Διαγραφή μελών

sardela

Νεοφερμένος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
:) Ισμηνη καλως ηρθες!!!:)
Εμεις πλυντηριο εχουμε Πιτσος και εδω και 18 χρονια(απο τοτε που παντρευτηκαν οι γονεις μου)δεν εχει παθει τιποτα. Δυο πλυντηρια καθε μερα και ακομα βαστα!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota

Νεοφερμένος

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
καλως ηρθες ξανα Ισμινη.! Χιχιχιχι! μια για το κοκινιστο μια για το πληντηριο βρισκουμε συμπαρασταση στην καθημερινοτητα μας Και εμενα μ αρεσει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινα

Νεοφερμένος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Μπράβο βρε Ισμήνη μου!!!!!!
Χαίρομαι που σε εχουμε πάλι κοντά μας!!!!!! Πάρα πολύ!!!!!! Μα παααααααααααααααααααααρρρρρρρραααααααααααααααααααα
πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και καλά πλυσίματα!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ladycat

Δραστήριο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ:up: :up:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Όντως Ισμήνη, δεν έλαβα κανένα mail :confused: Που το έστειλες; (αν και ακόμη κι αν το είχα λάβει, δεν έχω μπει απο χτες βράδυ)
Προσωπικά αν έβλεπα μήνυμα ενός μέλους να λέει σε ένα άλλο "για τον Χ λόγο σε θεωρώ εκδικητικό άτομο" δεν θα το θεωρούσα παρέμβαση του κανόνα ώστε να ρίξω κάποια ποινή. Οπότε με το ίδιο σκεπτικό το έγραψα κι εγώ. Άλλωστε οι κανόνες γράφουν επίσης "Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα, που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν ή με πιθανή διαφωνία σας με τον τρόπο που χειρίστηκαν κάποιο θέμα" αλλά απ'ότι είδες δεν έκανα κάτι με το παρόν. Τέσπα, αφού απ'ότι βλέπω το θέμα λύθηκε, ας μην το συνεχίσουμε. :)
Τα πλυντήρια (ρούχων) πάντως της Miele κάνουν τρομερό θόρυβο και κουνιούνται πολύ μιας και πιάσατε αυτό το θέμα. Απο αποτέλεσμα όμως έιναι πολύ καλά.

Νερίνα, screenshot είναι όπως σου είπαν και κάποιες να πατήσεις το πλήκτρο Print Screen στο πληκτρολόγιο όταν βρίσκεσαι στη σελίδα που θες να μου δείξεις (εν προκειμένω όταν πας να γράψεις απάντηση) και μετά να την επικολλήσεις σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και να την αποθηκεύσεις. Αν χρησιμοποιήσεις το paint προτίμησε τη μορφή png, η bitmap παράγει τεράστια αρχεία και οι jpg, gif χάλια ποιότητας στο εν λόγω πρόγραμμα (στο photoshop δεν ισχύει αυτό μιας και έχει καλύτερους αλγόριθμους συμπίεσης, ειδικά αν πας μέσω του "Save for web").
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lightpath

