και θα συνομιλήσω για ότι θέλω με βασική προϋπόθεση τον αμοιβαίο σεβασμό. Ως εκ τούτου παρατηρήσεις του στυλ εάν έχω κάτι καλύτερο να κάνω ή εάν δεν έχω κάτι να πω να μην λέω τίποτα, ως συμμετέχουσα στα θέματα που αναφέρεσαι τα παίρνω επί του προσωπικού και στα επιστρέφω.Βρες κάτι καλύτερο να κάνεις μεσημεριάτικα από το να μου χαλάς τη διαδικασία χώνεψης από τα κοκκινιστό κοτοπουλάκι με μακαρόνια που μόλις έφαγα και εάν δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον ή με σεβασμό προς τους συνομιλητές σου να πεις πήγαινε να διαβάσεις την gallery που έχει λίγα γράμματα και πολλές εικονίτσες. Α και μην δεις αυτές από το meeting έχουν και ανθρώπους μέσα.**************************************************************************************Στις υπόλοιπες καλό σας απόγευμα............................................Υ.Γ. Και οχι δεν έχω smilies
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Kαι μια εξήγηση για τις υπόλοιπες. Εγώ αυτό τον χώρο τον αγαπάω. Δεν με νοιάζουν τι λένε για το ίντερνετ και τις περσόνες του, δεν πιστεύω πια -για κάποιους απο μας- ότι επειδή δεν κυτταζόμαστε στα μάτια δεν ξέρουμε τον άλλο. Είναι τιμή για μένα ακριβώς το ότι σε ένα σάιτ για γάτες, κάποιοι μοιραζόμαστε όχι μόνο απόψεις αλλά και προσωπικές μας στιγμές και συναισθήματα. Το ότι κάποιες απο εμάς νοιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας για μια στάση ζωής που κατιρθώσαμε να την τηρήσουμε με συνέπεια, το ότι επιτέλους έίμαστε μαζί με τον άντρα που πάντα θέλαμε, το ότι κινδυνεύσαμε να πεθάνουμε και τη σκαπουλάραμε, το ότι ναι έχουμε καρκίνο αλλά το παλεύουμε, το ότι χωρίσαμε επιτέλους και προσπαθούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας, το ότι χάσαμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βρούμε καινούργια, το ότι βρήκαμε δυο δουλειές, αλλά δεν ξέρουμε πια να διαλέξουμε, το ότι βρήκαμε τον τέλειο άντρα, το ότι χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο και επιλέγουμε να το μοιραστούμε, το ότι μάπα οι διακοπές που περιμέναμε πως και πως, το ότι αρρωστήσαμε και δεν λέμε να συνέλθουμε, το ότι φάγαμε στη μάπα τη φρίκη του να δουλεύεις σε μια δουλειά που δεν μας ταιριάζει, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή, το τι κουλό κάνουν τα σκασμένα όσων έχουν, το πόσο θα θέλαμε να έχουμε ένα σκασμένο και δεν έχουμε, το πόσο μας αρέσει το παραπέντε, το τι καλά φτιάχνουμε ένα φαγητό και ένα σωρό πράγματα που πολλές φορές δεν έχεις κανέναν να τα μοιραστείς μαζί του, ενώ εδώ μέσα νοιώθεις την ασφάλεια πια να τα πεις. Είναι τιμή μου που είπα τα δικά μου καλά και κακά και είναι ακόμα μεγαλύτερη μου τιμή που τα διάβασα όλα αυτά, μάλλον είναι τιμή μου που τα άκουσα, γιατί εγώ ένοιωσα σαν να είμασταν δίπλα σε ένα καναπέ και τα κουβεντιάζαμε και που και που κοιταζόμασταν και μερικές φορές ένοιωαθα ότι αγγιζόμασταν κιόλας. Και στο βαθμό που μου αναλογεί δεν θα επιτρέψω σε κανένα να το υποβαθμίσει ή να το κατεβάσει σε επίπεδο Μαρίας της άσχημης ή δεν ξέρω τίποτα άλλο. Μου αρκεί που αν στις 2 και στις 3 τη νύχτα νοιώθω την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον όλο και κάποιον θα βρώ εδώ και για μένα αυτό σημαίνει πολλά.Αυτά και συγνώμη δε ζητάω και smilies δεν έχω :) :) :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα

Νεοφερμένος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Μάριελ έγραψες ακριβώς ότι θα έγραφα.
Νερίνα, όπως πάντα μοναδική...(καθόλου κοτοπουλάκι περισεψε? Εστω σκετο μακαρονάκι....)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Kαι μια εξήγηση για τις υπόλοιπες. Εγώ αυτό τον χώρο τον αγαπάω. Δεν με νοιάζουν τι λένε για το ίντερνετ και τις περσόνες του, δεν πιστεύω πια -για κάποιους απο μας- ότι επειδή δεν κυτταζόμαστε στα μάτια δεν ξέρουμε τον άλλο. Είναι τιμή για μένα ακριβώς το ότι σε ένα σάιτ για γάτες, κάποιοι μοιραζόμαστε όχι μόνο απόψεις αλλά και προσωπικές μας στιγμές και συναισθήματα. Το ότι κάποιες απο εμάς νοιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας για μια στάση ζωής που κατιρθώσαμε να την τηρήσουμε με συνέπεια, το ότι επιτέλους έίμαστε μαζί με τον άντρα που πάντα θέλαμε, το ότι κινδυνεύσαμε να πεθάνουμε και τη σκαπουλάραμε, το ότι ναι έχουμε καρκίνο αλλά το παλεύουμε, το ότι χωρίσαμε επιτέλους και προσπαθούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας, το ότι χάσαμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βρούμε καινούργια, το ότι βρήκαμε δυο δουλειές, αλλά δεν ξέρουμε πια να διαλέξουμε, το ότι βρήκαμε τον τέλειο άντρα, το ότι χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο και επιλέγουμε να το μοιραστούμε, το ότι μάπα οι διακοπές που περιμέναμε πως και πως, το ότι αρρωστήσαμε και δεν λέμε να συνέλθουμε, το ότι φάγαμε στη μάπα τη φρίκη του να δουλεύεις σε μια δουλειά που δεν μας ταιριάζει, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή, το τι κουλό κάνουν τα σκασμένα όσων έχουν, το πόσο θα θέλαμε να έχουμε ένα σκασμένο και δεν έχουμε, το πόσο μας αρέσει το παραπέντε, το τι καλά φτιάχνουμε ένα φαγητό και ένα σωρό πράγματα που πολλές φορές δεν έχεις κανέναν να τα μοιραστείς μαζί του, ενώ εδώ μέσα νοιώθεις την ασφάλεια πια να τα πεις. Είναι τιμή μου που είπα τα δικά μου καλά και κακά και είναι ακόμα μεγαλύτερη μου τιμή που τα διάβασα όλα αυτά, μάλλον είναι τιμή μου που τα άκουσα, γιατί εγώ ένοιωσα σαν να είμασταν δίπλα σε ένα καναπέ και τα κουβεντιάζαμε και που και που κοιταζόμασταν και μερικές φορές ένοιωαθα ότι αγγιζόμασταν κιόλας. Και στο βαθμό που μου αναλογεί δεν θα επιτρέψω σε κανένα να το υποβαθμίσει ή να το κατεβάσει σε επίπεδο Μαρίας της άσχημης ή δεν ξέρω τίποτα άλλο. Μου αρκεί που αν στις 2 και στις 3 τη νύχτα νοιώθω την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον όλο και κάποιον θα βρώ εδώ και για μένα αυτό σημαίνει πολλά.Αυτά και συγνώμη δε ζητάω και smilies δεν έχω __________________
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινα

Νεοφερμένος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Νερίνα καλή μου βγήκε 2 φορές το μηνυμά σου. Την πρώτη στο τέλος ειχε smiles........
:hmm: :hmm: :hmm:
Περα από αυτο συμφωνω με όσα λές απόλυτα και χτες σκεφτόμουν πριν κοιμηθω να πω σήμερα κι ενα ευχαριστω σε όσους άκουσαν, συμπαραστάθηκαν και μοιράστηκαν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota

Νεοφερμένος

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Θα συμφωνησω με την Νερινα Ετσι ακριβως αισθανομαι κι εγω .Μου αρεσει που μπορω να μοιραστω μαζι σας πραγματα και περα απο τις γατες ,ενω ταυτοχρονα ολοι εχουμε ενα κοινο σημειο τις γατες.
Και παρεπιπτοντως κοτοπουλακι δεν εχει για μας?:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Νερίνα το κοκκινιστό κοτόπουλο το κάνεις με χοντρό μακαρόνι?:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Επί του κοκκινιστού τώρα: :)1/ Κατερίνα και Γιώτα σαφώς και αποστέλλω με κούριερ το κατσαρόλι με το εναπομείναν κοτόπουλο:)2/ Ασπασία μου, χοντρό μακαρόνι μόνο στο δολοφονικό ροσμπιφ που αποτελεί και μια απο τις σπεσιαλιτέ μου :)3/ Μαντάρα το κάναμε το θεματάκι πάλι :)4/ Χριστίνα μου το είδα ότι μπήκε δύο φορές, αλλά δεν με αφήνει το τελώνειο που έχει εγκατασταθεί στις ίνες που συνδέουν τον υπολογιστή μου με το φόρουμ να το σβήσω. Επίσης οι φατσούλες είναι χειροκίνητες. Γράφτηκαν πατώντας : και μετά ). :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Μαντάρα το κάναμε δεν παέι να πει τίποτα!:lol: :lol: :lol:
Καλές είναι και οι χειροκίνητες από τ'ολότελα!!!!:up:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινα

Νεοφερμένος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Και χαρηκα πως λύθηκε το πρόβλημα......
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Νερίνα ανέβασε σε παρακαλώ ένα screenshot του πως βλέπεις τον editor όταν γράφεις απάντηση μπας και καταφέρω να σε βοήθησω.
Άλλαξε κάτι όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα; Πχ μήπως άλλαξες browser?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ladycat

Δραστήριο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.
νερινα παλι εγραψες κ χωρις πρωσοπακια:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ismini

Νεοφερμένος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
4. Η δημιουργία θέματος ανακοίνωσης της αποχώρησης σου που ακριβώς αποσκοπεί εκτός απο τη δημιουργία κακού κλίματος; Και αν και σε συμπαθούσα αρκετά παλιότερα (και το γνωρίζεις φαντάζομαι απο τις συζητήσεις μας στο msn), μετά απο αυτό διαπιστώνω οτι είσαι εκδικητικό άτομο και δεν πρόκειται να σε παρακαλέσω να μείνεις (ούτε φυσικά να κάνω κάτι αν αποφασίσεις να μην το πράξεις).
.
Απαγορεύονται αυστηρά οι κάθε μορφής προσωπικές επιθέσεις με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιο τόνο, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής, είτε στα posts είτε στα προσωπικά μηνύματα. Παρακαλούνται τα μέλη να ενημερώνουν τους διαχειριστές εάν λάβουν προσβλητικά προσωπικά μηνύματα ώστε να μπορούν οι παραβάτες να λάβουν τις ανάλογες ποινές.Οι παραβάτες θα λαμβάνουν προειδοποίηση (warning) με προσωπικό μήνυμα. Στις τρεις (3) προειδοποιήσεις ο λογαριασμός του συγκεκριμένου χρήστη θα απενεργοποιείται (ban), προσωρινά, για ένα χρονικό διάστημα που καθορίζεται από τους διαχειριστές. Εάν, μετά την επάνοδο του στο φόρουμ, λάβει άλλες δύο (2) προειδοποιήσεις για το ίδιο θέμα, ο λογαριασμός του χρήστη θα απενεργοποιηθεί μόνιμα.Tουλάχιστον στα δικά σου μηνύματα μπορείς να κάνεις επεξεργασία.....
Εκτός εάν αλλάξεις τους κανόνες "καλής συμπεριφοράς" σε: Eπιτρέπονται αυστηρά οι κάθε μορφής προσωπικές επιθέσεις με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. :lol: :lol: :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Μου θύμισες κάτι που είχα γράψει παλιότερα στη Μισέλ στο θέμα "Αμερικανοί Πεζοναύτες" : "...Να σου θυμίσω ότι στους όρους του forum γράφεις ότι :
"Απαγορεύονται αυστηρά οι κάθε μορφής προσωπικές επιθέσεις με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους."

Κάτι που προφανώς δεν τηρείς η ίδια....:down:

Όπως επίσης στο ίδιο θέμα είχα γράψει: "Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες?"

Τελικά το να έχει κάποιος διπλή ιδιότητα και του administrator και του απλού μέλους του forum, είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί είναι δύσκολο να μην παρασυρθείς, και να πρέπει να τηρείς και εσύ ο ίδιος πάντα τους κανόνες...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
"Νερίνα ανέβασε σε παρακαλώ ένα screenshot του πως βλέπεις τον editor όταν γράφεις απάντηση μπας και καταφέρω να σε βοήθησω.Άλλαξε κάτι όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα; Πχ μήπως άλλαξες browser?".......Το πρώτο άμα μου πεις τι είναι και πως γίνεται θα το κάνω. Στο δεύτερο :όχι δεν άλλαξα.Κοίτα άμα δεν έχεις χρόνο δεν τρέχει τίποτα, θα τα βολέψω. Είναι πιο σημαντικό να διαβάζεις τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top