Νεοφερμένος

Η lightpath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ρε παιδιά, δεν πιστεύω ότι εγώ ή η Michelle ή κανένας άλλος που έγραψε στο θέμα είχε σκοπό να θίξει κάποιον! Απλώς οι εμπειρίες κάνουν τον άνθρωπο (+επιλογές+άλλα) και είναι δυνατόν να τις εκφράσει. Αν βλέπει κάτι να αντιτίθεται σ'αυτό, φυσικό είναι να αντιδράσει! Προσωπικά, δεν πιστεύω να μην είχα επιχειρήματα, κάθε άλλο και μάλιστα το θέμα ξεκινάει με μία σελίδα, δηλαδή, αποδείξεις!
Από κει πιάστηκα το οποίο αφορούσε απόψεις που ήδη πίστευα και επιεδή βρήκα αυτό το φόρουμ ως το καλύτερο (γιατί θεωρούσα ότι είχε ποιοτικό κόσμο), το εξέφρασα. Με κάθε τρόπο..
Το τι θεωρεί η Michelle, είναι δική της άποψη και δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι βλάπτει κανέναν. Εξάλλου, πολλοί έχουν αυτή την άποψη. Δεν μπορούν όλοι να πιστεύουν τα ίδια! Και εγώ έχω δεχθεί πολλές φορές σφαλιάρες, αλλά έφτασα σε κάποιο επίπεδο, που με βοηθάει να έχω μία γενικότερη άποψη! Και όπως λέει και η Αγγελική, σκοπός του καθένα μπορεί να μην είναι να βλάψει τον άλλον, αλλά μπορεί να το κάνει άθελά του. ;)
Πάντως μόνο με επιχειρήματα μπορείς να αποδείξεις κάτι. Όλα τ'άλλα, είναι απλώς προσωπικές πεποιθήσεις. Καλό είναι όποιος θέλει να εκφράζει ανοιχτά τη γνώμη του, πχ να πει "εγώ διαφωνώ με όσα ειπώθηκαν παραπάνω, για τα εξής επιχειρήματα". Έτσι, δεν θα υπάρχει λόγος τσακωμού.
Και κάτι άλλο: Όπως ανέφερα, θεωρώ το σάιτ ότι έχει καλό κόσμο, εξαιτίας των γατών που πιστεύω κάποιος για να είναι υπεύθυνος να φροντίσει μία γάτα, είναι υπεύθυνος να πει και τη γνώμη του, και πολλά άλλα. Μπορεί κάποιος να το βλέπει ως ένα σάιτ να συνομιλεί με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και όχι μόνο σαν οδηγίες για γάτες. Δηλαδή, μόνο όσοι έχουν γάτες έχουν το δικαίωμα να παρευρίσκονται στη συζήτηση;:blink:
Και τέλος, τα άλλα θέματα, πολύ σωστά (κατά τη γνώμη μου) τα έχει βάλει η Michelle, για το λόγο που ανέφερα παραπάνω, αλλά και για λίγη ξεκούραση από τις γάτες. Εξάλλου, στην εποχή που ζούμε, δεν θεωρώ "σπατάλη" χρόνου το να εκφράζεις τις απόψεις σου με τόση έλλειψη επικοινωνίας που ζούμε:/:
(Με συγχωρείτε για την γραφή μου, λόγω κεκτημένης ταχύτητας, τα έγραψα λιγάκι μπερδεμένα:rolleyes: )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ioanna_g

Νεοφερμένος

Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Δεν είμαι καιρό στην παρέα σας, ούτε έχω αρχίσει ακόμα να μιλάω συχνά μαζί σας αλλά σας παρακολουθώ στενά γιατι κι εγώ έχω τον κοινό παρανομαστή που μας ενώνει όλους εδώ: τις γάτες.

Κι όμως λυπήθηκα πολύ που ένα τόσο αγαπητό ( όπως έχω αντιληφθεί) μέλος ένιωσε πως θέλει να αποχωρήσει.

Το μόνο που θέλω να πω γι'αυτό είναι ότι ίσως θα έπρεπε όλοι εδώ, όταν μιλάμε για θέματα εκτός των γατιών, να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοι στο τι λέ με κ στο αν αυτό ίσως επηρεάσει κάποιον.

Και Ισμήνη, μπορεί να μην έχουμε μιλήσει ξανά αλλά πάνω σ'αυτό που είπες στην αρχή:
"... Ενα site φτιάχνεται από τον/τους administrators..."
εγώ νομίζω πως το site φτιάχνεται από τα μέλη, και ειδικά αυτό εδώ, που μου φαίνεται να το έχετε εμπλουτίσει με τόση ζεστασιά!
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Και μετα από αυτά... ας επανέλθουμε στην καθημερινότητα, τι λέτε;;;
:D

ΥΓ. Sorry για την πολυλογια...:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aiorasky

Νεοφερμένος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Χαιρομαι που γυρισες Ισμηνη.:):):)

Προφανως παρεξηγηθηκα και γω μ αυτο που εγραψα για το οτι μες στην νυχτα δεν εχετε καμια δουλεια κ.τ.λ. Επειδη ειναι ιντερνετ ολα διαβαζονται απ τις φωνες που εχουμε ο καθενας στο κεφαλι του μεσα. Το υφος φωνης μου, εαν την ακουγατε, ειχε μια διασκεδαστικη διαθεση αστειου και οχι ειρωνειας οπως πολλοι ειδα θελησαν να το διαβασουν ετσι.
Ας εξηγησω ακριβως.

Δεν ειναι οτι γραφεται μεσα στη νυχτα κατι, ουτε τι γραφεται, αλλα ο τροπος που γραφεται.
Εαν μεσα στη νυχτα φτανεις στο σημειο να διαπραγματευεσαι με παθος μεσα απ το ιντερνετ μια διαφωνια σε μια κουβεντα γενικης φυσεως για μενα προσωπικα δεν εχεις πραγματικα κατι αλλο να κανεις. Σκοτωνεις χρονο.

Ειναι η γνωμη μου και μπορω να την εκφρασω ελευθερα πιστευω.
Δεν κρινω κανεναν απο σας εδω!! Σας συμπαθω ολους πολυ, αλλα δεν θα κρυψω το γεγονος οτι στεναχωρεθηκα και αισθανθηκα και παραξενα που συνεβη κατι τετοιο στο Μαι κατ και δεν αισθανομαι και πολυ ομορφα με το γεγονος οτι το ιντερνετ εχει τη δυναμη να δημιουργησει τετιοες διαφωνιες και παρεξηγησεις.
Εαν δεν ειχε δημιουργηθει φασαρια ουτε θα το σκεφτομουν αυτο , αλλα το μετεπειτα που ακολουθησε με ενοχλησε.

Τα σχολια αυτα αναφερονται σε οποιον δεν εχει πραγματικα κατι αλλο να κανει παρα να μαλωνει. Οχι σε οσους μιλανε ηρεμα και ομορφα μεσα στη νυχτα ή οποτε γουσταρουν. Αυτοι που ομως μαλωνουν μεσα στην νυχτα μπροστα στον υπολογιστη, δεν ξερω....θα μου επιτρεψετε να σκεφτομαι οτι θελω, οπως εξαλλου ο καθενας κανει με τον εαυτο του

Σε μια γνωριμια απο κοντα νιωθω οτι μπορουν να συμβουν καυγαδες γιατι απλα εχεις αμεση επαφη με τον αλλον και σωματικα αντιδρας σε ερεθισματα φυσικα. Στο ιντερνετ ενας καυγας εμπεριεχει και φαντασια, διοτι ουτε τη φωνη του αλλου ακους, ουτε τα ματια του βλεπεις, ουτε τιποτα.
Το να μαλωνεις λοιπον μεσα στη νυχτα στο ιντερνετ χωρις αυτα τα ζωτικα στοιχεια, για μενα ειναι λυπηρο και μου προκαλει στεναχωρια. Λεω γενικα αυτο που πιστευω! Αν εχει ο καθενας δουλειες ή οχι το γνωριζει απο μονος του και δεν νομιζω οτι κανεις περιμενει εμενα να του πω το αντιθετο και να θυμωσει. Γιατι να θυμωσει καποιος αφου δεν ειναι ετσι οπως προαναφερθηκε;

Αναφερθηκα ξανα ετσι σε καποιον; ΟΧΙ, αλλα δεν ειδα και ποτε ξανα δυο ανθρωπους να μαλωνουν με παθος για κατι τοσο γενικο και αοριστο μη τεκμειρειωμενο με αποδειξεις, μεσα απο γενιοκοτητες και ασαφες κουβεντες. και μια συζητηση γενικη που οι ανθρωποι προσβαλουν ή προσβαλλονται μεσα απο μια οθονη μπροστα τους. Αυτο ειναι για μενα λυπηρο και λυπαμε αν σας στεναχωρω με αυτο που γραφω, αλλα ψεμματα δεν θα σας πω.

Σε συμπαθω Ισμηνη πολυ και σενα Μισελ, αλλα ο καβγας σας με ανησυχησε για τις καλες διαθεσεις συζητησης που υπαρχουν ή οχι.

Αν καποιοι απο σας που δεν εχετε σχεση με καυγαδες αλλα γραφετε μεσα στη νυχτα και νιωσατέ οτι προσβληθηκατε, σας ζηταω συγνωμη για τη κακη συνταξη και χρηση του γραπτου μου λόγου. Αυτο ηταν προφορικος λογος αρα εντελως ασαφες σε κειμενο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Απο εμένα έληξε.:)
_Μια παρατήρηση μόνο, σχέσεις διατηρήθηκαν για χρόνια μέσα απο γράμματα, καυγάδες επί θεωρητικών θεμάτων για χρόνια συντηρήθηκαν μέσω αλληλογραφίας κ.λ.π. Το ότι τώρα γράφουμε με πληκτρολόγιο κυττώντας μια οθόνη αντί για ένα κομμάτι χαρτί και στυλό δεν σημαίνει ότι χάνεις αναγκαστικά την αντικειμενικότητα σου ή ότι η φαντασία είναι αυτή που διογκώνει τα πράγματα._:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aiorasky

Νεοφερμένος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Οχι βεβαια και συμφωνω μαζι σου.
Αλλα αν μπορεις να μαλωνεις (οχι, εσυ, ο οποιοσδηποτε) με τετοιο παθος μεσα απο το ιντερνετ και να θιγεσαι ή να θιγεις μεσα απο γενικες κουβεντες, εμενα Νερινα με στεναχωρει και με θλιβει.
Δεν κρινω το γιατι γινεται, απλα λεω τι σκεφτομαι γ ιαυτο, τιποτα παραπανω.
Δεν ξερω τι αισθανεται και τι μοιραζεται ο καθενας μεσα απο το ιντερνετ, αλλα εσυ στη προηγουμενη σελιδα, μιλουσες για ομορφα πραγματα, οχι για επανασταση διαδικτιακη.
Εγω εκει μονο αναφερθηκα και σε καμια αλλη σχεση με τις συζητησεις.

Αυτο σχολιασα και τιποτα αλλο. Και ειχα κατι να πω, δεν εγραψα κατι για να το γραψω. Με λυπει η ανουσια διαφωνια, που ειναι γυρω μας, παντου...οχι και δω...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aiorasky

Νεοφερμένος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Πριν θιχτεις η θιξεις, εχεις βαλει κατω ολα τα χαρτια σου. Και ενοοω οτι μιλας τεκμειριωμενα.

Η γενικη συζητηση δεν μπορει να εμπεριεχει ουτε προσβολη ουτε καποιον που θιγεται. Αυτο ειναι το παραλογο για μενα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aiorasky

Νεοφερμένος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Και χρησημοποιησα το παραδειγμα της Μαριας της ασχημης γιατι ειναι μια γενικη εικονα ανθρωπων, οπως οι γενικες θεσεις πολιτικης διαθεσης. Τα παραδειγματα σε μαι συζητηση δεν μπορει να ειναι τσιτατα. Δεν υπαρχει τεκμειρειωση ετσι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Έχω ένα κουσούρι, αυτού του ταύρου σε υαλοπωλείο όταν εγώ νοιώσω ότι θίγονται δικοί μου άνθρωποι, πράγματα που αγαπάω, ή ζητήματα που για μένα είναι σημαντικά. Έτσι εάν νοιώσω ότι κάτι απο αυτά θίγεται ορμάω. Δεν ξέρω εάν είναι καλό ή κακό έτσι είμαι και παρόλο που δεν είμαι εύκολος άνθρωπος θεωρώ ότι δεν είμαι κακοπροαίρετος. Για να φτάσω να γράφω εδώ και σε θέματα πέρα απο τις γάτες πέρασε καιρός, εάν και υποσυνείδητα κάτι μου έκανε κλικ απο την αρχή που μπήκα. Μου "πάνε" κάποιοι εδώ όχι μόνο γιατί ταιριάζω μαζί τους, αλλά τους επέλεξα για αυτό που γράφουν και όχι μόνο, εγώ πια πιστεύω και για αυτό που είναι, για τον αντίστοιχο λόγο με "πάνε" και αυτοί.
Όταν λέω ότι το θέμα έληξε για μένα το εννοώ. :)
_Επίσης σε κάποια θέματα η τεκμηρίωση δεν μπορεί παρά να περιέχει στοιχεία προσωπικών εμπειριών και βιωμάτων και με αυτή τη λογική μπορεί να είναι και τσιτάτα για αυτόν που τα επικαλείται.
Π.χ. στο θέμα για τους "φαλλοκράτες" απο την αρχή διαμορφώθηκε όχι με βάση τους θεωρητικούς ορισμούς, αλλά με βάση τα βιώματα. Εκεί λοιπόν είναι ο λόγος μου και ο λόγος του άλλου και αναγκαστικά ή θα συμβαδίσουμε ή θα είναι αδύνατο να βρούμε κοινό τόπο όσο καλή διάθεση και να έχουμε. Εάν π.χ. εμένα με έδερνε ο πατέρας μου, με έδερνε ο αδελφός μου, με έδερνε ο σύντροφός μου, ότι και να μου πεις εσύ μέσα απο τις δικές σου εμπειρίες δεν μου λέει τίποτα. Θέλω να πω ότι δεν μπορείς σε όλα τα θέματα να έχεις θεωρητική τεκμηρίωση ένα και δεύτερο σε αυτά τα θέματα μπορεί να είναι περισσότερο δογματικός απο τα καθαρά θεωρητικά. Και ως εκ τούτου περισσότερο παθιασμένος. Άρα και να διαφωνείς με όρους που σε κάποιον που δεν έχει δει αυτή τη παράμετρο να θεωρείται υπερβολή. Απο την άλλη εγώ πιστεύω ότι οι διαφωνίες είναι μια τέχνη που εάν την εξασκείς με σεβασμό στον εαυτό σου και στους άλλους δεν σε πάνε πάντα πίσω._:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Νερίνα συμφωνώ με όσα λες όπως πάντα! Αλλά βρε κορίτσι μου, γιατί τα τσιγκουνεύεσαι τα smilies τώρα που τα'χεις?:confused:
Δώστους να καταλάβουν!!!!;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aiorasky

Νεοφερμένος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Νερινα , ειναι πολυ ομορφη η απαντηση σου και συμφωνω οτι ο καθενας μεσα απ τις προσωπικες του εμπειριες μιλαει. Μεσα ομως απ τις προσωπιθκες εμπειριες αναπτυσονται προσωπικες θεσεις που ειναι πολυ σχετικες με τον ορισμο καποιον πραγματων που εχουν απο την ιστορια οριστει εδω και καιρο.

Επεκτεινω λιγο αυτο που λεω, περα της διαφωνιας που προεκειψε, δεν μιλαμε πλεον για αυτο. Απλα θα ηθελα να καταλαβεις τι ενιωσα με αυτο που εγινε.
Π.χ:
Οταν στα καναλια μαλωνουν οι ανθρωποι για θεματα γενικης φυσεως, μιλανε μεσα απο την αρμοδιοτητα τους και τα βιωματα τους. Αν μιλουσαν μονο καλα θα ηταν, και αν διαφωνουσαν επισης. Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι, δεν διαφωνουν, ουρλιαζουν και αυτο με στεναχωρει.
Θιγονται αμεσως και τεινουν να υπερασπιστουν με απιστευτη υπερβολη τα πιστευω τους που δεν ειναι καν το θεμα της κουβεντας και της διαφωνιας.
Δημιουργικες διαφωνιες ειναι αυτες που μονο τεκμειρειωμενα υπερασπιζονται. Η Βιρτζινια Γουλφ επι χρονια διαφωνουσε γαι τη ποιηση ενως νεου ποιητη και αλληλογραφουσαν χρονια. Αν τα διαβασεις θα συγκινηθεις απο τη ουσιαστικη θεση που περνει στις διαφωνιες τις και πως εντασει και τα προσωπικα της δεδομενα. Τα προσωπικα δεδομενα χωρις ερευνα και πραγματγικη θεση ειναι απλα αυτο που αισθανεσαι, τιποτα παραπανω για καποια θεματα που απαιτουν τεκμειρειωση και υπευθυνοτητα, οταν περνεις θεση και ρισκαρεις να το κανεις.

Και ενα απο αυτα τα θεματα, σιγουρα ειναι η πολιτικη.

Αλλο ειναι να μιλας για αυτα που νιωθεις και αλλο να περνεις αυτα που νιωθεις, να τα φορμαρεις και να να τα παρουσιαζεις ως δεδομενες πολιτικες θεσεις. Αυτο δεν ειναι αποψη, ειναι απλα αυτο που νιωθεις. Η αποψη απαιτει μαι δουλεια παραπανω εαν διαλεγεις να μιλησεις σε μια φορμα εκθεσης.

τα προσωπικα δεδομενα δεν ειναι τεκμειρειωση, ετσι αυτο που γινεται δεν ειναι συζητηση με διαφωνιες, αλλα κουβεντα με προσωπικες διαφωνιες.

Εγω εκτιμω περισσοτερο της απλες και σταρατες κουβεντες χωρις διαθεση υφους και σοβαροφανειας.

καποιον που γραφει αυτο που αισθανεται αλλα δεν εχει την αισθηση οτι καταθετει πολιτικη προταση στη κοινωνια.
Εχει μεγαλη διαφορα. Να ξερεις ποιος εισαι και πως ειναι καλο να μιλας.

Η σεμνοτητα και η διαφωνια ναι ειναι δημιουργικες. οι φωνες ειναι αλλο πραγμα, κατω απο ολο αυτο το πρισμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aiorasky

Νεοφερμένος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Το καταλαβα οτι εληξε για σενα απ τη πρωτη σου απαντηση. Δεν τιθεται θεμα για αυτο. :)

Δεν σου απανταω γιατι αισθανομαι οτι δεν εληξε κατι για σενα. να καταλαβω θελησα γιατι αντεδρασες σε αυτο που ειπα και σου εξηγω πως ενιωσα και γιατι το ειπα. Και οι απαντησεις ειναι για να εξηγησω αυτα ολα , που εαν μιλουσα απτο τονο μου θα ειχαν γινει εξ αρχης αντιλυπτα νομιζω. (βλεπεις; Δεν πιστευω απολυτα στο ιντερνετ...το λεω.:) )

Εαν θιγομουν και γω απο σενα θα ηταν σαν να κανω το ιδιο πραγμα που σχολιαζω.
Δεν εχει αυτη τη δυναμη το ιντερνετ για μενα. Δεν βλεπω τα ματια σου, μονο τα φανταζομαι. Εχει σημασια για μενα να μπορω να τα βλεπω. Για σεν α Νερινα ξερεις τι εχω κρατησεις στο μυαλο μου; Αυτη τη φωτο με αυτα τα δυο κοριτσακια. Τιποτα δεν μπορει να υποκαταστησει αυτο. Μπροστα στη δυναμη αυτης της εικονας, δεν ακουω τον ταυρο να ουρλιαζει, δεν αισθανομαι τι ακριβως αισθανεται και δεν τον βλεπω. Διαβαζω καποια πραγνατα που μια υποψια μου δινουν γαι τη φυση τους, και τι ακριβως ειναι.

Γιαυτο και μου φαινεται τρελο να θιχτει καποιος και να παρεξηγηθει απο μια τετιοα κουβεντα. δεν σε ξερω...

Και μην παρεξηγηθω παλι!! Δεν απορρυπτω τις ομορφες στιγμες των συζητησεων εδω.Απλα εχει ορια απ τη φυση του.
λεω ακριβως με λεπτομερεια τι αισθανομαι.
Πιστευω στο μυαλο, αλλα πανω απ ολα στο σωμα γιατι το μυαλο εκει μεσα βρισκεται, ειναι ενα μερος του.

σε μια συζητηση, για να πειστω οτι προκειται για ενα δημιουργικο καυγα, χρειαζομαι τουλαχιστον γραπτα καποιες εξηγησεις. Επειδη μου λειπουν ολα τα αλλα...

Για μενα γενικα για ολη τη κουβεντα αυτο που πιστευω σε σχεση με τετοιες διαφωνιες ειναι ολο αυτο που σου εγραψα εξ αρχης και σου εγραψα και τωρα.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aiorasky

Νεοφερμένος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Αυτα....
και γενικα...σε ολους,


ευχομαι οτι καλυτερο!!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top